ePassi Resta, ravintoloiden sopimusasiakkaiden hallintaan

1.1.2019 astuu voimaan viranomaisten ylläpitämä Tulorekisteri. Tulorekisteri perustuu lakiin tulotietojärjestelmästä (53/2018). Tulorekisteri vaikuttaa erityisesti sopimus-, henkilöstö- tai laitosruokailun osalta yritysten käytäntöihin.

Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta jokaisen henkilön tulotiedoille. Työnantajien tulee ilmoittaa sähköisesti tiedot 1.1.2019 jälkeen maksetuista ansiotuloista Tulorekisteriin viiden päivän kuluessa maksupäivästä, mukaan lukien viikonloput.

Karkottaako Tulorekisteri sopimusasiakkaat kankean byrokratian takia?

Tulorekisteri vaikuttaa erityisesti sopimus-, henkilöstö- tai laitosruokailun järjestämiseen, kun työntekijät maksavat itse ruokailun verotusosuuden millä tahansa tavalla, esimerkiksi palkasta pidättämällä tai käteisellä ravintolan kassalla. Myös niiden henkilöiden ruokailut tulee ilmoittaa, jotka merkitään nimilistoihin tai maksut kerätään ruokailulipukkeilla.

Ravintolan tulisi pystyä keräämään ja toimittamaan nämä tiedot sopimusasiakkaille luotettavasti kerran kuukaudessa.

ePassi Resta ratkaisee ongelman

ePassi Resta on kehitetty sopimusasiakkaiden maksuliikenteen ja Tulorekisteri-ilmoitusten automatisoituun hallinnointiin. Ravintolan ei tarvitse tehdä enää yritysten laskutusta, ylläpitää nimilistoja tai kerätä lippulappuja. Pidä kiinni sopimusasiakkaistasi ja houkuttele niitä lisää tarjoamalla tehokas ja nykyaikainen tapa henkilöstöruokailun järjestämiseksi. ePassi Resta siirtää jokaisen sopimusruokailijan tiedot Tulorekisteriin sopimusasiakkaan puolesta, ilman että ravintolan tai sopimusasiakkaan tarvitsee tehdä mitään.

Ota ePassi Resta käyttöön

Toimi näin:

  • Pyydä yhteydenottoa alla olevalla kaavakkeella tai sähköpostilla resta@epassi.fi ja sinuun ollaan yhteydessä.
  • Jos ravintola on jo ePassin verkostossa, ravintolan ei tarvitse tehdä mitään saadakseen Restan käyttöönsä. Maksut tehdään samalla tavalla kuin aiemmin.
  • Järjestelmä tunnistaa sopimusasiakkaan ja -hinnan automaattisesti ja asiakas tekee maksun normaalilla tavalla, myös tilitykset tehdään normaalisti.
  • ePassi toimittaa ravintolalle sähköiset viestintämateriaalit olemassa oleville sopimusasiakkaille ja asiakkaille tarkoitetut painetut esittelymateriaalit.
  • Toimita ePassille yritysasiakkaiden tiedot ja edustajamme kontaktoi asiakkaat puolestasi.
  • ePassi tekee sopimuksen sopimusasiakkaan kanssa Tulorekisterin tiedonsiirrosta.

ePassi Restalla on myös henkilöstö- ja laitosruokailuun tarkoitettu lähimaksuterminaali, joka voidaan liittää kulkunappeihin, puhelimiin tai muihin NFC-tunnistusvälineisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä