ePassi Sportti ja Kulttuuri – markkinoiden tehokkain henkilöstön hyvinvoinnin edistäjä, joka poistaa etujen hallinnoinnin ja maksuvälineiden hävikin

ePassi Sportti ja Kulttuuri työnantajille

Suomen ensimmäinen liikunta- ja kulttuuriedun mobiili maksuväline on nyt Pohjoismaiden markkinajohtaja.  Suomessa 8 000 liikunta- ja kulttuuriedun käyttöpaikkaa, yli 500 000 työntekijää edun piirissä valtion, kuntien, kaupunkien, pörssiyhtiöiden ja pienenpien yritysten työllistäminä.

ePassi tarjoaa maksuvälineen ilman prepaid-ominaisuuksia, suuria ennakkomaksuja ja hävikkiä sekä jakelulogistiikkaa. Automatisoitu maksuliikenne ja reaaliaikainen raportointi ovat nyt kaikkien työnantajien ulottuvilla ilman raskasta hallinnointia. Työntekijän saaman edun käyttökustannus perustuu todelliseen käyttöön eikä pienen palvelumaksun lisäksi synny muita kuluja.

Autamme mielellämme sinua ePassin käyttöönotossa.

Ota heti Yhteyttä

Niilo Koivisto 050462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Anssi Raitio 050 464 1171
Miikka Melantie 
044 064 6363
Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368
Mirko Melantie 
044 064 6361

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

 ePassi Sportti ja Kulttuuri palveluntuottajille

Suurin osa Suomen liikunta- ja kulttuuripalveluiden tuottajista ovat ePassin kumppaneita. ePassin palveluntuottajille räätälöidyt joustavat maksutavat mahdollistavat kenen tahansa liikunta- tai kulttuuriasiakkaiden maksut kaikille palveluntuottajille.

Tehokkuus, helppous, edullisuus ja huolettomuus ovat ePassin avainsanoja palveluntuottajille. ePassin käyttöönotto maksutavaksi on vain yhteydenoton päässä ja ePassin käyttäjät pääsevät myös teidänkin asiakkaiksi.

Laajenna asiakaskuntaasi ePassilla ilman investointeja laitehankintoihin, ohjelmistoihin tai kiinteistä maksuja. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa: me hoidamme puolestasi rekisteröinnin järjestelmäämme ja sinun tarvitsee vain varmistaa, kuinka maksu päätetään kassaan.

Täysin automatisoitu, nykyaikaisin maksujen välitys sopii myös teidän palveluidenne maksuihin.

Tule mukaan ja ota yhteyttä:
Riikka Sivula 040 548 0459

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Miksi ePassi Sportti on kannattava tapa tukea työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia?

Mobiilimaksutapa mahdollistaa tuhansien liikunta- ja kulttuuri-palveluiden maksut ympäri Suomen.
Työntekijät voivat hyödyntää ePassia mm. kansalais-opistojen kurssien sekä urheilu-seurojen ja -tapahtumien maksuihin.
Työnantaja voi myöntää työntekijöille verotonta liikunta- ja kulttuurietua yhteensä 400 euroa vuodessa ilman hallinnointia
Nopea ja vaivaton tapa maksaa kulttuuriliput lippuvälittäjien myyntipisteissä ja R-kioskeissa

Ota yhteyttäPlease leave this field empty.