wellness-min

ePassi Hyvinvointi - hieronnalla rentoutta ja hyvää mieltä arkeen

28.01.2019

Tiesitkö, että ePassin verovapaata hyvinvointietua voit käyttää hierontapalveluihin? 

Hyvinvointietu ja hieronta

Työhyvinvoinnin varmistamisessa työnantajalla on mahdollisuus hyödyntää työntekijöille annettavia työsuhde-etuja. ePassi Hyvinvointi on mutkaton keino tarjota työntekijälle työhyvinvointia edistäviä etuja. Hyvinvointietujen myöntämisessä noudatetaan verottajan ohjeita. Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkitystä yrityksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja taloudellisiin tuloksiin. 

Hyvinvointiedulla tarkoitetaan kaikkia työnantajan tukemia verottomia hyvinvointipalveluja, kuten vaikkapa hierontaa. Hieronta on erinomainen työsuhde-etu, sillä sitä voi hyödyntää suurin osa työntekijöistä. Ja kukapa ei kaipaisi lihasten huoltohetkeä tiukan työviikon lomassa?

ePassi Hyvinvointi on loistava tapa palkita työntekijöitä ja edesauttaa työhyvinvointia. ePassilla on yli tuhannen palveluntuottajan verkosto hyvinvointialan ammattilaisista, joten mieluisa paikka löytyy jokaiselle ja jos ei löydy, voit aina ehdottaa uutta toimipistettä.

Hieronnan edut lyhyesti

Hieronnan avulla pyritään avamaan kipeitä lihaskudoksia ja rauhoittamaan niiden toimintaa.  Erityisesti istumatyöläisillä yläselän ja hartioiden vaivat ovat yleisiä.  Myös stressin vuoksi keho saattaa jännittyä ja rauhallisella hieronnalla voidaan lievittää oireita. Hieronnalla on useita positiivisia vaikutuksia (työ)hyvinvointiin:

  • Vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa
  • Rentouttaa
  • Vähentää kipuja
  • Huoltaa lihaksia 

Lähteet: Terveystalo ja Hyvä terveys 

hyvinvointietu-hieronta

ePassin hyvinvointietu - helppoa kaikille osapuolille! 

Verkostossamme on yli 1 000 hierontaan erikoistunutta palveluntuottajaa!

Tutustu alan ammattilaisiin käyttöpaikkahaussamme >>

Työnantaja pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan edun käyttötilastoja verkkopalvelussa. ePassin käyttäjän henkilökohtaiset tiedot pysyvät varmassa turvassa. ePassi Hyvinvointietu toimii samalla periaatteella kuin kaikki muutkin tuotteemme: kustannukset perustuvat aina edun toteutuneeseen käyttöön, joten hävikkiä ja turhia kustannuksia ei pääse syntymään. ePassin helppo hallinnointi edistää työnantajankin hyvinvointia. Lue lisää ePassin palveluista täältä >>

IMG_2836
Esimerkki: Työntekijällä on käytettävissä 200 euroa ePassi Hyvinvointi-etua. Hän voi käyttää edun hyvinvointinsa edistämiseksi esimerkiksi hierojalla.

Hierontaedulla maksaminen

Voit maksaa hierontapalvelun tuttuun tapaan laajassa käyttöpaikkaverkostossamme kätevästi ePassin mobiilisovelluksella, kertomalla paikan päällä puhelinnumerosi tai verkkomaksulla. Kysy aina ajanvarauksen yhteydessä ePassin maksutapa. HUOMIO! Hierontaa EI voi maksaa liikuntaedulla. 

Puuttuuko suosikkihierojasi verkostostamme? Vinkkaa hänestä meille, niin otamme yhteyttä! Pääset ehdottamaan ePassille uutta käyttöpaikkaa täällä >>

Hierontapalvelun tuottaja ja ePassi Hyvinvointi

ePassi yhdistää työnantajat ja hyvinvointipalveluiden tuottajat ilman raskasta hallinnointia. Voit siis unohtaa setelitilitykset, kiinteät kuukausimaksut ja kalliit maksupäätteet. ePassilla hierontapalvelun ostaminen ja myyminen on vaivatonta. Voit siis kasvattaa asiakaskuntaasi ilman laitehankintoja, ohjelmistoja ja kiinteitä maksuja. Me ePassilla hoidamme puolestasi yrityksesi rekisteröinnin. Sinulle ei jää muuta kuin maksukuitin vilkaisu asiakkaan puhelimesta. Tilitykset teemme automaattisesti ja saat reaaliaikaiset raportit kirjanpitoosi. 


Lisää ePassin eduista palveluntarjoajille voit lukea täältä >>