ePassi Blogi

ePassi Lounas on työnantajan tarjoama ravintoetu

April 12, 2017

Lounasedulla tarkoitetaan työnantajan tarjoamaa verovähennyskelpoista ravintoetua, joka tukee työhyvinvoinnin ylläpitämistä.

Hyödyntämällä ravintoedun sekä työnantaja että työntekijä säästävät veroissa merkittävästi. Maksut 10,30 euroon asti tehdään ePassin mobiililompakolla nopeasti parilla klikkauksella. Muissa kuin älypuhelimissa maksu tehdään helposti tekstiviestillä. Yhtä vaivattomasti ja edullisesti hoidetaan edun jakelu, siinä vältytään maksuvälineen aikaa vievältä jakelulogistiikalta, rahan latauksilta ja käyttämättömän rahan siirrosta tai erääntymisestä.

ePassin ylivoimaiset ominaisuudet säästävät hallinnointiin uppoavaa aikaa ja rahaa, koska se jakaa edun automaattisesti ja reaaliaikaisesti sekä raportoi käytetyt eurot eriteltynä verottajaa varten. Myös kustannukset muodostuvat järkevästi vain ateriaedun toteutuneesta käytöstä ja palvelupalkkiosta. Muita kustannuksia ei ole.

Edun voi tarjota luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys). Lisäksi sopimusruokailumallissa työnantaja voi itse määritellä ne ravintolat, joissa haluaa tarjota ravintoedun ilman hankalaa laskutusrumbaa.

Kaikki etusi samassa ePassi-paketissa, ole hyvä.

Autamme mielellämme sinua ePassin käyttöönotossa. Ota heti yhteyttä:

Niilo Koivisto, asiakkuuspäällikkö
+358 (0)504627759
niilo.koivisto@epassi.fi