• 2007

  Siitä se ajatus sitten lähti

  Syksyllä 2007 havahduimme työnantajille tyyppiseen
  ongelmaan: työntekijät haluavat liikuntaedun ja myös
  työnantajana halusimme tukea työntekijöiden
  liikuntaharrastuksia, mutta sitten tuli se iso mutta.
  Kuinka voisimme työnantajana kannustaa työntekijöitä
  nykyaikaisella ja ketterällä tavalla liikunnan pariin ilman
  raskasta hallinnointia, seteleiden jakelua ja prepaid-maksuja?
  Hyvin nopeasti hahmottui tulevaisuuden konsepti, joka
  haluttiin tuoda markkinoille kaikille työnantajille.

  2007

  ”Tehdään asiat päinvastoin kuin muut”

  Tuosta alkujaan pienen yrityksen tarpeesta sai alkunsa yksi Suomen nopeimmin kasvavista yrityksistä, ePassi Payments Oy ja pian sen jälkeen julkaistiin kautta aikojen ensimmäinen veroetujen sähköinen maksujärjestelmä Sportti- ja KulttuuriPassi, jossa kaikki totutut toimintamallit käännettiin ympäri.

  Eli miksi rakettimainen nousu alkoi?
  
Syyt olivat selvät:

  • Alalla ainoa, joka tarjoaa todelliseen käyttöön perustuvat kustannukset
  • Aktivoi johdonmukaisesti liikunnan pariin
  • Monipuoliset maksutavat jokaisen tarpeisiin
  • Reaaliaikaiset käyttötilastot, ei hallinnointia ja jakelulogistiikkaa
  • Avoimuus, rehellisyys ja läpinäkyvyys – ainoastaan oman henkilöstön käyttöön

  Samalla konseptilla toimiva ePassin monilompakkoratkaisu rikkoo edelleen kasvuennätyksiä.

 • 2013

  ePassi vakiinnutti asemansa

  ePassi vakiinnutti asemansa Suomen johtavana työnantajien tarjoamien verotuettujen henkilöstöetujen mobiilimaksutapana ja niiden tärkeimpänä kumppanina markkinoiden älykkäimmillä palveluilla.

  Pieni, mutta tehokas ja timantinkova tiimi pyöritti satojen työnantajien ja niiden satojen tuhansien työntekijöiden hyvinvointietujen palvelua, ja lisäksi tuhansien käyttöpaikkojen verkostoa.

  2014

  ePassin brändiuudistus

  Vuosi 2014 oli uudistuksen ja kasvun aikaa, jonka myötä yhtiö ja tuotteet saivat uudet nimet, ePassi. Sportti-, Kulttuuri- ja TyömatkaPassi saivat väistyä ePassi Sportti & Kulttuurin ja ePassi Työmatkan tieltä. Tulossa oli myös vielä samana vuonna uusia perheenjäseniä.

 • 2014

  ePassi Lounas markkinoille

  ePassi Lounas markkinoille

  ePassi Lounas, ravintoedun mobiilimaksu lanseerattiin vuoden 2014 marraskuussa. ePassi Lounaan suosio oli alusta asti suuri. Käyttäjät olivat jo odottaneetkin setelimaailmasta irroitettua lounaan aitoa mobiilimaksutapaa.

  2016

  Kiinan suurin 
mobiilimaksutapa AliPay yhteistyöhön ePassin kanssa

  ePassi Cashier

  ePassi-Alipay -maksutapa, uusi ja tehokas tapa kasvattaa myyntiä, rantautui Suomeen lokakuussa 2016. Laajalti Suomessakin uutisoitu kiinalaisten mobiilimaksutapa otettiin innolla vastaan kauppiaiden keskuudessa. Kiinalaisten ostovoima sai kauppiaat liikkeelle ja nyt kiinalaiset voivat maksaa Suomessakin heille tutulla maksutavalla ePassi-Alipay -mobiilimaksulla.

 • 2016

  Yhteistyö Alipayn ja 
Finnairin kanssa alkaa

  Timeline Airplane

  Yhteistyö Finnairin ja Alipayn kanssa tuo ePassi – Alipay-maksutavan lennoille. Ensimmäisenä maailmassa Finnairin lennoilla voidaan maksaa reaaliaikaisella mobiilimaksutavalla.

  2016

  Hyvinvointia kaikille

  ePassi Hyvinvointi oli pitkään odotettu uutuus, jossa ePassi oli taas suunnan näyttäjä. Vastasimme monien työnantajien toiveisiin tuomalla työnantajan tukemat hyvinvointipalvelut ePassin tarjontaan. Näistä hieronta, fysikaalinen hoito ja hammaslääkäripalvelut ovat suosituimpia ePassin tarjonnassa.

 • 2017

   

  ePassin ja kukon vuosi 2017

  timeline_2017

  ePassi-Alipay -maksutapa sekä kokonaisvaltainen monilompakkomalli työsuhde-etujen ja maksujen hallintaan on taannut ePassin vähintään 70 % vuotuisen kasvun ja johtavan markkinaseman mobiilimaksuissa. ePassi kehittää jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja tuotteita pitäen asemansa myös tulevaisuudessa.

  2018

  Mobiilimaksaminen takseissa yleistyy Suomessa

  Lähitaksi ottaa käyttöön Alipay-maksujärjestelmän ePassin toteuttamana. Nyt kiinalaiset matkailijat voivat maksaa taksimatkansa helposti Alipaylla.

    
  Nordea tarjoaa ePassin kanssa yhteistyössä helpon ja nopean Siirto-mobiilimaksutavan perinteisten maksutapojen rinnalle Lähitaksin käyttäjille. 

 • 2019

  ePassi ja Whim yhteistyöhön

  epassi-whim

  Whim on suomalainen, kansainvälisesti palkittu, mobiilin liikkumisen edelläkävijä, joka tarjoaa modernin vaihtoehdon julkisten liikennevälineiden käyttöön ja auton omistamiseen.

  ePassin ja Whimin yhteistyön myötä Whimin asiakkaat voivat maksaa Whim Urban -kuukausitilauksensa helposti ePassi-sovelluksen kautta ja siten saada työmatkaedun käyttöönsä.

  Pilottivaihe on ohi ja valmistelemme laajaa käyttöönottoa Whimin kanssa, kohta on valmista - pysy kuulolla!