Työpaikat

Projektipäällikkö

January 22, 2019

Oletko kehityshaluinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta projektien parissa työskentelystä? Toimitko luontevasti asiakaskontakteissa ja otat mielelläsi vastuuta työstäsi?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla juuri sopiva jäsen ePassin tiimiin. Hae jo tänään mukaan iloiseen tiimiimme!

ePassi on nopeasti kasvava ja edelläkävijän asemassa oleva mobiilimaksamiseen erikoistunut yritys. Olemme Pohjoismaiden markkinajohtaja sähköisissä verottomissa henkilöstöeduissa. Tarjoamme laadukkaan kokonaisvaltaisen palvelun verottomien henkilöstöetujen hallinnointiin niin suurille, keskikokoisille kuin pienillekin yrityksille. Yrityksemme kasvaessa etsimme nyt uutta projektipäällikköä ePassin tuotekehitystiimiin.Projektipällikkönä ePassilla työnkuvasi koostuu suunnittelutehtävistä ja projektien läpiviennistä vastaamisesta. Toimit tuotekehitystiimin ja asiakasrajapinnan välissä mukavien työkaverien ja modernien työvälineiden ympäröimänä. Pidät huolen, että lopullinen tuote vastaa asiakkaidemme ja myyntitiimimme tarpeita.

Työtehtäviisi kuuluvat:
  • ePassi-palvelun käyttöönottoprojektien suunnittelu
  • Projektien seuranta
  • Suunnittelu- ja projektidokumenttien tuottaminen
  • Palvelupyyntöjen kirjaaminen ja seuranta

Tehtävä sopii mainiosti sinulle, joka toimit luontevasti asiakaskontakteissa ja omaat ratkaisukeskeisen lähestymistavan asioihin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä vastuullisena projektipäällikkönä tuotekehitysorganisaatiomme ja muiden asiantuntijoiden tukemana. Tarjoamme sinulle vastuullisen näköalapaikan modernien maksuratkaisujen parissa osaavassa ja positiivisessa työyhteisössä. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja saada lisää vastuuta.

Nämä ominaisuudet siivittävät sinut menestykseen projektipäällikön tehtävässä:
  • Soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus
  • 2-5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • Kyky itsenäiseen projektin vetämiseen ja suunnittelutyöhön
  • Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito

ePassilla työskennellään asiakaslähtöisesti ja vastuuntuntoisesti positiivisella otteella. Ymmärrys IT-projektien kehitystyöstä katsotaan eduksesi. Työtehtävä vaatii prosessien hallintaa, jotta pysymme aikatauluissa. Projektipäällikön tehtävään sisältyy matkustamista.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen: careers@epassi.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista saat ePassin tuotekehitysjohtaja Maria Virkkalalta, maria.virkkala@epassi.fi.