Käyttöehdot

epassi.fi-sivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan ePassin käyttöehtoja ja ePassin verkkopalveluissa muita mahdollisesti ilmoitettuja ehtoja.

ePassi Payments Oy omistaa epassi.fi- ja services.epassi.fi-verkkopalvelut ja vastaa näiden toiminnasta ja kehittämisestä. ePassilla on oikeus tehdä muutoksia verkkopalveluihinsa.

Palveluihin sovelletaan Suomen lakia ellei toisin mainita.

Palvelujen sisältö (tekstit, kuvat, logot jne.) ovat ePassin tai kolmannen osapuolen omaisuutta, joita tekijänoikeuslaki ja muut lait suojaavat. ePassi Payments Oy pidättää kaikki oikeudet verkkopalveluihinsa ja niiden sisältöihin, tekijänoikeuksiin ja tavaramerkkeihin, jollei toisin mainita.

Verkkopalvelujen sisältöjä ei saa osaksikaan kopioida tai muutoin jäljentää, siirtää, jaella tai tallentaa mitään verkkopalvelujen sisältöjä, eikä käyttää verkkopalvelussa olevia kuvia, tuotetietoja, tavaramerkkejä, tuotemerkkejä, liiketunnuksia tai muuta sisältöä ilman ePassi Payments Oy:n antamaa kirjallista lupaa. Tekstiä tai kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Palvelussa julkaisuja tiedotteita on sallittua käyttää journalistisiin tarkoituksiin edellyttäen, että niiden lähde mainitaan sisältöä käytettäessä. Palvelu on sallittu yksityiseen, ei kaupalliseen käyttöön. Oman ePassi-tilin sisältöä voi tallentaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Sisällön muuttaminen ja jäljentäminen ei ole sallittua.

Jollei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, emme vastaa verkkopalvelujemme käytöstä tai niiden estyneestä käytöstä tai muusta näihin liittyvästä syystä aiheutuvasta vahingosta. Muiden sivuiltamme linkitettyjen sivujen käyttöön sovelletaan kyseisten sivustojen omia käyttöehtoja. Pidätämme oikeuden muuttaa verkkopalvelujemme käyttöehtoja, sisältöä, ulkoasua, saatavuutta, palveluja tai muita ominaisuuksia ilman ennakkoilmoitusta. ePassi Payments Oy:llä on myös oikeus keskeyttää verkkopalvelujen käyttäminen osin tai kokonaan tai yksittäisen asiakkaan osalta. ePassi ei vastaa kolmannen osapuolen palveluista, kuten esimerkiksi palveluntarjoajien palvelujen laadusta ja niistä annettujen tietojen oikeellisuudesta, internet-yhteyksien toimivuudesta tai puhelinoperaattoreiden tarjoamista palveluista.

Palvelujen käytön tekniset edellytykset

ePassin mobiilisovellus

Asiakkaan on itse hankittava ePassin mobiilisovelluksen edellyttämä laite ja tietoliikenneyhteydet ja asennettava sovellus puhelimeensa. ePassi Payments Oy ei takaa, että mobiilisovellusta voidaan käyttää asiakkaan laitteella. Mikäli asiakkaan käyttämät laitteet, ohjelmat tai tietoliikenneyhteydet vaarantavat ePassin mobiilisovelluksen toimivuuden tai turvallisuuden on ePassi Payments Oy:llä oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen. ePassi Payments Oy vastaa omien tietojärjestelmiensä osalta niiden tietoturvan asianmukaisesta ylläpidosta.

Tarvittavan mobiilisovelluksen voi ladata:

Android 2.2+ https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.eventbrokers.sporttipassimobile
iOS 4.0+ https://itunes.apple.com/fi/app/sporttipassi/id651335156?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
Windows Phone 8.0+ https://www.microsoft.com/fi-fi/store/p/epassi/9nblggh07rgr

ePassin verkkopalvelut – selaimet ja versiot:

Internet Explorer 10 (tai uudempi versio)
Mozilla Firefox 4 (tai uudempi versio)
Opera 9 (tai uudempi versio)
Safari 4 (tai uudempi versio)
Google Chrome 7

Kaikki oikeudet pidätetään. Sivujemme käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

© ePassi Payments Oy 2016