Etuja voi hyödyntää poikkeustilanteessakin

Korona passitti meidät kotioloihin - täältä löydät tilanteeseen ratkaisuja. Ostoilla voimme auttaa myös palveluita tarjoavia yrittäjiä haastavassa tilanteessa.

Ratkaisuja

Pidetään pyörät pyörimässä, niin voimme jatkossakin nauttia monipuolisesta palvelutarjonnasta! Kokosimme tälle sivulle ratkaisuja, joilla voimme hyödyntää etujamme poikkeustilanteessakin - ja samalla auttaa paikallisia pienyrittäjiä.

Siirry tästä haluamaasi sisältöön sivulla. Huom! Päivitämme sivuamme jatkuvasti.

Verkkovalmennukset - harrastuksia kotioloihin

Osta nyt, käytä myöhemmin - tue paikallisia yrittäjiä ennakkomaksuilla

Ravintolat - nouto, kotiinkuljetus ja ruokakaupat

Nyt voit maksaa ePassilla myös Woltissa! Lue lisää >

Liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin palveluita voidaan maksaa ennakkoon ja etänä ePassin verkkomaksuilla: Kirjaudu sisään sivun ylälaidasta, valitse valikosta vasemmalla "verkkomaksut", syötä palveluntarjoajan nimi ja maksa. Saat kuitin sähköpostiisi, jonka voit esittää palveluntarjoajalle.

Verkkovalmennukset


Pidä huolta kehosta ja mielestä myös kotioloissa! Nämä kotona harrastettavat palvelut voit maksaa ePassin eduillasi verkkopalvelussamme tai mobiilisovelluksella - kysy tarvittaessa tarkemmat tiedot palveluntarjoajaltasi.

ePassi_kotitreenit-2

Kotitreenejä ja etävalmennuksia

 

Rentouta mieltä ja kehoa

  • Rentouta mielesi ja kehosi by Essi Määttä - Syketribe.fi - tutustu pakettiin ja maksa näin
  • Toimistojooga.fi - työkaluja, herättelyä ja keinoja stressin taklaamiseen - tutustu tästä
  • Sielunliike.com - nuku hyvin ja palaudu - 3 viikon valmennus, TRE-stressinpurkua ja muuta - tutustu tästä
  • Yogaia.com - Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on jooga-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja. Yli 100 uutta tuntia joka viikko. Maksu ePassin verkkomaksulla - ohje tästä
  • Mindfulness-verkkokurssit by Aleksi Litovaara Coaching auttavat sinua unen laadussa ja palautumisessa.

 

Jotain ihan muuta

  • Korona ei estä koiran kanssa harrastamista! Verkkokursseja sinulle ja koirallesi Koirakoulu.netistä- maksa ePassin verkkomaksulla
  • Opettele sukeltamaan! Opiskelu Sukelluskeskuksen kursseilla onnistuu etänä ja pääset testaamaan taitojasi vedessä, kun tilanne sen sallii - maksu ePassin verkkomaksulla ja lähettämällä viesti info@sukelluskeskus.fi saat ohjeet kurssin aloittamiseen.
  • Opettele soittamaan pianoa! Nettipianokoulu Ilossa voit opiskella selkeiden videoiden ja harjoitusten avulla niin pianonsoiton alkeet (STARTTI -kurssi), kuin kehittyä monipuolisesti eteenpäin soittotaidossasi (TASO 1 -kurssi). Maksu onnistuu ePassi -sovelluksella (Haku: Nettipianokoulu Ilo)
  • Kotihieronnan verkkokurssi 24,90€ - Jumissa.fi - maksa ePassilla laittamalla viesti osoitteeseen asiakaspalvelu(at)jumissa.fi
  • Agilityn etäkursseja tarjoaa mm. Dea Ivanov (www.deaivanov.fi) - tarjolla agilityn ja hyppytekniikan verkkokursseja

 

 

Ennakkomaksut - osta etukäteen verkosta

Tue paikallisia yrittäjiä nyt ja käytä palvelut myöhemmin

ePassi_tuepaikallista-1

 

#TuePaikallista: Moni pk-yrittäjä elää haastavia aikoja koronavirustilanteen vuoksi - kassaan täytyisi saada maksuja, jotta toiminnan jatkuvuus voidaan varmistaa. Nyt on hyvä tilaisuus auttaa ennakkomaksuilla!

Ota yhteyttä paikalliseen liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointitoimipisteeseen ja kysy, miten voit maksaa palveluita ePassin etusaldoillasi ennakkoon. Älä epäröi ottaa yrittäjiin suoraan yhteyttä -  Löydä paikalliset toimijat alueeltasi ePassin karttapohjaisella käyttöpaikkahaulla.


Alle on listattu ideaksi muutamia palveluntarjoajia paikkakunnittain, jotka halusivat välittää erityisen viestin ePassin käyttäjille:

Hyvinvointi

"Normaalien (fysioterapia, hieronta) palvelujen lisäksi voin etänä tarjota kehotietoisuusharjoittelua ja kotiharjoitteluohjelmia: http://www.physiofile.fi/main.php
Ystävällisin terveisin
Tmi Fysioterapeutti Satu Vaarula
Ypäjä, Forssa
http://hyvinvoi.net/ "

Hyvinvointi

Hieronta - Hyvinvointikeskus FeelWell, Oulunkylä: http://www.mehtala.fi/

Jalkahoito - Jalkahoitaja Victoria Uimolainen - tarjous ePassin käyttäjille, terveellinen jalkahoito 50€ (norm. 65€): https://timma.fi/jalkahoitajavictoriauimolainen

Urheiluhieronta ja Personal Training:
"Palveluitamme voi ostaa henkilökohtaisten lahjakorttien muodossa verkkokaupasta osoitteesesta www.ptnoste.fi/kauppa. Kaupasta löytyy niin lahjakortteja kuin kotona suoritettaviakin jumppaohjelmia.
e-Passilla maksu onnistuu laittamalla viesti osoitteeseen pt.noste@gmail.com, jonka jälkeen seuraa jatko-ohjeet."

Hieronta ja jalkahoidot:
Helena Tuomainen -
https://hoitola-avenue.fi/pages/hinnasto

HaminJoogahuone: yin joogaa, hatha joogaa, lempeää- sekä dynaamista flow joogaa, sekä barre tunteja pienelle ryhmälle. Saatavilla myös yksityis- ja tilaustunnit, joko studiolla tai asiakkaan toivomassa paikassa. Yksityistunneista saat lisätietoa soittamalla 050-4321290 tai laittamalla s.postia haminjooga@gmail.com.Maksutapana toimii ePassiverkkomaksu. Ennakkoon voi ostaa 5x kortin hintaan 55e tai 10 x kortin hintaan 100e. Kortti voimassa rajoittamattoman ajan. 

“Ratsastuskoulu Saajan tallin kaikki ratsastustunnit ja maastoretket voi ostaa nyt ennakkoon vuoden loppuun asti ePassilla” www.saajantalli.net

Liikunta

The Voima:

Crossfit, Bungee Fly, Tankotanssi, Jooga, Pilates ja paljon muuta... kaikki kurssit ostettavissa nyt ennakkoon koronavirustilanteen vuoksi!

Katso kurssit tästä https://holvi.com/shop/thevoima/section/ennakkoon-ostettavat-kurssit/

Ja laita viesti osoitteeseen info@thevoima.fi , niin saat maksuohjeet ePassilla.


OMT fysiolla Joensuulla käytössä:
- verkkovalmennus
- lahjakortin ostomahdollisuus
 
OMT fysio Joensuu
Rantakatu 26 b
80100 Joensuu


https://omtfysio.fi/

" Tarjoan hierontapalveluita:

Klassinen hieronta 
Hierontaa kuumilla kivillä ( hot stone)
Intialainen päähieronta 
Raskausajan hieronta 
Synnytyksen jälkeinen hieronta 
Purentalihasten hieronta 
 
Ystävällisin terveisin 
Sisko Kytömaa 
Luvalahdentie 1 27500 Kauttua
( yritystalo)
Puh. 045 871 0011"

Liikunta

JVdeal Oy - Vesiurheiluvuokraamo

Alennuskampanjat käynnissä verkkokaupassa 19.4.2020 asti!

Alennuksessa mm.

SUP-Kausikortti 99€ (norm. 175€)

2h Lahjakortti vesijetin vuokraukseen 140 € (Saat kolmannen tunnin kaupanpäälle, norm.190€)

Lisää alennuksia osoitteesta -> http://jvdeal.fi/verkkokauppavesijetinvuokraus/

E-passilla ostaessa helpoin tapa on ostaa se suoraan kotisohvalta e-passi applikaatiolla, asiakas voi itse vähentää tuotteen normaalihinnasta -15% 30.03.2020 asti.

Autamme asiakkaita mielellään myös e-passin käytössä puhelimitse 045 6133 667, jos on vaikeuksia tuotteiden ostamisessa.

Hyvinvointistudio Puro - joogaa, pilatesta ja kehonhuoltoa. Sarjakortit viikkotunneille 5x 85€ ja 10x 140€. Maksu ePassin mobiilisovelluksella ja viesti osoitteeseen info@purostudio.com

https://www.purostudio.com/

Hyvinvointi

"Hei. Minulta voi ostaa ePassilla lahjakortteja itselleen. Sähköpostiin voi saada lahjakortin tai kuitti käy lahjakorttina myös. Käyttöaikaa löytyy vuoden loppuun. Korona sulkee palveluni kokonaan, tästä ei auta kuin yrittää selviytyä."

Jalkahoiva Marjo Lampela - http://www.jalkahoivaaja.fi/

Hyvinvointi

“Pystymme myymään henkilökohtaisia lahjakortteja klassiseen hierontaan käytettäväksi myöhempänä ajankohtana.www.carbitadayspa.com

Liikunta

"Motorsport Kuopiosta voi ostaa ennakkoon myöhemmin käytettäviä henkilökohtaisia lahjakortteja haluamalleen palvelulle, voimassaoloaika näille korteille 7kk maksupäivästä (normaalisti 6kk) . Linkki hinnastoon josta asiakas näkee palveluidemme hinnat https://motorsportkuopio.fi/hinnasto/ 

Maksutapana ePassi-sovellus. Valmiina tuotteena sovelluksessa on Karting 10min 19€, mutta Syötä hinta - vaihtoehdon kautta voi maksaa minkä vaan oston kyseisen palvelun hinnan mukaisesti.

Saamme ilmoituksen maksetusta ostoksesta sähköpostiimme jossa lukee ostajan nimi ja summa. Täten kunnes kyseisen maksun tehnyt asiakas tulee käyttämään palvelua/hakemaan lahjakortin tarkistamme häneltä henkilöllisyyden. Lisätietoa asiaan liittyen nrosta 044 244 7477"

Liikunta

“Meille Lahti Karting Centeriin voit ostaa ennakkoon myhöemmin käytettäviä ajoja, esim. 5x 10min sarjakortti 90€ tai 10x10min sarjakortti 160€. Maksut mobiilisovelluksella.” www.lahtikarting.fi

Hyvinvointi

“Hierontapalvelut. Klassinen/urheilu/wellness. Myös lahjakortit meiltä.” Hieroja/ Kauneussalonki Vola Alice: https://kauneussalonki-vola-alice.webnode.fi/

Hyvinvointi

HammasSydämestä voi hankkia henkilökohtaisen lahjakortin valitulle summalle
hammassydan.fi/palvelut

HammasSydän on Laihialla Pohjanmaalla toimiva suuhygienistin vastaanotto.

Liikunta

"Yritykselläni Ihana Pilates Ky, Piia MK Koskinen (Ihana studio) on mahdollista maksaa epassi mobiililla.

