Työpaikat

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

June 06, 2019

Suomalainen ePassi Payments on Pohjoismaiden suurin henkilöstöetujen mobiilimaksupalvelu ja yleisimpien mobiilimaksutapojen asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluja käyttävät mm. maailman suurimmat mobiilimaksuoperaattorit kiinalaiset Alipay ja WeChat Pay. ePassilla on Pohjoismaissa yli 800 000 käyttäjää ja yli 28 000 käyttöpaikkaa. ePassi tarjoaa mobiilimaksuratkaisuja kauppiaille Suomessa, Ruotsissa, Islannissa, Norjassa, Virossa, Sloveniassa, Puolassa ja Espanjassa.

Etsimme kasvavaan kansainväliseen joukkoomme osaavaa ja oma-aloitteista markkinointiviestinnän ammattilaista.

Tuleviin tehtäviisi kuuluvat markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus, markkinoinnin automaation kehittäminen sekä eri kohderyhmille suunnattujen sisältöjen tuottaminen.

Tehtävässä menestymisessä ovat avuksi soveltuva tutkinto ja muutaman vuoden työkokemus tuloksellisesta (digitaalisesta) markkinoinnista. Tarvetta on myös markkinoinnin ja myynnin työkalujen tuntemukselle. Olet taitava ja idearikas sisältöjen tuottaja, jolla on myös hyvät projektinhallintataidot. Ymmärrys analytiikasta ja raportoinnista ovat tehtävässä tärkeitä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin osaamisesta on myös hyötyä. Tehtävässä tullaan tarvitsemaan kokemusta kumppanuuksien ja verkostojen vetämisestä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä toimintaympäristössä. Viihtyisällä toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa sinua odottavat mukavat työkaverit, perjantaiset aamupalat ja viikoittain lämpiävä sauna. Tarjoamme reilun korvauksen ja erinomaiset henkilöstöedut. Myös joustavat työajat ja etätyömahdollisuus kuuluvat pakettiin.

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemusta tulemaan pikimmiten! Työt voi aloittaa heti lomien jälkeen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tommy Sarja, 040 510 5336, arkisin klo 14.00 - 16.00.
Hakuaika 28.6.2019 asti.

Hae mukaan ePassin tiimiin alla olevalla lomakkeella!