Pikalinkit

Käyttöpaikat
Uusi salasana
Ota yhteyttä
Ehdota käyttöpaikkaa
Materiaalipankki

Maksa nyt, käytä myöhemmin

Kirjoittanut Lasse Saari

Moniin lempiharrastuksiin ja -virkistäytymiskeinoihin on tullut esteitä koronaan liittyvien varo- ja rajoitustoimien takia. Useat ePassin käyttäjät ovat kysyneet, voiko omaa etua siirtää käytettäväksi ensi vuoden puolelle.

Ratkaisuksi kehitimme yhdessä käyttöpaikkojen kanssa "Maksa nyt, käytä myöhemmin" -mallisia vaihtoehtoja - maksu voidaan suorittaa nyt ja palvelu käyttää myöhemmin.

Näin mahdollistamme kaikille turvallista harrastamista ja hyvinvointia. Listasimme muutamia suosituimpia palveluita tähän - ao. linkeistä pääset suoraan sinua kiinnostavaan kohtaan:

Liikunta- ja kulttuuriedun käyttökohteet

Hyvinvointiedun käyttökohteet

 

Liikunta- ja kulttuuriedun käyttökohteet

 

1. Sarjakortit ja saldolataukset Liikuntaetu

Uinti

Oli lempiharrastuksesi mikä tahansa, useimmat palveluntarjoajat myyvät kassallaan sarjakortteja palveluihinsa, tai tarjoavat saldon latausmahdollisuutta omalle asiakastilille.

Muistathan, että ePassin eduilla ostettaessa sarjakortin tulee olla henkilökohtainen. Hyödynnä omassa harrastuksessasi tai valitse esim. näistä:

  • Uimahallien 10 kerran kortit

  • Leffalippujen sarjakortit (nyt helposti suoraan Finnkinon verkkokaupasta)

  • Tenniksen, sulkapallon, padelin tai muiden mailapelien vakiovuorot

  • Urheiluseurojen kausikortit

  • Pakohuonepelit, keilaradat - varaa ennakkoon ja käytä kun pystyt

  • Ilmoittaudu ensi vuoden juoksu- ja liikuntatapahtumiin jo nyt

 

2. Hiihtokeskukset  Liikuntaetu

iltasano

Hissilippu ja vuokravälineet ovat yksi suosituimpia ePassin liikuntaedun käyttökohteita joka vuosi. Kiinnostaako laskettelureissu talven aikana, mutta ajankohtaa on vielä hankala sanoa?

Osta kausikortti tai lataa saldoa etukäteen ja käytä haluttuna ajankohtana paikan päällä. Kysy hiihtokeskukseltasi tarvittaessa asiaa etukäteen - lähes kaikissa Suomen hiihtokeskuksissa voi maksaa hissiliput ja vuokravälineet kassalla ePassilla.

Näihin hiihtokeskuksiin on lisäksi nyt erityistarjoukset ePassin käyttäjille:

 

3. Finnkinon sarjaliput  kulttuurietu

leffateatterit

Kaipaatko istahtamista leffateatterin penkkiin ja ajatusten heittämistä narikkaan laatuleffan ajaksi? Niin mekin.

Siksi suosittelemme henkilökohtaisten sarjalippujen ostamista, joilla riittää käyttöaikaa pitkälle ensi vuoden puolelle! Mikä parasta, voit ostaa lippuja nyt teatterien kassojen lisäksi helposti myös Finnkinon verkkokaupasta.

ePassin kulttuuriedulla maksettaessa sinun tulee kirjautua (nopea ja maksuton rekisteröinti) Finnkinon asiakastilillesi, niin pääset valitsemaan liput ostoskoriisi.

Valitse kassalla maksutavaksi ePassi ja siirryt vahvistamaan liput ePassi-tunnuksillasi. Kun maksu on suoritettu, saat leffaliput ladattua ja ne toimitetaan myös sähköpostiisi.

Osta sarjaliput Finnkinon leffateattereihin täältä

Huom. myös Leffabuumin (Mikkeli) ja Iso-Hannun (Rauma) verkkokaupoissa voi maksaa ePassi-maksunapilla.

 

4. Museokortti  kulttuurietu

Museokortti (1)

Osta Museokortti ePassilla helposti verkkokaupasta ja lähde kaikkien aikojen kulttuurimatkalle! 

Uuden kortin voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä käyttökerrasta, joten voit huoletta ostaa kortin jo nyt ja aloittaa käytön sinulle sopivaan aikaan.

Osta täältä: museot.fi/museokortti

 

5. Kuntosalit Liikuntaetu

Kuntosali (3)

Monet kuntosalit tarjoavat liittymistarjouksia vuodenvaihteen ympärillä ja tarjoavat mahdollisuutta ladata liikuntaedun käyttämätön saldo "talteen" omalle asiakastilille.