Palvelut, joita voi ostaa ja harrastaa kotioloissa:
- pian avautuvat nettitunnit: www.varaaheti.fi/ihanastudio

tai

Palvelut, joita voi ostaa ennakkoon:
- studion sarjakortit
- yksilövalmennukset
- liikuntakurssit

https://www.ihanastudio.fi/hinnasto/
https://www.ihanastudio.fi/kurssit-pilates-liikunta-valmennus-lappeenranta/

Ystävällisesti,

Piia Koskinen
Ihana studio

Tukkikatu 2
53900 Lappeenranta

 "

Hyvinvointi

"Hei! Leppävirran Jalkaterapia tarjoaa asiakkailleen laadukasta jalkahoitoa. Asiakkaat voi ostaa henkilökohtaisen lahjakortin ePassilla itselleen heti tai myöhemmin käytettäväksi. 

Ota yhteyttä 0405569592 tai hlroytta(at)gmail.com."

Hyvinvointi
 
"Meiltä voi ostaa lahjakortteja Epassilla, jotka käyvät hierontaan ja fysioterapiaan. Lahjakortit voi ostaa etänä sähkäösesti tai tulla maksamaan paikan päälle Epassilla, käteisellä tai pankkikortilla. Lahjakortit voimassa 6kk. Lisäksi palvelut voi varata ajanvarauksesta myöhemmälle ajankohdalle.
Hierontapalveluita: 1h 50€, 1,5h 70€, 45min 43€
Fysioterapiapalveluita: 1h 57€, 45min 51€"
 

Hyvinvointi

"Yritykseltäni voi ostaa poikkeustilanteen ajan henkilökohtaisia lahjakortteja hierontaan ja lunastaa ne tilanteen rauhoituttua."

Liikunta

Melontalahjakortti - Avec Marjan elämyslahjakortti on oivallinen hankinta ja satsaus tulevaan näin koronaviruksen jyllätessä. Samalla tuet paikallista yritystä. Lahjakortin voi ostaa nyt ja se on voimassa 30.9. saakka. www.avecmarja.fi/melontalahjakortti/

Liikuntapalveluita ennakkoon loppuvuodelle - www.vahvaote.fi

Liikunta
 

"Hei, tiesitkö että voit ostaa Epassilla lahjakortin (vuoden voimassa ostopäivästä) Tanssikoulu Matleenan kursseille, yksityistunnille, tansseihin ja tuleviin tapahtumiin! Kun ostat vähintään 79€ arvoisen lahjakortin, saat 60 minuutin yksityistunnin kaupan päälle (yksityistunti voimassa 31.6.2020 asti)! Nyt voit tukea yrittäjää ja päättää samalla, että tanssi jatkuu ainakin sinulla Koronan jälkeen. Laita sähköpostia tulemaan ja laitetaan lahjakortti sähköisesti perille! matleena@paritanssikoulu.fi

Tanssikoulu Matleenan hinnasto kursseille: https://paritanssikoulu.fi/hinnasto/

Yksityistuntien hinnat: https://paritanssikoulu.fi/yksityistunnit/

Maksu ePassin mobiilisovelluksella."

Hyvinvointi

Ennakkomaksut jalkahoitoon tai ravintovalmennukseen - Jalkahoitola Jalka-Onni

https://www.jalkaonni.fi/

Hyvinvointi

“Meiltä voit hankkia sarjakortteja tai henkilökohtaisia lahjakortteja klassiseen hierontaan myöhempää käyttöä varten. Toistaiseksi sarja- ja lahjakorttien voimassaoloaika on 12 kuukautta.”

Sipoon hieronta ja hyvinvointi - https://www.sipoonhierontajahyvinvointi.fi/hieronta-ja-hieroja-sipoo/

Liikunta

Stars Gym - kuntonyrkkeilyä, lihaskuntoharjoittelua ja yksilövalmennusta. Myös etävalmennusta, tarjous osoitteesta anne (at) stars.fi

https://www.stars.fi/


Melontaa ym:
"Tres Hombres Adventure Oy (toimipiste 38090, Tampere) tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hankkia lahjakortteja liikunnallisiin aktiviteetteihin kuten melontaan. Vuokraamme melontakalustoa, kuten yksikkö- ja kaksikkokajakkeja https://www.treshombres.fi/vuokrahinnasto/ ja tarjoamme melontakursseja sekä melontaretkiä https://www.treshombres.fi/travel/aktiviteetit/melonta/.

Toimitamme lahjakortit sähköpostilla ilman fyysistä kontaktia. Parhaiten lahjakortin osto onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@treshombres.fi jossa kertoo lahjakorttiin tulevat tiedot : Summa tai vaihtoehtoisesti aktiviteetin nimi, lahjakortin saajan nimi sekä sähköpostiosoite, johon lahjakortti toimitetaan. Maksun voi suorittaa esimerkiksi ePassin verkkomaksulla."


Hyvinvointi

Hierontaa - “Moi! Olen urheiluhieroja ja minulta voi ostaa ennakkoon hieronta lahjakortteja, joihin laitan korona tilanteen vuoksi reilun voimassaoloajan. Sivujeni kautta hierojahippelainen.fi löytyy ajan kohtaiset hinnat ja paketti tarjoukset.” www.hierojahippelainen.fi 

 

Sammon HierontaCenter - Terveyttä ja hyvää oloa hieronnasta.

"Voit ostaa ennakkoon hierontoja pitkällä voimassaoloajalla. Lahjakortti toimitetaan joko sähköpostilla
tai postitse." Yhteydenotto: info@hierontacenter.fi"
https://hierontacenter.fi/

 

 

Hyvinvointi

Hierojaturku - Etävastaanotto TuLe -vaivoille, toteutetaan WhatsAppin videopuheluna - Ajanvaraus www.hierojaturku.fi 

Kulttuuri

TSL Turku - Turkulaist Sivistyst Lairast laitta:

"Oppilaitoksemme haluaa olla mukana tarjoamassa käyttömahdollisuuksia.


Meiltä asiakkaat voivat ostaa kurssi- tai teatterilahjakortin. Kortti on voimassa vuoden loppuun.

Kurssilahjakortin voi käyttää mihin tahansa kurssiin osamaksuna tai sillä voi maksaa koko kurssin (ylijäämää ei palauteta).

Kurssivalikoima kevään osalta löytyy https://www.tslturku.fi/ 

Syksyn ohjelma ilmestyy toukokuun alussa."



Voit siis käyttää ePassin saldoa jo nyt syksyn kurssien maksamiseen!


Liikunta

"Ulkoilma Akatemia järjestää kesä- ja syyskuussa Karhunkierroksen vaelluksia sekä syyskuussa Kevon vaelluksen. Vaelluksilla käy maksuvälineenä ePassi. Lisäksi Ulkoilma Akatemia järjestää syksyllä useita liikunnallisia yön yli retkiä mm. Nuuksion, Seitsemisen ja Etelä-Konneveden kansallispuistoissa, joissa käy maksuvälineenä ePassi."

Kaikki ePassilla ostettavat palvelumme löytyvät osoitteesta www.ulkoilmaakatemia.fi/category/epassi/ 

"Supergolf.fi palvelusta voi ostaa ePassilla golfkierrokset ennakkoon vaikka koko kesäksi. Green fee -pakettien kierroksia voit käyttää yksin tai kavereiden kanssa yli 70 kentällä Suomessa ja lähimaissa. Osta koko kauden green feet kerralla edullisimpaan hintaan. Kevättarjoukset voimassa maaliskuun loppuun saakka!"

www.supergolf.fi

Kotiinkuljetukset ja noudot ravintoloista

Syö hyvin etänäkin ja tue paikallisia ravintoloita

 

ePassi_lounas-1

 

Lempiravintolasi elävät nyt haastavia aikoja - jokaisesta ostetusta annoksesta on hyötyä. Voit auttaa omalta osaltasi noutamalla tai tilaamalla ruokaa - ja pitää energiatasosi yllä etäpäivinäkin. Maksut hoituvat noutaessa tai tilatessa myös helposti ePassin lounasedulla.

Lounasetu ei ole aikaan sidottu, vaan sillä voi maksaa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tilaa kotiin, nouda mukaan ravintolasta tai nappaa annos mukaan ruokakaupan tiskiltä. Lisätiedot paikkakunnittain altaolevista listoista. Päivitämme niitä jatkuvasti.

HUOM! Myös kotiinkuljetuksen voi maksaa nyt suoraan lounasedulla. Lue lisää artikkelistamme.

Nyt voit maksaa ePassilla myös Woltissa! Lue lisää >

 

TILAA KOTIIN - Ravintoloita, joista voi tilata kotiinkuljetuksella ja maksaa ePassin lounasedulla:

 

Ravintolat kotiinkuljetuksella

 

NOUDOT - Ravintoloita, joista voit noutaa ja maksaa annoksesi lounasedulla:

 

Ravintolan nimi Paikkakunta Lisätiedot Toimitusalue
Soittoruokala Kiroileva Kokki Anjala Tilauksen voi tehdä soittamalla tai laittamalla whats app viestiä numeroon 041 317 73 41. Tilaus toimitetaan sovittuina kellonaikoina lähialueille. Tilatun ruuan voi noutaa myös paikan päältä erikseen sovittuja ohjeita noudattaen.
Nouto/toimitus sovittava tilauksen yhteydessä.
Alfa Kitchen Espoo Piispantilankuja 4 02240. Viikolla 14 aloitan Take away ruoan myynnin buffetin ohella.
Ravintola on suljettu viikot 12 ja 13
Ei toimitusta
Curry Palace Espoo   Vain nouto
Happy Friends Espoo Lounasta tarjolla 10.30-14.00, lounaan hinta 10,00€, ei erillistä kuljetusmaksua, kun tilausmäärä min. 5 annosta. Tilaus myynti@happyfriends.fi, puh. 050 566 0566, Happy Friendsin Facebookin Messenger Mankkaa, Kilo, Leppävaara, Kauniainen
Maukas Espoo Nouda meiltä lounas mukaan etätyöpisteellesi tai nauti ruokasi paikan päällä  
Mezza Espoo Meiltä saa lounasruokaa Ma-Pe välisenä aikana: vegaaninen lautanen, kanalautanen tai lihalautanen.

Viikonloppuisin La-Su meiltä saa välimerellisiä pizzoja 12.00-21.00 välisenä aikana.
 
Mozaik Ravintola Espoo   Nouto
Pappa Pizza Espoonkeskus Espoo Tilaukset soittamalla numeroon 09-42893046 tai http://www.pappaonline.fi/  
Ravintola Haukisali Espoo nouto arkisin klo 10-14 Ahventie 4, 02170 Espoo Espoo, Helsinki
Ravintola Hehku, Technopolis Innopoli 1 Espoo Nouto, Tekniikantie 12, ravintola Hehku Ei toimitusta
Ravintola Keilalahti, Vadelma Catering Espoo nouto lounasaikaan klo 10.30-13.30, tilaustiedustelut p. 010 3231673 ja keilalahti@vadelmacatering.fi sop. mukaan
Ravintola Lounasmatti Espoo Toimitamme lounaita kotiin ja työpaikalle. Tilauslomakkeet ja ohjeet löytyy osoitteesta lounasmatti.fi/lounaslistat, ePassilla maksettaessa syötä summa kohtaan "vapaa kenttä"
Juvanmalmi, Koskelo, Niipperi, Kalajärvi, Petikko, Varisto, Martinlaakso ja lähialueet
Ravintola ja Catering Pisara Oy Espoo ja Masala Vain noudettuna (toistaiseksi)  
Café Mellsten Espoo, Haukilahti Paikan päältä saa ostaa mukaan lounas annoksia ja pizzaa. Ma-su lounasta klo 11-15, pizzauuni kuumana ma-to klo 11-15 ja pe-su klo 11-18. Soita, tilaa ja nouda paikan päältä! Puhelin 094522995.
Asiakas maksaa ePassin mobiilimaksulla ja esittää kuitin puhelimen näytöltään normaaliin tapaan.
 
Ravintola Brunnsdal Espoo, Kauklahti https://www.brunnsdal.fi/tilaa
tilauksen lisätietoihin haluttu nouto-aika.
Tällä hetkellä vain noutona
Fifth Avenue Hämeenlinna Asiakas maksaa ePassin mobiilimaksulla noutaessa annoksen ja esittää kuitin puhelimen näytöltään normaaliin tapaan. Tilauksen voi tehdä soittamalla tai paikan päällä. Vain nouto
Lounasravintola Aurora Hämeenlinna Nouto ja maksu keittiön takaovelta Hämeenlinna
Ravintola OM Hämeenlinna Tilaukset puhelimitse numeroon 050 4635 552
Noin kuuden kilometrin säteellä ravintolasta
Ravintola Samantta Haukipudas Tilaukset tehdään puhelimitse numeroon 08-343 424. Tilausaika klo 07:00-10:30. Tilaukset aina samalle päivälle kuin toimitus. Kuljetus lähtee ravintolasta viimeistään klo 11:00 ja kuljettaa ruoat tilausosoitteisiin mahdollisimman nopeasti. Lounasmenun näette www-sivuiltamme tai soittamalla suoraan ravintolaan. Kotiin toimitettuun annokseen kuuluu: Annosrasioihin pakattuna salaattia, kasvislisuketta, lämmin ruoka lisukkeineen ja jälkiruoka. Annosrasiat pakataan kuljetuslaatikoihin ja ruoka luovutetaan kohteessa asiakkaalle. Hinta 10,80€/annos. Ei kuljetusmaksua tai minimitilausmäärää.
Haukipudas keskusta ja sen läheiset alueet, Martinniemi, Kello, Asemakylä. Kuitenkin alle 6 km etäisyydellä ravintolasta.
Kusmiku Street & Food Bar Heinola Noudettaessa esitetään epassin maksu normaalisti, tällä hetkellä lounaan hinta 9,00
ei toistaiseksi lounasajan toimituksia, kenties ensi viikolla laajennamme näihin
Ravintola Heila Heinola Tilataan puhelimitse 0102392397, anna nimi ja tarkka osoite toimituksesta, ilmoita koodi ja maksa , tarkastamme maksun järjestelmästä. Ylimenevä maksu pankkikortilla kuskille kun tuote toimitetaan perille
Heinola ja Heinolan kirkonkylä 6 €, muut alueet Heinolassa 12 €
Bites Kamppi Helsinki Kaikki annokset saa meiltä mukaan. Kassalla sanoo tilatessa että tulee mukaan. Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse soittamalla ravintolan puhelimeen. Ei omaa kuljetusta toistaiseksi
Bites Vallila Helsinki Kaikki annokset saa meiltä mukaan. Kassalla sanoo tilatessa että tulee mukaan. Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse soittamalla ravintolan puhelimeen. Ei omaa kuljetusta toistaiseksi
Cafe Namnam Helsinki Kuljetustilaukset arkisin klo 11-18 ja lauantaisin klo 12:30-17:30 tekstiviestillä numeroon 040 839 0766, noutotilauksissa voi soittaa koska vaan ravintolan aukioloaikoina. Minimi tilaus kuljetuksille 15€.
Harju, Kallio, Linjat, Torkkelinmäki, Hakaniemi, Merihaka, Kalasatama, Hermanni, Vallila, Alppila
Falafel Box Helsinki   Nouto
Goodwin The Steak House Helsinki tilaukset soittamalla meille ja noudot sisäänkäynnistä vain nouto
Green Hippo Café Helsinki Ravintola on avoinna ma-la 09-20. Voit soittaa ja tilata etukäteen numerosta 050 515 0157 tai tilata paikan päällä ja maksaa e-passilla.  
Iguana Mannerheimintie Helsinki Tilaus puhelimitse 09-6801855. Nouto ravintolasta. Lounaslista löytyy: http://www.iguana.fi/menu_files/iguana_lunch_mannerheimintie.pdf  
ISS Ravintola Faundori Valimo Park Helsinki Nouto ja kotiinkuljetusmahdollisuus
Nettisivuillamme lisätietoa
ravintolapalvelut.iss.fi/valimo-park
10 km säteellä Pitäjänmäestä (Helsinki)
Japanilainen ravintola Koto Helsinki Vain nouto 
Tilaukset: 00100 - 00180 (lounas klo 11:00-14:00) ja (ilta klo 16;00-22:30)
Konditoria Briossi Helsinki Soitaa, tilaa ja nouda
puh.09 645062 briossi@briossi.fi
 
Kotipizza Columbus Helsinki Maksu kassalla  
Leonardo Bar & Ristorante Helsinki Tilaukset puhelimen kautta (09) 640 025, nouto aika on Ma-To. klo 11:00 – 19:00 ja Pe-La. klo 11:00 – 21:00 normaali käytännön tavalla Vain nouto
Little Big Cafe 2nd Helsinki Asiakas maksaa ePassin mobiilimaksulla noutaessa annoksen ja esittää kuitin puhelimen näytöltään normaaliin tapaan.  
Makers Kahvila Helsinki Tee tilaus etukäteen soittamalla kahvilaamme 040-3608808. Nouda ruokasi Heikkiläntie 10:stä Ma-pe klo.12-15. Toimitukset: Tee tilaus päivää aikaisemmin makers@makerskahvila.com ja toimitamme ruoat seuraavana arkipäivänä klo.12-15 välillä.
Toimitus 5km säteellä Makers Kahvilasta. Ilmainen toimitus tilatessasi vähintään 25€.
Malaga Bar Helsinki Tilaus soittamalla tai paikan päällä Ei toimitusta toistaiseksi
Mama Mozza Helsinki Takeaway  
Mamma Rosa Helsinki   00260, 00250, 00100
Manhattan Steak House / espa Helsinki Tilaukset puhelimitse, kotiinkuljetettuna tai noudettuna paikan päältä 5 km
Maritori Ravintola Helsinki Tarjoamme asiakkaillemme nyt myös Take away -lounaan hintaan 11€. Toki tämä on voimassa vain poikkeusajan.  
Paisano Helsinki We are open, dine-in or take out  
Pho17 Helsinki tilaa soittamalla ja maksa ePassilla noudon yhteydessä  
Picnic Hämeentie Helsinki Nouto Hämeentie 29. Tilaukset noudolla, soittamalla tai tekstaamalla numeroon 0407149840, tilaus kuitataan vastaanotetuksi, jonka jälkeen voi tulla hakemaan.  
Picnic Pasila Virastokeskus Helsinki Nouto Ratapihantie 7, Virastotalo. Tilaukset noudolla, soittamalla tai tekstaamalla numeroon 0407774571, tilaus kuitataan vastaanotetuksi, jonka jälkeen voi tulla hakemaan.  
Picnic Runeberginkatu Helsinki Nouto Runeberginkatu 46.Tilaukset noudolla, soittamalla tai tekstaamalla numeroon 0407149829, tilaus kuitataan vastaanotetuksi, jonka jälkeen voi tulla hakemaan.  
Pizzabar Linko Helsinki Tilaus tehdään ravintolaan puhelimitse: 044 7331 337 ja nouto ravintolasta sovittuna aikana Vain nouto
Plein Helsinki Take Away noudettaessa paikanpäältä
Katsomme vielä ensi viikolla jos saamme jonkin asteisen toimituksen käyntiin.
Pobre Helsinki DINE-IN, take out Ei toimitusta
Prandia Lounasravintola Helsinki Tilaukset nrosta 0505791401
Oulunkylän lähiympäristö mm:
00640 Oulunkylä, 00660 Länsi-Pakila , 00680 Itä-Pakila, 00630 Maunula, 00650 Veräjämäki
Ravintola Blancco Pasila Helsinki Nouto  
Ravintola Fond Helsinki Myymme lounasta mukaan toistaiseksi hintaan 12e/kg + jälkiruoka lounaan yhteydessä mukaan 1e  
Ravintola Gatehouse Helsinki Toimitamme lounaita kotiin ja työpaikalle. Tilauslomakkeet ja ohjeet löytyy osoitteesta lounasmatti.fi/lounaslistat, ePassilla maksettaessa syötä summa kohtaan "vapaa kenttä"
Vuosaari, Vuosaaren satama, Herttoniemi, Itäkeskus ja lähialueet
Ravintola Hausman Helsinki Nouto paikan päältä, voi maksaa ePassilla .
Lounaan hinta 10,70€
Tässä vaihtoehdot:
Hausmannin burgerit ( kana, juusto-pekoniburgeri ja halloum burgeri)
Wienerschnitzel
Päivän pasta.
Sis. Salaatin.
Tilaus joko sähköpostiin info@ravintolahausman.fi tai numeroon 0401577197
 
Ravintola HOKU Helsinki Lounasetua voi käyttää normaalisti myös take-away tilauksiin. Nouto paikan päältä, ei toimituspalvelua. Ei toimitusta
Ravintola Kuutio Helsinki Asiakas voi tilata ruoan valmiiksi soittamalla 09-5881613 ja kuitata maksun noutaessaan ruokaa. Tilauksen tehdessä ilmoitetaan noutoaika.
Valitettavasti emme pysty toimittamaan ruokaa
Ravintola Lasiranta Helsinki valmiiksi pakatut annokset tilaus sähköpostilla ravintola@lasiranta.fi (8-13), nouto sekä itse annoksen kokoaminen ma-pe 10:30-13:30  
Ravintola Loru Konala Helsinki
Tilaa annos puhelimella numerosta 044 231 7897, pakkaamme annoksen valmiiksi ja noudat annoksen ravintolasta.
 
Ravintola Loru Lauttasaari Helsinki Tilaa annos puhelimella numerosta 0443096959 ja nouda ravintolalta. pakkaamme annoksen valmiiksi.  
Ravintola Mountain Helsinki Ei kotiinkuljetusta, noudon voi tilata joko soittamalla numeroon (09)4540501 tai tulemalla paikanpäälle Ei toimitusta
Ravintola Onam Forum Helsinki soittamalla numeroon 044 988 0738
Nouto-osoite: Kauppakeskus Forum, Mannerheimintie 14, katutaso, 00100 Helsinki
ei ole toistaiseksi kotiinkuljetus, tiedotamme lähiaikoina
Ravintola Onam Tripla Helsinki soittamalla numeroon 041 317 5568
Nouto-osoite Mall of Tripla, Fredikanterassi 1, 2. kerros, 00520 Helsinki
ei ole toistaiseksi kotiinkuljetus, tiedotamme lähiaikoina
Ravintola Pallogrilli Helsinki soita tilaus numeroon tel:+358401281727 ja nouda ravintolasta Ei kotiin kuljetusta toistaiseksi
Ravintola Perho Helsinki myyntipalvelu myynti@perho.fi tai 0201180800, ilmoitus, että maksu epassilla. Tilaukset viimeistään samana päivänä klo 10.30 mennessä. Nouto ravintolasta onnistuu myös.
Helsingin keskusta

Poikkeustilanteen aikana 13.4.2020 saakka.
Robert`s Coffee Citykäytävä Helsinki Tilaukset puhelimitse suoraan kahvilaan 09-62271960 Nouto kahvilan noutopisteeltä kahvilan aukioloaikojen mukaisesti.

Tilaustoimitus seuraavan päivän ruokatilauksiin, ennakkotilaukset seuraavan päivän toimituksiin tulisi jättää klo 14.00 menessä. Toimituksista veloitetaan 12€ jos tilaus on alle 150€ .Valikoima tuotteille löytyy http://www.zeberas.fi/kokouscatering.html, osassa kahviloissa voi olla pieniä poikkeavaisuuksia valikoiman osalta.

Huom. erikoistilattavana 250g kahvipapupussit (Suodatinkahvi House blend 250g 8,90/pss)
Helsinki
Robert`s Coffee Hietalahden kaupahalli Helsinki Noutopalvelu sekä tilaustoimitus seuraavan päivän ruokatilauksiin

Tilaukset puhelimitse suoraan kahvilaan 09-6986566 Nouto kahvilan noutopisteeltä kahvilan aukioloaikojen mukaisesti.
Tilaustoimitus seuraavan päivän ruokatilauksiin, ennakko tilaukset seuraavan päivän toimituksiin tulisi jättää klo 14.00 menessä. Toimituksista veloitetaan 12€ jos tilaus on alle 150€

Valikoima tuotteille löytyy http://www.zeberas.fi/kokouscatering.html, osassa kahviloissa voi olla pieniä poikkeavaisuuksia valikoiman osalta.
Helsinki
Robert`s Coffee Kamppi / Sähkötalo Helsinki Noutopalvelu sekä tilaustoimitus seuraavan päivän ruokatilauksiin

Tilaukset puhelimitse suoraan kahvilaan 09-6986566 Nouto kahvilan noutopisteeltä kahvilan aukioloaikojen mukaisesti.
Tilaustoimitus seuraavan päivän ruokatilauksiin, ennakkotilaukset tulisi jättää klo 14.00 menessä.
Valikoima tuotteille löytyy http://www.zeberas.fi/kokouscatering.html, osassa kahviloissa voi olla pieniä poikkeavaisuuksia valikoiman osalta.

Lounasaikana tilattavissa myös päivän keitto ja salaattiannokset.
Helsinki
Satama Bar & Bistro Helsinki Normaali ePassin käyttö
Kalasatama, Kulosaari, Vallilla, Sörnäinen
Story Kortteli Helsinki 1. Valitse haluamasi annos ravintolan sivuilta
Kamppi: https://www.story-restaurants.fi/kamppi-lunch

2. Soita ravintolaan ja kerro tilauksesi sekä noutoajankohta
Kamppi: +358 10 666 8461

3. Nouda tilauksesi ja maksa tilaus noutaessasi ePassin kautta, näytä kuitti puhelimestasi kassalla
Ei toimitusta, vain nouto
Story Tripla Helsinki 1. Valitse haluamasi annos ravintolan sivuilta
Tripla:https://www.story-restaurants.fi/tripla-lunch

2. Soita ravintolaan ja kerro tilauksesi sekä noutoajankohta
Tripla: +358 10 666 8463

3. Nouda tilauksesi ja maksa tilaus noutaessasi ePassin kautta, näytä kuitti puhelimestasi kassalla
Ei toimitusta, vain nouto
Story Vanha Kauppahalli Helsinki 1. Valitse haluamasi annos ravintolan sivuilta
Kauppahalli: https://www.story-restaurants.fi/kauppahalli-lunch

2. Soita ravintolaan ja kerro tilauksesi sekä noutoajankohta
Kauppahalli: +358 10 666 8458

3. Nouda tilauksesi ja maksa tilaus noutaessasi ePassin kautta, näytä kuitti puhelimestasi kassalla
Ei toimitusta, vain nouto
Subway Maunula Helsinki tilaa soittamalla 050 5970174 tai paikan päällä, katso normaalista poikkeavat aukioloajat Subwayn sivuilta Ei toimitusta toistaiseksi
Subway Pasilan Asema Helsinki   Ei vielä toistaiseksi omaa toimitusta
Subway Redi Helsinki tilaa soittamalla 050 4655482 tai paikan päällä, katso normaalista poikkeavat aukioloajat Subwayn sivuilta Ei toimitusta toistaiseksi
Subway Teollisuuskatu Helsinki tilaa soittamalla 050 3717525 tai paikan päällä, katso normaalista poikkeavat aukioloajat Subwayn sivuilta Ei toimitusta toistaiseksi
Subway Tripla Helsinki   Ei vielä toistaiseksi omaa toimitusta
Sushi Panda Helsinki Helsinki Noudettaessa maksu normaalisti kassalla e-passilla. Myös kotiinkuljetetun ruuan voi maksa e-passilla, mainitse tästä kun teet tilausta. Tilauksen voi tehdä soittamalla suoraan ravintolaamme, puh. 0413635413
Helsinki, Espoo, Vantaa. Helsingin alueen kuljetusmaksu 4 euroa, Espoo ja Vantaa 7 euroa.
Thai Orchid Itis Helsinki    
Tokyo55 Helsinki   00260, 00250, 00100
Väinö Kallio Helsinki
Tarjoamme asiakkaillemme nyt myös Take away -lounaan hintaan 11€. Toki tämä on voimassa vain poikkeusajan.
 
Viisi Penniä Helsinki Tilaus paikanpäällä tai mailitse ennen klo 10.00 arkisin
Sen jälkeen emme ota mailitse tilauksia, vain paikanpäällä tilattuna.
Vain nouto
Zen sushi Helsinki Nouto - voit tilata puhelimitse (09671336) tai paikan päällä, maksu paikan päällä. Nouto
Tandoori Villa Helsinki, Metsälä tilaukset numeroon 040-5741990, maksut tilauksen yhteydessä
Metsälä, Käpylä, Pukinmäki, Pakila, Länsi-Pakila, Pohjois-Haaga, Maunula, Oulunkylä, Paloheinä, Pirkkola, Ilmala, Koskela
Kahvila Marocco Helsinki/Töölö lounaan tilaus paikanpäällä normaalisti tai puhelimella voi tilata ennakkoon ruuan puh 09494358, noutaa kahvilasta tai jopa kadulta, mikäli ei halua tulla sisälle, maksaen kännykän äpillä  
Bus Burger Salpakangas Hollola Kotiinkuljetus ma-su klo 16-19 kuletusmakau 5,90e, kuljetusetäisyys 7km.
Take away tilaukset numeroon 044 2447844.
Hollola, 7km ravintolasta
Hesburger Hollolan Matkakeidas Hollola Tilaus puhelimella numeroon 044-7224044 ja nouto paikan päältä. Ei toimitusta
Hollolan Matkakeidas Hollola Tilaus puhelimella numeroon 044-7224044 ja nouto paikan päältä. Ei toimitusta
Honkahovi / Lauhatuotanto Oy Honkajoki Vain nouto ravintolasta ei voida kotiin kuljettaa  
Ravintola Wanha WPK Huittinen Mukaan menevä ruoka hinnoitellaan kilohinnalla, eli tasapuolinen systeemi. Annoksen koko määrittää hinnan. Mikäli ePassissa ei ole omaa rahaan, erotuksen voi maksaa käteisellä tai kortilla. Ei toimitusta
Toripuoti Huittinen tekstiviesti tai soitto, nouto tai kotiinkuljetus Huittinen
Kulmakonditoria Willa Hyvinkää Hyvinkää Tuotteitamme saa myös mukaan. (saa toki tilata myös puhelimitse annoksen lautaselle odottamaan valmiiksi tiettyyn aikaan)

Tilaukset puhelimitse ennalta toimipisteisiin, maksu noudettaessa
Ei toimituksia
Pancho Villa Hyvinkää Tilaukset numeroon +358 40 025 6001, nouto ravintolasta.  
Butterfly Iisalmi http://ravintolabutterfly.fi/lounas  
St1 Sammi Ikaalinen Ikaalinen Nouto myymälästä/kassalta  
Imatran Kylpylä ravintolat & kahvila / Ravintola Pistaasi Imatra Tilaukset paikan päällä tai numerosta 020 7100 520 tai 040 0 954 520
A´la carte ja lounas listat www.imatrankylpyla.fi
päivällislista puhelimitse
Nouto Ravintola Pistaasi Purjekuja 2, 55420 Imatra
Maksu noudettaessa
Ei toimitusta
Vegana Jakobstad beställ på tel 06-7231031 före kl 9,30 så kör vi ut. Pris: 10€ + 0,50 för transport/portion 10 km radie omkring Jakobstad
Lounaskahvila Vehnäleipä Jämsä Tilaukset soittamalla tai s-postilla Jämsä-Jämsänkoski-Kaipola alueelle
Neste Jämsän Portti Jämsä Noudot ravintolasta. Asiakas maksaa ePassin mobiilimaksulla noutaessa annoksen ja esittää kuitin puhelimen näytöltään normaaliin tapaan.  
Green Sushi Järvenpää    
Kakkutalo Gilan Järvenpää Tilaa lounas / muut tuotteet nettisivuiltamme (linkki tilaus sivulle etusivulla bannerissa).
Jos haluat toimitukset valitse lounastoimitus Järvenpäässä +7€ tai sitten nouto Kakkutalolta +0€. Valitse maksutavaksi maksu toimituksen yhteydessä. Kuskin tuodessa lounaan ja muut mahdolliset tuotteet maksat lounaan ePassilla ja loput maksu kortilla.
Järvenpää ja pohj. Pornainen
Kulmakonditoria Järvenpää Järvenpää Tuotteitamme saa myös mukaan. (saa toki tilata myös puhelimitse annoksen lautaselle odottamaan valmiiksi tiettyyn aikaan)

Tilaukset puhelimitse ennalta toimipisteisiin, maksu noudettaessa
Ei toimituksia
Lounaskahvila Tyyni Järvenpää Tyynistä voi tilata lounasruoan kuljetuksineen kotiin tai työpaikalle Järvenpään alueella. Lounaaseen kuuluu salaatti, keitto sekä pääruoka. Lounaan hinta kuljetuksineen 12,00 euroa.

Lounaan voi edelleen myös noutaa mukaan paikanpäältä 10,50 euroa.

Kuluvan viikon lounaslista löytyy sivulta www.tyyni.fi.

Kuljetuslounastilaus tulee tehdä edellisenä päivänä kello 15.00 mennessä. Tilaus puhelimitse 09-2917100 tai s-postilla info@tyyni.fi
Järvenpää
POP RAVINTOLA Järvenpää Kertoo maksavansa ePassilla – tämä tieto riittää Max 7 km
Asta's Joensuu Tilaukset puhelimitse 050 570 3183 Max. 10 km Joensuun keskustasta
Local Bistro Joensuu Mene verkkosivuille https://www.localbistro.fi ja lue Ajankohtaista osiosta tilausohjeet ☺ Ei toimitusta
Ravintola Deli China Joensuu Voit soittaa tilauksesi ravintolalle numeroon 013 120 288, jolloin se on valmiina toivomanasi ajankohtana tai tilata paikan päällä. Eikun herkuttelemaan!  
Ravintola Kreeta Joensuu Joensuu Soitto tilauksesta 044-2604151, maksu noudettaessa. Ei toimitusta
Ravintola Ferraria Jokioinen soitto 03-4382700 ja ilmoitus että maksu ePassilla Jokioinen, Forssa, lähialueet
Cafe & Catering Vilhelm Jyväskylä Vain nouto  
Ephesus Jyväskylä Me pakaataan valmiksi lounas ruokaa tai ala carte ruokaa asiakkaan toivon mukaan joku asiakas noutaa tai me toimitamme sen asiakkaalle. 5km säteellä
Koirakahvila Wuffeli Jyväskylä Asiakas maksaa ePassin mobiilimaksulla noutaessa annoksen ja esittää kuitin puhelimen näytöltään normaaliin tapaan. Tilauksen voi tehdä tullessaan ravintolaan, tekstiviestillä tai soittamalla ennakkoon puhelinnumeroon 0405758853 tai ilmoittamalla sähköpostin kautta info@mybigwoof.fi Ei toimitusta
Lounas & Leivos Butik Oy Jyväskylä Tilaa lounas etukäteen numerosta 0503060014 ja nouda klo 10-14 tai tilaa toimitettuna työpisteellesi. Tilaukset toimituksella klo 9 mennessä.
Toimitamme vähintään 5 annosta Seppälänkankaalle ilmaiseksi ja +1€/annos 5km Butikilta.
Lutakon Nurkka Jyväskylä Lounas take away -annoksina, maksu normaalisti ePassilla noudon yhteydessä Toistaiseksi vain nouto ravintolasta
Ravintola Hox Jyväskylä Lounaat saatavilla mukaan noutamalla ravintolasta  
Ravintola Hox City Jyväskylä Lounaat saatavilla mukaan noutamalla ravintolasta  
Ravintola Mirka Oy Jyväskylä Meiltä saat noudettua take-away lounaan tai tilattua sen kotiinkuljetuksella. Toimitamme myös karanteenissa oleville kotiinkuljetuksella lounaan, mutta ilmoitathan mahdollisesta karanteenista tilausta tehdessäsi.

