Työpaikat

IT Spesialisti

December 27, 2018

Haemme kasvavaan organisaatioomme uutta IT-osaajaa. Tehtävä sisältää muun muassa ympäristöjen ylläpitoa, menetelmien kehittämistä sekä paikallista IT-tukea. Roolisi on tukea organisaatiota erilaisissa IT-haasteissa ja -kehitysprojekteissa.

Toivomme, että sinulla on vankka käsitys:

- Linux-pohjaisista ratkaisuista

- Tietokannoista

- Eri käyttöjärjestelmistä (Windows, Linux, MacOS)

Lisäksi arvostamme:

- Osaamista tietoturvan eri osa-alueilla

- Nykyaikaisen ohjelmistokehityksen ymmärtämistä

- Verkkoteknologioiden tuntemusta

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle vapauden valita itse työvälineesi, mahdollisuuden työskennellä joustavasti sekä kehittyä ammatillisesti. Luonnollisesti kaikki ePassi-edut kuuluvat sopimukseesi.

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Pidämme tärkeänä, että arvostat työkavereitasi ja olet avoin jakamaan omaa osaamistasi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

ePassi Payments Oy on nopeasti kasvava yritys, joka on Pohjoismaiden markkinajohtaja henkilöstöetujen sähköisissä maksuvälineissä. ePassi on osa Tech Consulting Group Oy:tä, jossa työskentelee noin 300 työntekijää. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampissa.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen careers@epassi.fi.

Vastauksia mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin voit tiedustella Pekka Pietikäiseltä sähköpostitse osoitteesta pekka.pietikainen@epassi.fi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus