Mobiilimaksujen markkinajohtaja

Tarjoamme palvelun verottomien henkilöstöetujen hallinnointiin ja olemme useiden mobiilimaksutapojen kumppani.

Yritys

Suomalainen ePassi Payments Oy on perustettu vuonna 2007. Se sai alkunsa sisaryhtiönsä Eficode Oy:n tarpeesta tukea työntekijöiden hyvinvointia. Liikuntaseteleiden jakamisen sijaan syntyi idea mobiilimaksuvälineestä, joka ei toimisi prepaid-preriaatteella eikä siihen siten sisältyisi kallista hävikkiä. 

SporttiPassi -tuotteesta alkanut palvelu on vuosien varrella laajentunut veroetujen johtavaksi mobiilimaksupalveluksi. ePassi on monilompakkoratkaisu eli yksi palvelu, joka sisältää kaikki edut.

ePassi ja teknologiayhtiö Eficode muodostavat nopeasti kasvavan suomalaisen Tech Consulting Group TCG -konsernin.

Lue tarinamme

Työhyvinvoinnin edistäminen

Autamme asiakkaitamme ylläpitämään työntekijöidensä työhyvinvointia ja työkykyä. Haluamme innostaa myös työntekijöitä oman henkisen ja fyysisen hyvinvointinsa edistämiseen.

Ekologisuus

ePassin mobiilimaksuvälineeseen ei liity muovikortteja, seteleitä tai kuljetuslogistiikkaa. Lisäksi ePassin järjestelmää pyöritetään 100 % uusiutuvaa energiaa käyttävillä palvelimilla.

Aktiivinen kehitystyö

Kehitämme ePassia jatkuvasti palvelemaan yhä paremmin työnantajien, työntekijöiden sekä käyttöpaikkojen tarpeita.

Asiakkaamme

Asiakkaisiimme kuuluu valtion organisaatioita, yksityisyrittäjiä, pk-yrityksiä, isoja pörssiyrityksiä sekä kuntasektorin toimijoita. Yhteensä 8 000 työnantajaa ja niiden työllistämät 800 000 työntekijää ovat valinneet ePassin.

Yhteistä näille kaikille työnantajille on työhyvinvoinnin edistäminen kustannustehokkaalla tavalla. ePassi tarjoaa joustavasti samassa paketissa kaikki verotetut työsuhde-edut verottajan ohjeiden mukaisesti. 

Töihin ePassille? Katso avoimet työpaikat