Lataaminen on erityisen helppoa niillä toimijoilla, jonka verkkokaupasta löytyy helppo ePassi-maksunappi - kuten Kuntokeskus Liikku tai GoGo Express / GoGo Liikuntakeskukset.

 

6. Verkkovalmennukset  Liikuntaetu Hyvinvointietu

nettitreenit (2)

Hyödynnä suosittuja verkkovalmennuksia, jotka tsemppaavat tehokkaasti liikkeelle! Näistä paikoista voit palkata etäpiiskurin vaikka olohuoneeseesi läppärin näytölle - ja treenata valmiiden ohjeiden kera silloin, kun sinulle sopii.

 

7. Golf Liikuntaetu

golf-1

Kaikkien aikojen kotimainen golfkausi 2020 alkaa tulla päätökseensä, mutta pian koittaa taas kevät. Voit olla yhteydessä omaan golfklubiisi ja maksaa ensi kauden pelioikeuksia tai kierroksia jo nyt. 

Voit käyttää jäljellä olevaa etusaldoasi myös talvitreeneihin tai ladata saldoa valmiiksi ensi kautta varten esimerkiksi Supergolfin helppoon palveluun. 


8. Joogaa kotioloissa Liikuntaetu

Jooga

Viritä joogastudio omaan olohuoneeseesi!

 

Katso lisää liikunta- ja kulttuuriedun vinkkejä Instagram-tililtämme.

 

 

Hyvinvointiedun käyttökohteet

 

1. Mittaa kroppasi kunto Hyvinvointietu

Terveysmittaus

Haluaisitko tarkkaa tietoa kehosi tilasta ja hyvinvoinnista? Suosittu Puhti -palvelu tarjoaa laboratoriotason palvelun ilman lääkärikäyntiä. Esimerkiksi Puhti-terveyspaketti (99 €) sisältää 30 kehosi tärkeintä hyvinvointimittaria.

Jos et ehdi käydä mittauksessa vuoden 2020 puolella, voit ostaa nyt, ja suorittaa mittauksen ensi vuoden puolella.

 

 

2. Sarjakortti hierontaan Hyvinvointietu

hieronta

Ota yhteyttä paikalliseen hierojaasi, joita voit etsiä käyttöpaikkahakumme kautta. Jos et ehdi käyttämään koko saldoasi tämän vuoden hierontoihin (vielä ehdit!), niin kysy mahdollisuutta lahjakorttiin. 

Näissä verkkokaupoissa voi jo ostaa hieronnan tai henkilökohtaisen hierontalahjakortin verkkokaupan kassalla helposti ePassi-maksunapilla (käytössäsi tulee olle hyvinvointietu!)

 

3. Ravintovalmennuksesta energiaa  Hyvinvointietu

viaesca1

Kokeile modernia tapaa muuttaa ruokailutottumuksia pysyvästi - 21 päivän aloitusmatka Via Escalla nyt -50 % ePassin käyttäjille.

 

Katso lisää hyvinvointiedun ajankohtaisia vinkkejä ja tarjouksia Instagram-tililtämme.

Mistä tarkistan saldon?

Reaaliaikaisen etusaldosi näet ePassi-sovelluksesta (lataa Applellelataa Androidille) tai kirjautumalla omiin tietoihisi ePassin sivuilla. Käyttäjätunnuksesi on puhelinnumerosi. Jos salasana on unohtunut, voit palauttaa sen helposti tästä.

Sivustomme käyttöpaikkahausta voit etsiä lisää käyttökohteita toimipisteen nimen tai karttahaun avulla. 

 

Hyvinvointiedun rajoitteiden tarkastaminen

ePassi Hyvinvointi on vapaaehtoinen osa työnantajan tarjoamaa työterveyshuoltoa, pakollisen työterveyshuollon ohelle. Siksi hyvinvointiedun kohdalla on mainittu työnantajan lähete siitä, mihin etua voi käyttää. Työnantaja voi rajata edun koskemaan esimerkiksi vain hierontapalveluita tai hammashoitoa.

Tarkista näin:

Kirjaudu ePassi-tunnuksillasi sisään tästä. Näet Hyvinvointi-saldosi alla työnantajasi antaman ohjeen.
hyvinvointietu-esimerkki
Jos kenttä on tyhjä, ei työnantajasi ole rajoittanut hyvinvointiedun käyttöä ja kaikki käyttöpaikat ovat käytettävissäsi.

Nautinnollisia hetkiä henkilöstöetujesi parissa!
Aiheet:KulttuurietuHyvinvointietuLiikuntaetu

Jaa uutinen:

Aikaisemmat ePassi-uutiset: