Suomalainen innovaatio edistää työhyvinvointia

Olemme mobiilimaksujen markkinajohtaja ja tarjoamme palvelun verottomien henkilöstöetujen hallinnointiin niin suurille, keskikokoisille kuin pienillekin yrityksille.

Yritys

Suomalainen ePassi Payments Oy on perustettu vuonna 2007. Se sai alkunsa sisaryhtiönsä Eficode Oy:n tarpeesta tukea työntekijöiden hyvinvointia. Liikuntaseteleiden jakamisen sijaan syntyi idea matkapuhelimeen perustuvasta maksujärjestelmästä, joka ei ole prepaid-maksuväline, joten siihen ei liittyisi myöskään kallista hävikkiä. Se huomattiin pian niin hyväksi ajatukseksi, että sen ympärille perustettiin yhtiö. Nopeassa tahdissa, jo kesäkuussa 2008 lanseerattiin markkinoille Eficoden tuottaman teknologian turvin SporttiPassi. Se on vuosien saatossa laajentunut veroetujen johtavaksi mobiilimaksupalveluksi ePassiksi ainutlaatuisella monilompakkoratkaisullaan sillä ajatuksella, että on yksi palvelu, joka sisältää kaikki edut.

Tänä päivänä ePassi ja teknologiayhtiö Eficode muodostavat nopeasti kasvavan suomalaisen Tech Consulting Group TCG -konsernin.

Asiakkaitamme

Asiakkaisiimme kuuluu valtion organisaatioita, yksityisyrittäjiä, pk-yrityksiä, isoja pörssiyrityksiä sekä kuntasektorin toimijoita. Yhteensä 8 000 työnantajaa ja niiden työllistämät 800 000 työntekijää ovat valinneet ePassin.

Yhteistä näille kaikille työnantajille on työhyvinvoinnin edistäminen kustannustehokkaalla tavalla. ePassi tarjoaa joustavasti samassa paketissa kaikki verotuetut työsuhde-edut verottajan ohjeiden mukaisesti. Työnantaja, ota yhteyttä ja kysy tarkemmat referenssitiedot.

Vastuullisuus ja ekologisuus

Missiomme on tuottaa työhyvinvointia ja ylläpitää asiakkaittemme työntekijöiden työkykyä ilman massiivista hiilijalanjälkeä. Tätä toteutamme tarjoamalla sähköisen ja sitä kautta välittömän, läpinäkyvän ja kustannustehokkaan hyvinvointietujen maksuvälineen ilman muovikortteja, seteleitä tai kuljetuslogistiikkaa. ePassin järjestelmää pyöritetään 100 % uusiutuvaa energiaa käyttävillä palvelimilla ja siksi ePassi on vastuullisin ja ekologisin tapa tarjota työntekijöille etuja.

Aktiivinen kumppanuus

ePassi toimii työnantajien aktiivisena kumppanina kehittämällä palveluaan monipuoliseksi ja joustavaksi, kaikkien työntekijöiden tarpeisiin. Ennen kaikkea tarkoituksena on innoittaa työntekijöitä oman hyvinvointinsa edistämiseen.

Työhyvinvoinnin edistäminen

ePassin monipuolinen palvelutarjonta kattaa työntekijöiden työkyvyn ja hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ominaisuuksia ruumiillisen ja henkisen hyvinvoinnin osalta. Tämän tarjonnan ja edistyksellisten työkalujen kehittäminen työnantajien työkykyjohtamisen avuksi, on myös jatkossa ePassin tärkein tavoite.