ePassi Lounas – henkilöstön ravintoetu, joka
automatisoi kaikkien osapuolten maksuliikenteen

ePassi Lounas työnantajille

Tarjoa lounasetu ilman matkakorttien jakelua, prepaid-latauksia, seteleitä tai sopimusruokailun laskutusta. Automaattisesti. Reaaliaikaisesti.

Tarjoamalla ravintoedun sekä työnantaja että työntekijä saavat merkittävät säästöt. ePassin ylivoimaiset ominaisuudet säästävät hallinnointiin uppoavaa aikaa ja rahaa, sillä se jakaa edun automaattisesti ja reaaliaikaisesti ilman logistiikkaa, rahan latauksia tai hävikkiä. Lisäksi se raportoi käytetyt eurot eriteltynä verottajaa varten. Kustannukset muodostuvat järkevästi vain ateriaedun toteutuneesta käytöstä ja palvelupalkkiosta, muita kustannuksia ei ole.

 ePassilla sopimusruokailun laskutus jää historiaan täysin automatisoidun ylläpidon ansiosta. Maksut tehdään ePassin mobiililompakolla nopeasti parilla klikkauksella.

Edun voi tarjota luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys). Sopimusruokailumallissa työnantaja voi itse määritellä ne ravintolat, joissa haluaa tarjota ravintoedun ilman hankalaa laskutusrumbaa.

Autamme mielellämme sinua ePassin käyttöönotossa.

Ota heti Yhteyttä

Niilo Koivisto 050462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Anssi Raitio 050 464 1171
Miikka Melantie 
044 064 6363
Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368
Mirko Melantie 
044 064 6361

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

ePassi Lounas ravintoloille

ePassi on edullinen ja yksinkertainen lounasedun mobiilimaksuväline, joka automatisoi maksuliikenteen ilman maksuvälineen käsittelyä.

Laajenna asiakaskuntaasi ePassilla ilman investointeja laitehankintoihin, ohjelmistoihin tai kiinteitä maksuja. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa: me hoidamme puolestasi rekisteröinnin järjestelmäämme ja sinun tarvitsee vain varmistaa kuinka maksu päätetään kassaan.

Maksun vastaanottaminen on helppoa ja nopeaa myös kiireiseen lounasaikaan. Nopea vilkaisu puhelinsovelluksen maksukuittiin kertoo kaiken oleellisen maksun oikeellisuudesta.

Reaaliaikaiset raportit voidaan liittää päivän kassaan kirjanpitoa varten ja tilitykset hoituvat ilman laskuttamista automaattisesti.

Nyt voit unohtaa myös sopimusruokailun nimilistat, liput ja laput. ePassi tunnistaa automaattisesti osapuolia koskevan sopimuksen ja maksu voidaan tehdä samalla tavalla kuin avoimessa lounaassa ilman laskuttamista asiakassuhteen säilyessä normaalina.

Jo yli 4500 lounaspistettä on mukana, tule sinäkin mobiilimaksujen markkinajohtajan verkostoon.

Autamme mielellämme sinua ePassin käyttöönotossa. Ota heti yhteyttä:
Toni Lehtinen    050 351 9579
Minna Niemelä  050 352 0189

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Liitä ravintolasi ePassin verkostoon!

Maksujen tilitystä varten tarvitsemme yrityksen perustiedot ja asiakkaille toimipisteen tiedot. Tehtyämme rekisteröinnin, voit ryhtyä vastaanottamaan ePassin maksuja!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä


Please leave this field empty.