Maksu onnistuu ePassi:lla noudettaessa tai toimituksen yhteydessä pankkikortilla/käteisellä. Kotiinkuljetuksesta veloitamme erillisen hinnan, jonka perimme toimituksen yhteydessä.
5 km Tapionkadulta, mutta tarvittaessa laajennamme toimitusaluetta kysynnän mukaan. Soittamalla numeroon 010 666 7070 saat lisätietoja kuljetusmahdollisuuksista.
Ravintola Pizzeria Best Jyväskylä Tilaus puhelimitse 014610068, ravintolasta nouto tai kotiinkuljetus asiakkaalle, yksi annos kotiinkuljetettuna kuljetusmaksu +3,50€, tilauksen loppusumma yli 16 euroa kuljetus veloituksetta 6km säteelle. Kuljetusmaksu onnistuu maksamalla pankkikortilla tai käteisellä toimituksen yhteydessä.
Kuljetusalue 6km säteelle toimipisteestämme Lutakosta
Ravintola Sohwi Jyväskylä Nouto suoraan ravintolasta erikoisaukioloaikojen mukaisesti. Toimitus kotiin keskusta-alueelle (noin 10 km säde ravintolasta) 050-4411517 erikoisaukioloaikojen mukaisesti 10 km säde ravintolasta
Toivola Jyväskylä Soita etukäteen (044 491 0060) tai tilaa paikanpäällä. Nouto sovittuna-aikana ravintolasta.
Toimitamme Jyväskylän keskustan alueella tilauksen kotiisi / työpaikalle veloituksetta. Soita 044 491 0060 ja kysy lisää!
Vietnamilainen Fit Jyväskylä Nouto  
Wanha Freda Jyväskylä    
Bistro Casa Bianca Kajaani soita ravintolaan ja kerro tilatessasi maksavasi e-passilla 10 km etäisyydelle ravintolasta
Cafe Mokka kajaani Soita ja tilaa. 8km säteellä keskustan alueella
Ravintola Fors Kajaani tilaa ja nouda / p. 040 761 7911  
Teehuone Tsaikka Kajaani keittolounas 8.90€, arkisin klo 11-13.30, tilaus puh. 0407758835, lounaslista www.teehuonetsaikka.fi Vain nouto
Pepper Bar & Restaurant - Kangasala Kangasala tilaus puhelimella numeroon 03 4475312 ja maksu paikanpäällä Ei vielä
Socis Karjaa Takeaway lounas  
Lounaskahvila Rinne Karkkila Voit tulla hakemaan ja syömäänkin paikanpäälle, tai soittaa numeroon 0458661992 ja me pakkaamme ruoan valmiiksi. Myös kuljetus jolloin ruoan saatuaan näyttää tuojalle maksun suorituksen. Kuljetuksesta otamme 1€ lisähinnan, jolloin lounaan hinta 10€ Karkkilan alue
Bulleriina Telekatu Kärsämäki, Runosmäki tilaus numeroon 040-7236692 tai toimipaikkojen numeroihin suoraan Telekatu 0405955620
toimipaikasta max.5 km/ tarkemmin soitolla/
Hesburger Kausalan Matkakeidas Kausala Tilaus puhelimella numeroon 05-3260448 ja nouto paikan päältä. Ei toimitusta
Kausalan Matkakeidas Kausala Tilaus puhelimella numeroon 05-3260448 ja nouto paikan päältä. Ei toimitusta
Kotipizza Matkakeidas Kausala Kausala Tilaus puhelimella numeroon 05-3260448 ja nouto paikan päältä. Ei toimitusta
Pizzeria ravintola Kemin Linkku Kemi Soittamalla tilaus tai suoraan ravintolasta Kemin alue, keskusta ja 15km säteellä
Everest Spice Nepalese Restaurant Kerava Kerava Soita Kerava,Tuusula, Korso
Kulmakonditoria Kerava Kerava Tuotteitamme saa myös mukaan. (saa toki tilata myös puhelimitse annoksen lautaselle odottamaan valmiiksi tiettyyn aikaan)

Tilaukset puhelimitse ennalta toimipisteisiin, maksu noudettaessa
Ei toimituksia
Maku Ja Pala Kerava Toimitamme lounasta kotiin/työpaikoille klo 10-14 välisenä aikana ilman kuljetusmaksua Keravan alueelle. Kerava
Phin Coffee Kerava Tuotteet voi tilata soittamalla ravintolaan ja tulla noutamaan. Nouto
Ravintola Pappilan Taverna Keuruu Lounaan voi noutaa ravintolasta ma-pe klo 11-14
taajamassa veloituksetta , mielellään nouto
Cafe Hugo Klaukkala Maksetaan paikan päällä ePassi-sovelluksella.
Ylimääräinen voidaan maksaa esimerkiksi ePassin Omarahalla tai langatonta lähimaksua hyödyntäen maksupäätteeseen.
Emme vastaanota käteistä. Toimitukset kotiin klo 11-14 välisenä aikana.
Klaukkalan alue ja Nurmijärven Kirkonkylä
Rock'n Roll Diner Kokkola sekä lounas- että listaruoat tilattavissa Take away annoksina. Seuratkaa facebookissa päivän tarjouksia!
Yritämme järjestää kotiinkuljetuksia. Seuraa tilannetta facebook- tai kotisivujemme kautta!
Lounaskahvila Potukka Kotka Nouto paikan päältä ja maksu samalla  
Neste Huttunen Kotka Tilaus etukäteen puhelimitse p. 052107200 tai paikanpäällä tilattuna
Tällä hetkellä ei kotiinkuljetusvaihtoehtoa
Ravintola Jokihelmi Kotka Tilaus soitto 0405750747 tai nouto paikan päältä arkisin klo 10.30-14.00  
Ravintola Tai Hing Kotka 05216858 tilaus vain puhelimitse Kotka
Kymen Wiener Kouvola Nouto, Laturinkatu 2, 45130 Kouvola  
Kymin Huvila Kouvola Nouto ravintolasta  
LAMYKIN'S COOKHOUSE Kouvola Toimitusvalikko on FB-sivussa: https://www.facebook.com/lamykinscookhouse.

Tilaus min.30e. Toimitusaika: Ti-La klo 17-20. Voi tilata FB-viestin kautta tai puh.0408388077 (myös etukäteen).

Maksaminen on mahdollista ePassi-sovelluksen kautta ja kortilla/käteisellä (kuljetusmaksu vain kortilla/käteisellä).
Kuljetusmaksu: Kouvola - 3e, Kuusankoski/Koria - 5e, Valkeala/Voikka - 6e.
Lounas-Halli Kouvola Ruuan voi noutaa paikanpäältä. Maksu normaaliin tapaan. Annoksen voi tilata myös etukäteen puhelimitse 0443781802, jolloin se on valmiiksi pakattuna noudettaessa.  
LounaskahvilaSalpaus Kouvola take away, maksu noudettaessa. -
Ravintola Hyvinsyöntipaikka Olé Kouvola Nouto ravintolasta  
Ravintola Neville Oy Kouvola Soita tilaus puh. 0400 700530 tai 05 3115830 tai nouda valmiiksi pakattuna ravintolasta  
Thai Ravintola Chon Thong Kouvola ei erityisiä ohjeita toimitus alue: Kanta-Kouvola
Three Wings Kouvola puhelimella 0403572333 Kouvolan keskustan alue
Jungman Restaurant Café Bar Kristiinankaupunki nouto ravintolasta, suositellaan tilausta etukäteen puh. 040 0234389  
Hotelli IsoValkeinen Kuopio Soita numeroon 017 5396100 ma-pe klo 13.00 mennessä ja tilaa ennakkoon. Tilauksen voi noutaa klo 10.30-13.30 välillä, sovittuna aikana. Ei toimitusta
Hyvä Huomen Pohjolasairaala Kuopio Tällä hetkellä nouto vain käytössä. Maksu kassalla
Ei toimitusta tällä hetkellä, isommille ryhmille onnistuu ennakkotilauksesta
Kahvila Kaneli Kuopio Tilaukset puh. 0400 172283
yksityishenkilöt nouto kahvilasta
(yrityksille lähettipalvelu klo 10-11 Kuopion keskustan alue)
Lounasravintola CaWa's Kuopio Tilaus puhelimitse ; 010324940. Lounaslista löytyy osoitteesta cawa.fi. Vain nouto. Ruoka pakataan keittiössä valmiiksi. tai ruoat voi valita itse noutopöydästä. Vain nouto
Ravintola Hyvä Huomen Kuopio Tällä hetkellä nouto vain käytössä. Maksu kassalla
Ei toimitusta tällä hetkellä, isommille ryhmille onnistuu ennakkotilauksesta
Ravintola Hyvä Huomen Kolmisoppi Kuopio Tällä hetkellä nouto vain käytössä. Maksu kassalla
Ei toimitusta tällä hetkellä, isommille ryhmille onnistuu ennakkotilauksesta
Ravintola Käskynkkä Kuopio Ruokia voi käydä noutamassa paikan päältä ja maksu samalla. Annokset voi tilata valmiiksi puhelimella etukäteen numerosta 017-3613411  
Ravintola Kreeta Kuopio Kuopio Soitto tilauksesta 017-2828337, maksu ruokaa noudettaessa Ei toimitusta
Ravintola Pelimies Kuopio Ravintolastamme voit ottaa ruokaa mukaan take away.nä. Voit myös tilata ruoan etukäteen puhelimitse nrosta 0445863515. Noudettaessa maksu e-Passilla.  
Pizzeria Bufalina Kurkimäki Ei ole kotiin kuljetus tällä hetkellä vain nouto  
Ravintola Talonpöytä Kuusamo Puhelimitse 0503048239 tai sähköposti mika@talonpoyta.fi, nouto ravintolasta. Maksu paikan päällä Kuusamo
Bus Burger Savontie Lahti Kotiinkuljetus ma-su klo 16-19 kuletusmakau 5,90e, kuljetusetäisyys 7km.
Take away tilaukset numeroon 044 7641999
Lahti, 7km ravintolasta
Cafe Charlotta Lahti Molemmat käy Lahti
Eat well Lahti Lahti Nettisivut:
https://ravintolaeatwell.fi

Tilausohje: Vastaanotamme kotiinkuljetustilauksia puhelimitse
050 3533 323.
Tilauksen voi tehdä arkipäivisin kello 10.30-13.00 ja ruoka toimitetaan kotiovelle kello 11.00-14.30 välisenä aikana.

