istock-5

ePassin käyttäjä: kirjaudu sovellukseen ja voita käyttösaldoa

18.12.2019

Yhä useampi ePassin käyttäjä hyödyntää henkilöstöetujaan helpoimmalla ja nopeimmalla maksutavalla eli ePassin sovelluksella.

Nopein maksutapa

Sovelluksella maksut tehdään paikan päällä. Kirjaudu sisään sovellukseen, valitse käyttöpaikka ja klikkaa joko sovelluksen ehdottamaa summaa tai syötä haluamasi maksun summa itse. Vahvistettuasi maksun, saat siitä kuitin sovellukseen. Näytä kuitti kassalla ja nauti palveluista!

Arvonta joulukuun aikana kirjautuneille

Joulukuun aikana ePassin sovellukseen kirjautuneiden kesken arvotaan 100, 200 ja 400 euroa ePassin käyttösaldoa. Voit käyttää saldon liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluun kuten hierontaan, hammaslääkäriin tai muuhun erikoislääkäriin. Arvonta suoritetaan 7.1.2020 ja saldo on voimassa 30.4.2020 asti.

Päivitys: Voittajat on arvottu ja tällä kertaa onni suosi Jukka M. (400e), Mikko K. (200e) ja Suvi I. (100e). Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille!

Lataa maksuttomasti sovelluskaupasta

Maksuttoman ePassi-sovelluksen löydät helposti (Android tai iOS) sovelluskaupastasi. Sovelluksen käyttäjätunnukset ovat samat kuin ePassin verkkopalveluun - käyttäjätunnus on puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Tarvitsetko apua?

Katso usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme