ePassi Blogi

ePassi panostaa ilmastoystävällisyyteen

May 15, 2019

ePassi on ympäristöystävällisin valinta henkilöstöetujen tarjoamiseen. Kun tarjoat henkilöstöedut ePassilla, teet arjen helpottamisen ohella myös ympäristöteon.

ePassi toimii mobiilisti - palvelun käyttö ei rasita ympäristöä

Ei seteleiden tuotantoa tai muovikorttien valmistamista. Ei myöskään kuljetuskustannuksia. ePassi toimii puhelimen ladattavan ilmaisen sovelluksen avulla. Lisäksi ePassin palvelimet saavat virtansa uusiutuvasta energiasta - hiilijalanjälki on olematon. Muutkin valinnat ePassilla noudattavat ympäristöystävällisyyttä; muun muassa toimistolla kierrätetään ja valot toimivat liiketunnistimilla.

ePassi säästää aikaa ja hermoja


ePassia käyttämällä vältytään seteleiden ja lippulappujen jakelulta: henkilöstö saa edut käyttöönsä reaaliajassa. Hallinnointi, raportointi ja laskutus toteutetaan myös reaaliaikaisesti ja sähköisesti. 

ePassin palveluiden kustannukset perustuvat vain toteutuneeseen käyttöön. 

ePassi Lounas
Moderni tapa järjestää henkilöstön ruokailu. Ei jakelukustannuksia, sopimusruokailun laskutusta ja lappusten hallinnointia. Aterian maksaminen käy kätevästi mobiilisovelluksella.

ePassi Flex
Ainutlaatuinen hyvinvointibudjetti, joka joustaa työntekijän mieltymysten mukaan.  

ePassi Hyvinvointi
Kaikki työnantajan tukemat verottomat hyvinvointipalvelut, kuten hieronta-ja hammaslääkäripalvelut mobiilisti. 

ePassi Sportti&Kulttuuri
Tehokas henkilöstön hyvinvoinnin edistäjä ilman maksukortteja ja seteleitä. Hallinnointi käy kätevästi ja ilman hikoilua.

ePassi Työmatka
Kannusta henkilöstöä käyttämään joukkoliikennettä ja tarjoa heille työmatkaetu. Joukkoliikenteen hyödyntäminen on ympäristöteko. Edun hallinnointiprosessi on automatisoitu, ei enää työpaikan  erillisten matkakorttien latailuja.


Liity edelläkävijöiden ja ympäristötietoisten asiakkaidemme joukkoon!