Maksutapana käy myös ePassi
Toimitamme ilmaiseksi 3km säteellä toimipaikastamme ja yli 3km alueilla +3€
Jussi & Sari Oy Lahti Vain nouto 13:30 mennessä  
Lounas ja Pitopalvelu Safka Lahti Meiltä voi noutaa lounaan itselle, työkavereille, lapsille kotiin sekä riskiryhmiin kuuluville henkilöille esim.eläkeläiset
Hinta eläkeläiset / lapset 6,00 eur
Norm.hinta: 8,00
Lounas sisältää: pääruoka - lisäke - salaatti / raaste / kokonainen leipä
tällä hetkellä emme toimita ruokia jotta annoksen hinta pysyisi edullisena.
Lounaskahvila Terassi Lahti Vain nouto lounas 10,00-13,30 Ei toimitusta
Ravintola Koti Lahti Take away -annos 7,50 € kello 10:30-13.30 arkisin. Sisäänkäynti Lahden messukeskuksen pääovesta. Kello 13.30-14.00 jäljelläolevan lounasruuan myynti rasioittain 0,5 litraa 3 € ja 1 litra 5 €.  
Ravintola Koti Lahti Take away lounas ravintolasta 7,50 €
Toimituslounas 12,50 €, lisäannos 9,50 €,
10 km lahden urheilu- ja messukeskuksesta
Ravintola Lokki Lahti Molemmat Lahti
Konditoria kahvila Aleksandra Lappeenranta tilaus joko paikanpäällä tai puhelimella 050 4415160, yli 10 annoksen tilaukset toimitetaan, muutoin nouto  
Vaihmalan Hovi Lempäälä Maksu noudettaessa  
Bulleriina Lieto Lieto tilaus numeroon 040-7236692 tai toimipaikkojen numeroihin suoraan Lieto 0407555555
toimipaikasta max.5 km/ tarkemmin soitolla/
Akix Kaffe ja Piffi Ravintola Lohja Lounaan voi noutaa meiltä mukaan . Tilauksen voi tehdä Puhelimitse puh: 010 567 19995 tai tulla paikanpäälle tilamaan Ei toimitusta
Antonio Lohi Lohja    
Ravintola Nahkurintalli Lohja ilmoittamalla päiväkoodin Lohjan keskustan alue
Grillimpi Loviisa soita tai tilaa paikanpäällä,maksu noudettaessa toistaiseksi ei kotiintoimitusta
Neste K Ankkurituuli Loviisa soita 019-5609007 niin pakkaamme tilauksesi suoraan haluamallesi ajankohdalle tai tule käymään Ei toimitusta
Kulmakonditoria Mäntsälä Mäntsälä Tuotteitamme saa myös mukaan. (saa toki tilata myös puhelimitse annoksen lautaselle odottamaan valmiiksi tiettyyn aikaan)

Tilaukset puhelimitse ennalta toimipisteisiin, maksu noudettaessa
Ei toimituksia
Puutarharavintola Greeneri Mikkeli Puutarhalounaan voit tilata etukäteen puhelimitse 044 7091614 tai noutaa ilman etukäteistilausta ravintolasta, maksu normaalisti ePassilla noudon yhteydessä.  
Hotel Red & Green Närpiö/Närpes Kan beställas ihop plockad lunchbox på 06-8238400, eller komma själv och plocka ihop din matbox
Voi tilata numerosta 06-8238400 tai itse tulla paikan päälle täyttämään take away laatikkoa
Ei toimitusta
Hotelli Puustelli Nivala Tilaus numerosta +358 10 3214 580 tai paikan päältä. Vain nouto.  
Pepper Bar & Restaurant - Nokia Nokia tilaus puhelimella numeroon 03 4475311 ja maksu paikanpäällä Ei vielä
Klassikko Nummela kuljetusmaksu maksetaan erikseen kortilla tai käteisellä Nummela
Ravintola Tehdas Orimattila Nouto; valmiiksi pakatut lounaat tilaus / tilausvahvistus sähköpostitse ravintola@ravintolatehdas.fi, nouto klo 14.00 mennessä  
Cafe Provence Oulu soittamalla 08 8821414 numeroon, voitte tehdä tilauksen ja me pakkaamme sen valmiiksi kassalle teitä odottamaan sovittuna kellon aikana.
Koronan vuoksi kaikki kotipaketit 8,50/kappale, kotipakettiin kuuluu salaattipöydän antimet, lämminruoka, jälkiruoka sekä leipää.
Ei tällä hetkellä toimitusmahdollisuutta
Da Mario Oulu toimii molemmissa noin 7 km säteellä
Kahvila Stockholm Oulu Maksetaan toimituksen tai noudon yhteydessä epassi mobiilimaksulla Oulun keskustan alue 5 km säteellä
Kauppuri5 Oulu Takeaway  
Kirin kiinalainen ravintola Oulu   Oulun keskusta
Lekker 61 Oulu By phone (044 7774641) payment and pickup in the restaurant.  
Little New York Oulu Oulu Nouto ravintolasta  
Lounaskahvila Kirsikka Oulu Paikan päältä voi noutaa lounasta kotipakettiin ilman ennakkoon tilaamista. Kuljetuksen minimimäärä 5 annosta. Tilaukset soittamalla: Alppilan Kirsikka 040 809 4104, Ruskon Kirsikka 040 820 8156, Limingantullin Kirsikka 040 350 0825. Ruoka toimitetaan kun maksu näkyy e-passin portaalissa.
Oulun keskusta ja lähialueet, Ruskon alue. Sovittaessa myös kauemmaksikin.
Makujen Paljetti Oulu Tilauksen voi tehdä soittamalla numeroon 0400 580084 niin toimitamme ruoan 10km säteellä ilmaiseksi. Kauemmaksi toimitettaessa toimitusmaksu 5€. Ruoan voi myös itse noutaa paikan päältä.
Oulun seutu. Osoitteesta paljetie 5 10km säteellä toimitus on ilmainen ja kauemmas toimitettuna toimitusmaksu on 5€
Oskarin Kellari Oulu Keitto (n.5dl) 4,50€
Lämmin lounasruoka (ei päivän kalalounas) n.500g hinta 7,00€

Tee tilaus ennakkoon puhelimitse numerosta 08-3113191
Kerro minkä ruoan haluat. Pakkaamme annoksesi valmiiksi nimelläsi varustettuna.
Nouda annoksesi ravintolastamme ja maksa normaalisti paikanpäällä sovelluksella .
Vain nouto
Pad Thai Baan Naa Oulu    
Pancho Villa Ideapark Oulu Oulu puhelimitse tilaus ravintolasta 0400 238663 , voi noutaa itse tai toimitamme ilmaiseksi 5km säteellä. (yli menevät kilometrit 1€/per km) 5 km säteellä ravintolasta veloituksetta
Pancho Villa Oulu Keskusta Oulu Tilaus puhelimella 0400847595, nouto ravintolasta tai mahdollisuus kotiinkuljetukseen. Alle 5 km kuljetusmaksu 0€
Ravintola Koksi Oulu Soita tilaus ma-pe klo:8-13 ja nouda viim. klo 14
044 2412 465

lounaslista:

https://ravintolakoksi.fi/viikon-lounaslista/
Toimitus myöhemmin mahdollinen
Ravintola Tarantella Oulu Oulu -Meiltä voi noutaa takeaway ruoka annoksia e-passi maksulla
-Kaikkia ruokia saa mukaan,myös a´la carte annoksia
Ei toimitusta
Ruskon Lounasruokala Oulu Tilaus puh. 08-5301670/ nouto Konetie 1, 90620 Oulu
Tällä hetkellä emme vielä pysty toimittamaan
Kahvila-Ravintola Ezzo Parkano Nouto Ezzon etuovelta
Sopimuksen mukaan, soitot 050-5943440
Raijanholvi Parkano Olemme avanneet lounaan noutopisteen ravintolaamme Raijanholvi Parkanontie 53. Laadukas kotiruokamme luovutetaan hygieenisesti ja se on juuri valmistettua.  
Taica A la Carte Pieksämäki Nouto/kuljetus, tilaukset puhelimitse 0503653313 10 km säde toimipisteestä
Bar & Grill Oliver's Pirkkala tilaus puhelimella numeroon 050 439 6511 ja maksu paikanpäällä Ei vielä
Ninan keittiö Veska Pirkkala Noudettavan ruoan tilaukset voi tehdä ravintolaan puhelimitse 050-336 8396. Maksun todentaminen noudon tai toimituksen yhteydessä.

Olemme myös tämän poikkeustilanteen ajaksi ottaneet käyttöön ennakkoon tilattavia annospakattuja ruokia. Näiden listan ja tilaus- ja toimitusohjeen näkee verkkosivuiltamme.

https://www.ninankeittio.fi/juhlat-ja-tilaisuudet/ateriakuljetus/
Toimitamme myös lounaat Sarankulman ja Pirkkalan keskusta-alueelle
Wigren Mylly Pirkkala Soitto etukäteen numeroon 0444162380, tai suoraan paikan päältä klo 10.30-13.30 take away  
Long gong Pori Tilaukset puhelimitse puh:026330088, maksu ePassilla noudon yhteydessä. Tai voi suoraan käydä ravintolassa tilaamassa ja maksaa ePassilla. Vain nouto
Lounaskahvila Brunssi Pori tilaukset myynti@brunssi.com tai 044 5858300 Pori
Miittinki Pori Voit tilata ruuat myös kotiin tai työpaikalle kuljetettuna (klo 13.30 mennessä tilatut).
Kuljetusmaksut (minimi 2 ruokaa): keskustasta 2 km; veloituksetta, keskustasta 2-5 km; 5,00, keskustasta 5-10 km; 10,00.
Myös noutolounas, pakkaamme teille valmiiksi noudettavaksi.
Soita ja tilaa p. 02-6469597
 
Ani's Café Porvoo Tilaus puhelimitse numeroon 050-3205575 ja nouto Ani's Cafén ikkunasta.  
Glassikko Porvoo   Nouto
Lounas Werneri Porvoo Tilaukset 19.3 alkaen.

23.3. alkaen. noudot ja toimitukset Tilaukset: tilaus@lounaskotiin.fi. Tästä infoa myös:

Lounasravintolawererifacebook

Noudettuna: Teollisuustie 4, 06150 Porvoo.

Toimitettuna: Kannettavalla Maksu kortinlukijalaitteella.
Porvoo (mahdollisesti lähialueet kysynnän kasvaessa)
Thai Street Food Porvoo Nouto ravintolasta Mannerheiminkatu 21. Etukäteistilaus 040 580 4770  
Zum Beispiel Porvoo Vain nouto, maksu ePassilla Ei toimitusta
Pancho Villa Raahe Raahe Puhelimitse 0400847005, nouto ravintolasta tai kotiin kuljetus mahdollinen Alle 5 km kuljetusmaksu 0€
Ravintola Kalatori Rauma Tilaukset joko numerosta 0283762300 tai paikan päällä Ei toimitusta
Ravintola Savila Rauma puh. 02- 8226610 tai 050-597 8581 Vanhankirkonkatu 1 Rauman kaupunkialue
Ravintola Sydvest Rauma Asiakas voi normaaliin tapaan noutaa Ravintola Sydvestistä lounasta.  
Tullin Kaffe Rauma Tilaukset miel. puhelimitse klo 8-10, nouto t. kuljetus 10.30-13. Ruokalista www.tullinkaffe.fi
Kuljetus veloituksetta
n. 5 km säteellä keskustasta
Kulmakonditoria Riihimäki Riihimäki Tuotteitamme saa myös mukaan. (saa toki tilata myös puhelimitse annoksen lautaselle odottamaan valmiiksi tiettyyn aikaan)

Tilaukset puhelimitse ennalta toimipisteisiin, maksu noudettaessa
Ei toimituksia
Little India Riihimäki Soittamalla numeroon 0401806949. Kerro että maksat e-passilla Riihimäen keskustan lähialueet
Ravintola Asema X Riihimäki Annoksen voi tilata puhelimitse 019 449 333 tai paikan päällä ja noutaa ravintolasta. Voimme sopia aikataulusta asiakkaan kanssa. Varsinkin lounasaikaan odotusajat eivät ole pitkät.

Poikkeusaukioloaikamme:
MA-PE 9-17, LA 10-17
Ei toimitusta
Ravintola Darshan Riihimäki Soita tilauksesi ravintolaan ja maksa tilauksen yhteydessä, nouda tilaus nimellä sovittuun aikaan  
Teatterihotelli Riihimäki Riihimäki nouda vastaanotosta ,tilaa puh nro 0405858011 Vain nouto
Teollisuuskylän ruokala Riihimäki Toimitukset Riihimäen alueelle, hinta 3-5€ riippuen matkasta Riihimäen alue
Ravintola Comico Rovaniemi Tilaus p.016-344433 ja maksu noudettaessa lähimaksulla maksupäätteeseen ravintolassa. Ei toimituksia
Ravintola Milan Rovaniemi Mobiili Rovaniemen alue

Kotiinkuljetusmaksu:
1-3 km 3€
4 km 5€
5 km 7€
Subway Rovaniemi (Sampokeskus) Rovaniemi Nouto ravintolasta  
Bulleriina Rusko Rusko tilaus numeroon 040-7236692 tai toimipaikkojen numeroihin suoraan Rusko 024333790
toimipaikasta max.5 km/ tarkemmin soitolla/
Kahvila-Ravintola Linnan Liisa Saarijärvi voi noutaa tiskiltä entiseen malliin näyttämällä kuitin puhelimesta tai sopia noudosta esim. ovelta. Toimimme asiakkaan toivomusten mukaan. Ei toimitusta
Ravintola Frisee Saarijärvi tilaus s.postilla: info@frisee.fi , fb.n kautta tai tekstiviestillä 040 028 4124 5 km säteellä keskustasta
KhaoSuk Salo soittaa 044 231 1359 ja tilata ruoka etukäteen tai tilaa paikan päällä
noin 2 km Salon keskustasta ilmainen kuljetus
Design kahvila ALKU oy Savonlinna sähköpostilla tilaus, haku taikka toimitus vähintään 5 samaan osoitteeseen Keskusta
Ravintola Posse Savonlinna Noutoruoan hinta on 10,20€, toimitettuna 12,00€. Mikäli jää erotettavaa, sen voi helpoiten maksaa käteisellä.
Savonlinnan keskustan alue, kierros lähtee klo 10:00. Mahdollisuus saada lounastoimitus myös välillä Savonlinna-Savonranta, tämä kuljetus lähtee iltapäivällä ja koskee talouksia/yrityksiä jotka sijaitsevat päätien läheisyydessä tai Kerimäen ja Savonrannan keskustan alueella.
Uskudar Kebab Savonlinna Tilaus puhelimella soittamalla tai normaalisti toimipisteestä. Max. 8km toimipisteestä
Lounas Express Seinäjoki Nouto ravintolasta  
Minimanin Lounaskahvila / Nam-Ru Oy Seinäjoki Maksetaan noudettaessa. Voidaan tilata etukäteen jolloin henkilökunta pakkaa lounaan valmiiksi noudettavaksi puh: 045 646 8856, Nouto-lounaan hinnat: Koko lounas 8,- , Keittolounas 5,-  
Pancho Villa Seinäjoki Ideapark Seinäjoki Soita ja tilaa ruokasi +358505141433 Maksun voit suorittaa EPassilla noutaessasi ruokasi. Myös päivän lounas vaihtoehdot saatavilla mukaan. Menun löydät nettisivuiltamme https://panchovilla.fi/seinajoki-ideapark Nouto
Pancho Villa Seinäjoki Keskusta Seinäjoki Soita ja tilaa ruokasi +358103209890 Maksun voit suorittaa EPassilla noutaessasi ruokasi. Myös päivän lounas vaihtoehdot saatavilla mukaan. Menun löydät nettisivuiltamme https://panchovilla.fi/seinajoki Nouto
Cafe Buusti Siilinjärvi Nouto paikanpäältä, maksu kassalla  
Kahvila lounaskulma Simpele lounas tulee tilata edellisenä päivä klo 16 mennessä, p.050-5051224 tai info@kahvilalounaskulma.fi lounaslista löytyy www.kahvilalounaskulma.fi Keittiömme on avoinna ma-su klo 10-15 vain tilauskeittiönä. Lounaat voi noutaa kahvilan ovelta tai tilata kotiin tai työpaikalle toimitettuna Simpeleen keskusta
Aloha Ramen Tampere Nouto paikan päältä, maksu kassalla Ei kotiinkuljetusta ePassilla
Bistro Pannu ja Huone Tampere Lounasta tilattavissa ennakona 050-4643465 soitolla tai viestillä, tai paikan päältä. Lounaslistat www.pannujahuone.fi
Vain nouto, tällä hetkellä ei vielä kotiinkuljetusta.
Bistro-Cafe Hygge Tampere Maksetaan noudettaessa e-passilla  
Bistro-Cafe Hygge Tampere Soita etukäteen ja tilaa lounas numerosta 044 760 4944 , nouda mukaasi ja maksa ePassilla.
Itsenäisyydenkatu 3, Luminary. Lounaslistan löydät sivuiltamme cafehygge.fi
https://cafehygge.fi/fi-fi/bistro-cafe/lounas/7/
 
Cafe Reilu Tampere Nouto tai tilaus Alle 5 km ilmainen kuljetus
CHU Asian Street Food Tampere TAKE AWAY mahdollisuus soittamalla ravintolan numeroon: 044 231 4945. Nouto
Linkosuo Buffet & Cafe Tampere Ruoka-annoksia voi tilata puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä. E-passilla maksu onnistuu ruoka-annosta noutaessa.
Suuremmalle ryhmälle voimme myös toimittaa ruokaa lähialueelle. Toimitusmaksusta sovitaan erikseen.
Lounasravintola Vanha Ike Tampere Ravintola on tilapäisesti suljettu 30.3. alkaen. Avaamme jälleen heti kun se on mahdollista. www.vanha-ike.fi Vain nouto
MIN Asemakeskus Linkosuo Tampere Lounaan voi halutessaan tilata joko soittamalla numeroomme 0406888175 tai whatsapp:iin viestiä laittamalla. Halutessaan viestiin voi laittaa mitä lounaaseen haluaa ja voimme toimittaa lounaan ravintolan ulko-ovelle jolloin voi esittää epassin maksun normaaliin tapaan. Vaihtoehtoisesti voi myös tulla sisälle valitsemaan kuinka lounaansa haluaa koota jolloin henkilökuntamme pakkaa ruoan mukaan tarkasti korkeaa hygieniatasoa noudattaen. Nouto
Mon Viet- A VIetnamese Bistro Tampere Asiakas voi tilata annoksen soittamalla ravintolan numeroon: 045 144 1108, ja kun hän tulee hakemaan ruoan hän voi sitten maksaa e-passilla. Ei toimitusta
Pancho Villa Tampere Tammelassa takeaway  
Pranzo Tampere Lounaat saa myös noudettuna: buffetlounaan voi itse kerätä rasiaan ja tarjouslounaan kokki valmistaa mukaan vietäväksi.  
Ravintola Kajo Tampere Noudettava lounas saatavilla ravintolasta  
Ravintola Onni ja Leo Tampere Nouto tai tilaus max.2 km säteellä ravintolasta
Ravintola Piemonte Tampere vain nouto, voit soittaa tai lähettää tilauksesi myös sähköpostilla: info@piemonte.fi  
Ravintola Piha Tampere Tilauksen voi jättää sähköpostilla osoitteeseen info@ravintolapiha.fi tekstiviestillä tai WhatsApp- sovelluksella numeroon: 0505446645

Itse noudettavat (arkisin klo 11.00-13.00)ennakkotilaukset samalle päivälle tulee jättää ravintolaan 10.30 mennessä. Kuittaamme viestinne, jotta tiedätte että olemme vastaanottaneet sen.

Kuljetusta vaativa tilaus tulee jättää ravintolaan edellisenä arkipäivänä klo 13.00 mennessä.

Toimitamme tilaamanne lounaan kotiovellenne/ toimistollenne arkisin klo 10.30- 11.00 ja 13.00- 14.00.

Muistattehan kertoa tilauksessanne minkä annoksen valitsette, osoitteenne sekä puhelinnumeronne.

TAKE AWAY- HINNASTO:

*Keittolounas 7,2€

*Lämminlounas 9,5€

*Lämminlounas 4:lle 34€

+1 8,5€

*Maito 1L 2€

*Kuljetus paikanpäälle 0- 500m 3€, 600m- 2km 6€
2 km säteellä ravintolasta
Robert`s Coffee Ratina Tampere Tilaus ja Noutopalvelu

Tilaukset puhelimitse suoraan kahvilaan 044-7301772 Nouto kahvilan noutopisteeltä kahvilan aukioloaikojen mukaisesti.
Tilaustoimitus seuraavan päivän ruokatilauksiin, ennakko tilaukset seuraavan päivän toimituksiin tulisi jättää klo 14.00 menessä. Toimituksista veloitetaan 12€ jos tilaus on alle 150€
Valikoima tuotteille löytyy http://www.zeberas.fi/kokouscatering.html, osassa kahviloissa voi olla pieniä poikkeavaisuuksia valikoiman osalta.

Huom erikoisvalikoimassamme kahvilassa valmistetun gelaton kotipakkaukset.
Lounasaikoina Ratinan lähialueet (kävelymatka)
Sun Namaste Tampere take away annokset mukaan, Asiakas maksaa ePassin mobiilimaksulla noutaessa annoksen ja esittää kuitin puhelimen näytöltään normaaliin tapaan.  
Sun Namaste Tampere Nouto ravintolalta Toimitus erikseen sovittaessa
Tampereen Suomalaisen Klubin Ravintola Tampere Voi noutaa paikan päältä tai tilata etukäteen toimitus soittamalla 0106179760 tai info@armascatering.fi
Tampereen kauppa-alue - keskusta n. 11 - 14 välillä
Tom & Crill Tampere Katso tom&crill fb. sivuilta tuotteet. Olemme Lielahden Gigantin edessä ruokarekalla. Tuotteet burger, tortilla sekä koti ruoka lounas.  
Villit ja Viinit Tampere Noudettava lounas saatavilla ravintolasta  
Vohvelikahvila Ojakatu Tampere Nouto  
Waynes Coffee Lielahti Tampere Vain nouto  
Wigren Catering Oy / Pata 2 Tampere Soitto etukäteen numeroon 0444163260, tai suoraan paikan päältä klo 10-14 take away  
Wigren Pata S Tampere Soitto etukäteen numeroon 0444162370, tai suoraan paikan päältä klo 10-13.30 take away  
Zarillo Hervanta Tampere Tilaukset noutoa varten puh. 050 570 0241, maksu ePassilla noudon yhteydessä  
Zarillo Otavalankatu Tampere Tilaukset noutoa varten puh. 03 212 6621, maksu ePassilla noudon yhteydessä  
Zarillo Puutarhakatu Tampere Tilaukset noutoa varten puh. 0505701851, maksu ePassilla noudon yhteydessä  
Zipatta Tampere ei mitään erikoista, maksaessa riittää ilmoittaminen
pirkanmaa, pääsääntöisesti lielahti, niemi, lentävänniemi, siivikkala
Helenan Soppa Toivala Tällä hetkellä nouto vain käytössä. Maksu kassalla
Ei toimitusta tällä hetkellä, isommille ryhmille onnistuu ennakkotilauksesta
Daily Bistro Oy Turku Lounasta noutaessa näytetään ePassin mobiilimaksu kassalla.Tämän jälkeen henkilökunta kokoaa halutun lounasannoksen asiakkaalle.  
Fafa's Turku Turku Soita tilauksesi numeroomme 050 567 2889, kerro koska tulet hakemaan tilauksesi ja että maksat ePassilla.  
Hansasali Turku Lounasta noutaessa näytetään ePassin mobiilimaksu kassalla.

Tämän jälkeen asiakas kokoaa itse haluamansa lounasannoksen takeaway- rasiaan.
 
Itsudemo Skanssi Turku Ravintolassa voi maksaa epassilla ja noutaa mukaan.  
Kalaliike S. Wallin Kauppahalli Turku Turku tilaus 02-4125124. minimi 3 annosta. Valmiina viiden annoksen soppa 42,50€ ei kuljetusmaksua Turun kauppahalli - 10km
Kupittaan Paviljonki Turku Tilaus kassalta noudettaessa.  
Lounasravintola Arvonen Turku tilaukset ja toimitukset ma-pe soitto numeroon 044 930 44 89. E-passilla maksettaessa kannattaa maksu tehdä vasta noudettaessa ruoka-annos tai jos ruoka toimitetaan kotiin niin toimituksen saapuessa suoritetaan sovelluksella maksu.
ruokatoimitukset Turun alueelle 10 km säteellä ravintolasta
Maalaisleipomon Herkkupirtti Turku Tilaus puhelimitse 0500-856544 ja nouto sovitusti, maksu normaaliin tapaan. Tai nouto lounasaikaan 10.30-14.00 ja maksu normaaliin tapaan.  
Maneerat Turku Thaimaalainen ravintola takeaway  
Pizzeria Napoli Turku Turku pizzeria Napoli Turku tarjoaa lounas- ja menuruokaa niin noudettuna, kuin toimitettuna.

Nouto onnistuu soittamalla ravintolaan, niin pakkaamme ruoat noutovalmiiksi.
 
Ravintola Julinia Turku Nouto  
Ravintola Kivi Turku Nouto ravintolasta  
Ravintola Mami Turku   Nouto
Ravintola Vellamo Turku Tilaukset puhelimella 040-8677899. Pakataan valmiiksi ja noudettavissa Vellamosta Lounasaikaan.  
Taco Nito Turku Soitto 040 6533112 ja nouto tai tilaus liikkeessämme noudon yhteydessä. ePassi maksu korttipäätteellä lähimaksu Ei omaa kuljetuspalvelua
Xoco’s Turku Nouto normaalisti, myös toimitus mahdollista.  
M. Cafe Tuusula Asiakas maksaa tiskillä käyttäen E-passia normaalisti ja saa take away-laatikot mihin voi pakata haluamansa annoksen seisovasta pöydästämme. Halutessaan voi soittaa etukäteen ja pakkaamme teille annoksen laatikkoon valmiiksi noudettavaksi sovittuna kellonaikana ja maksu tapahtuu kassalla normaaliin tapaan. Ei toimitusta
M.Catering Tuusula Jos haluatte pakata ruuan seisovasta pöydästämme itse, maksa kassalla normaalisti E-passia näyttämällä ja saat takeaway-laatikot, mihin voit pakata annoksen. Vaihtoehtoisesti voit soittamalla tilata meiltä valmiiksi pakatun annoksen ja kellonajan koska haluatte sen noutaa.  
Kokkikaksikko Ulvila Tilaukset puhelimitse, noudosta/toimituksesta voimme sopia samalla Ulvila, Pori
Gasthaus Pooki Uusikaupunki ravintolamme tarjoaa ruoan noutomahdollisuutta ravintolasta.

Tilauksen voi jättää soittamalla ja noutaa turvallisesti hetken päästä suoraan ravintolasta.
 
Bacchus/Svenska Klubben Vaasa Nouto  
Pancho Villa Vaasa Vaasa Soita ja tilaa ruokasi +358103209895 Maksun voit suorittaa EPassilla noutaessasi ruokasi. Myös päivän lounas vaihtoehdot saatavilla mukaan. Menun löydät nettisivuiltamme https://panchovilla.fi/vaasa Nouto
Raawka Vaasa lounasaika 11-14, tilaa viimeistään 13:30 Keskustassa + 7 km
Ravintola Flow Vaasa Klo 10:30 - 13:00 kaikkia lounasruokia voi ostaa myös mukaan. Päivittäin vaihtuva lista osoitteesta www.ravintolaflow.fi  
Vallonia Vaasa https://www.facebook.com/HotelVallonia  
Allun Grilli Vantaa Kotiinkuljetus mahdollisuutta meillä ei ikävä kyllä ole, mutta nouto onnistuu paikan päältä. Tilauksen voi myös tehdä ennakkoon numerosta 09-4587755, jolloin pakkaamme annoksen valmiiksi mukaan (halutessasi salaatin ja leivän kera).  
Kings Corner grilli kahvila Vantaa  
Kivistö, Martinlaakso,Ylästö, Vantaankoski, Louhela,Pakkala,Vantaanlaakso, Petikko
Kulmakonditoria Myyrmanni Vantaa Vantaa Tuotteitamme saa myös mukaan. (saa toki tilata myös puhelimitse annoksen lautaselle odottamaan valmiiksi tiettyyn aikaan)

Tilaukset puhelimitse ennalta toimipisteisiin, maksu noudettaessa
Ei toimituksia
Kulmakonditoria Tikkuri Vantaa Vantaa Tuotteitamme saa myös mukaan. (saa toki tilata myös puhelimitse annoksen lautaselle odottamaan valmiiksi tiettyyn aikaan)

Tilaukset puhelimitse ennalta toimipisteisiin, maksu noudettaessa
Ei toimituksia
La Pasteria Italiana Vantaa    
Picnic Tikkurila Prismakeskus Vantaa Nouto Unikkotie 13. Tilaukset noudolla, soittamalla tai tekstaamalla numeroon 0407149837, tilaus kuitataan vastaanotetuksi, jonka jälkeen voi tulla hakemaan.  
Ravintola Loru Vantaa Vantaa Tilaa annos puhelimella numerosta 044 243 6789, pakkaamme annoksen valmiiksi ja nouda annos ravintolasta.  
Subway Jumbo Vantaa Nouto ravintolasta, maksu ePassin mobiilimaksulla normaaliin tapaan  
Tamarin Tikkurila Vantaa Nouto Tikkurila
Allun Grilli Vantaa, Myyrmäki Lounas- että à la carte -annosten kotiinkuljetusta lähialueille

(mm. Myyrmäki, Louhela, Martinlaakso, Kaivoksela, Vantaanlaakso, Kivistö, Ylästö, Varisto, Vapaala, Pähkinärinne, Hämevaara, Rajatorppa)

Kotiinkuljetustilaus tulisi MIELELLÄÄN tehdä edelliseen päivään klo20 mennessä, joko sähköpostitse info@allungrilli.com tai tekstiviestitse p. 044 704 4446. Saatuamme tilauksesi, vahvistamme toimituksen.

Ilmoitathan tilauksessa nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi (ja mahdollisen ovikoodin), maksutapasi sekä millä aikavälillä tahdot kotiinkuljetuksen tapahtuvan (esim. klo10-11, klo11-12, klo12-13 jne). Alkusalaatti ja leipä kuuluvat tilaukseen automaattisesti.

Yli 30 euron tilaukset kuljetamme veloituksetta, alle 30 euron tilauksista veloitamme 5 euron kuljetusmaksun.

Maksutapoina käyvät: käteinen, pankki- ja luottokortit, E-passi, Eazybreak, Edenredin lounasseteli ja lounaskortti sekä Smartumin lounasseteli ja lounaskortti.

MYÖS annosten nouto ravintolastamme on edelleen mahdollista. Tilauksen voit tehdä etukäteen soittamalla p. 09-4587755 ( jolloin tilauksesi on valmiina noudettavaksi ravintolasta sovittuun aikaan) tai tulemalla paikan päälle tilaamaan.
kotiinkuljetusta lähialueille

(mm. Myyrmäki, Louhela, Martinlaakso, Kaivoksela, Vantaanlaakso, Kivistö, Ylästö, Varisto, Vapaala, Pähkinärinne, Hämevaara, Rajatorppa)
Lounasravintola Amanda Varkaus Klo 09.00 mennessä
Kaupunkialue, min. 5 annosta/tilaus. Tilaus klo 09.00 mennessä
Mikontalon ravintola Virrat Soitto ravintolaan klo 10.00 mennessä 034756560/0505582485 Keskusta-alue
Ravintola W Voikkaa Nouto ravintolasta  
Cafe Maukas Ståhlberg Vuores Myymme take-away annoksia, jotka voi maksaa e-passilla Emme voi valitettavasti toimittaa
Kahvila-Ravintola Mokkapannu Ylivieska Nouto Ei toimitusta
Taivaallinen Rauha Ylivieska Ravintolastamme voi tilata ruoka-annoksia soittamalla tai lähettämällä tilaus puhelinnumeroon 0440858888, antakaa toimitusosoite ja puhelinnumero.
Toimitukset Ma-Pe klo.11:00-19:00
La-Su klo.12:00-19:00
Kuljetusmaksu 10€/kerta, käteismaksu.
Ylivieskan kaupungin alueelle max 5 km:n etäisyydelle ravintolastamme
Pancho Villa Ylöjärvi Ylöjärvi Voi tilata etukäteen puhelimitse ja noutaa paikan päältä. Vain nouto
Pepper Bar & Restaurant - Ylöjärvi Ylöjärvi Tilaus puhelimella numeroon 03 4475313 ja maksu paikanpäällä Ei vielä
Ravintola Keidas Ylöjärvi Lounaan (ma-pe) voi ostaa/ottaa take awayna ja voimme myös lounaan kotiin/työpaikalle toimittaa. Erillistä toimitusmaksua ei ole. Lounaan toimitusten suhteen tilaus edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä p. 040 – 179 9288 Ylöjärvi
Teboil Ylöjärvi Ylöjärvi Näytetään maksutosite kassalla. Puhelintilaus toimitetaan tarvittaessa ulos autoon, ja silloin tarkastetaan myös maksun suoritus. Asiakkaan ei siis tarvitse tulla ravintolaan sisälle. Ei toimitusta toistaiseksi

Tiesitkö? Voit ostaa annoksen lounasedulla ja maksaa ePassin mobiilisovelluksella myös ruokakaupassa!

 

Lämpimät ja kylmät annokset, salaattibaarit, täytetyt patongit...
Huom! Elintarvikkeita ei voi maksaa lounasedulla, vain kaupassa valmistetut tai itse kerätyt ruoka-annokset ja ateriakokonaisuudet.

Voit käyttää etua mm. näissä kaupoissa:

 

Espoo: K-market Nöykkiö, K-Supermarket Niipperi

Helsinki: Food Market Herkku, K-Citymarket Ruoholahti ja Malmi
K-market Erottaja, Esplanadi, Kamppi, Kotikontu, Mansku, Pasaati, Pasilan asema, Ratis, REDI, Ruoholahti, Sörkka ja Töölöntori,
K-Supermarket Kaisaniemi, Kamppi, Mustapekka, Postitalo, REDI, Tripla ja Viikki

Ikaalinen: K-Supermarket Komppi

Inkeroinen: K-Supermarket Ykköstori

Jyväskylä: S-Market Kolmikulma, K-supermarket Lutakko

Kangasala: S-Market Kangasala

Kirkkonummi: K-Market Masala

Oulu: K-market Värttö, K-Supermarket Hovihalli, Pekuri ja Toppila

Paimio: S-Market Paimio

Pirkkala: K-Market Pirkanpoika

Sastamala: S-Market Sastamala

Tampere: Food Market Herkku, K-Supermarket Kuninkaankulma, S-Market Kaukajärvi

Turku: K-Citymarket Länsikeskus

Valkeakoski: S-Market Valkeakoski

Vantaa: K-Citymarket Jumbo, K-Supermarket Hämeenkylä, K-Supermarket Martsari, K-market Varisto (Neste)

Vuokatti: K-Supermarket Vuokatti

Ylöjärvi: S-Market Ylöjärvi

Katso seuraavaksi

Kaikki käyttöpaikat kartalla

Selaa oman paikkakuntasi toimipisteitä kartalta, hae nimellä tai kategorioittain.

Käyttöpaikkahaku

Kirjaudu sisään ePassi-tunnuksillasi

Tarkista etusaldosi - löydät kirjautumislinkin aina myös sivujemme oikeasta yläkulmasta.

kirjaudu sisään

Viisi suosittua ideaa liikunta- tai kulttuuriedun käyttöön

Kokosimme käyttäjiemme suosikit

Katso vinkit