Pikalinkit

Käyttöpaikat
Uusi salasana
Ota yhteyttä
Ehdota käyttöpaikkaa
Materiaalipankki

Whim Urban 30
ePassin työmatkaedulla

Matkalippu pääkaupunkiseudun kaikkiin julkisiin kulkuvälineisiin - maksa vuoden 2021 liput 17.1. mennessä

In English HERE

Mikä on Whim Urban?

Whim Urban 30 on matkalippusi pääkaupunkiseudun kaikkiin julkisiin kulkuvälineisiin 30 päivän ajalle. Whim-sovelluksen käyttäjänä et tarvitse matkakorttia tai erillisiä kertalippuja - ja liput voidaan ostaa täysin sähköisesti ilman asiointia lipunmyyntipisteissä.

Huomaathan: käyttääksesi Whim Urban 30:ä, sinun täytyy olla oikeutettu HSL:n 30 päivän kausilippuun. 

Hinnasto, Whim Urban 30 / 30 pv

  • AB tai BC tai D vyöhykkeet 62,70 €
  • CD vyöhyke 80,60 €
  • ABC tai BCD vyöhykkeet 99,70 €
  • ABCD vyöhyke 142,70 €

Huom! HSL-lippujen hinnat nousevat 14.1.2021 alkaen - Whim Urban 30 -lippu on täsmälleen saman hintainen kuin HSL:n 30 päivän lippu vuonna 2021.

Etkö ole varma, mikä vyöhyke olisi sinulle sopivin?
Katso lisätietoja HSL:n vyöhykkeistä täältä.

Maksa ePassilla 4.1. - 17.1.2021 välillä näin: 

1. Rekisteröidy Whim-käyttäjäksi

Jos et ole vielä Whimin asiakas, rekisteröidy täällä ja lataa Whim-sovellus puhelimeesi. Rekisteröidy Whimiin samalla puhelinnumerolla kuin ePassi-tililläsi, jotta maksu kohdentuu oikealle tilille Whimissä. Jos sinulla on eri puhelinnumero Whimissä etkä saa sitä vaihdettua samaksi, laita meille viesti info(at)epassi.fi, niin kohdistamme maksusi oikein Whimiin.

Huomaathan: Whim Urban -kuukausitilaus uusiutuu automaattisesti ePassin työmatkaedun päätyttyä, mikäli et peruuta tilausta ennen sen uusiutumispäivää.

2. Lataa ePassi-sovellus ja hae "Whim".

Jos sinulla ei vielä ole ePassi -sovellusta, lataa se App Storesta tai Google Playsta. Avaa ePassi-sovellus ja tee toimipisteen haku "Whim" ja valitse Whim Urban 30.

3. Valitse tuote ja maksa

Valitse lipputuote ja klikkaa maksa. Jos haluat maksaa useamman kuukauden kerralla, tee useampi maksu peräkkäin. Lähetämme tilauksesi Whimille ja saat kauden käytettäväksesi Whim-profiiliisi sunnuntaihin 24.1.2021 mennessä.

Saat Whimiltä sähköpostin (mikäli olet antanut sähköpostiosoitteen!), kun kausi / kaudet on käytettävissäsi. Huomioi, että yhdistäminen tapahtuu puhelinnumerollasi, jonka tulee olla sama ePassissa ja Whimissä. Jos se ei ole, ilmoita se meille osoitteseen info(at)epassi.fi, niin kohdistamme maksun oikein

Kaikki tilaukset tulee käyttää ennen vuoden 2021 loppua. Mukavia matkoja!

Kysymyksiä & vastauksia