Tarjoa lounasetu ilman maksuvälineen jakelua, prepaid-latauksia tai seteleitä. Automaattisesti. Reaaliaikaisesti.

Lounasedulla tarkoitetaan työnantajan tarjoamaa verovähennyskelpoista ravintoetua, joka tukee työhyvinvoinnin ylläpitämistä. Hyödyntämällä ravintoedun sekä työnantaja että työntekijä säästävät veroissa merkittävästi. Maksut 10,30 euroon asti tehdään LounasPassin mobiililompakolla* nopeasti parilla klikkauksella. Yhtä vaivattomasti ja edullisesti hoidetaan edun jakelu, siinä vältytään maksuvälineen aikaa vievältä jakelulogistiikalta, rahan latauksilta ja käyttämättömän rahan siirrosta tai erääntymisestä.

LounasPassin ylivoimaiset ominaisuudet säästävät hallinnointiin uppoavaa aikaa ja rahaa, koska se jakaa edun automaattisesti ja reaaliaikaisesti sekä raportoi käytetyt eurot eriteltynä verottajaa varten. Myös kustannukset muodostuvat järkevästi vain ateriaedun toteutuneesta käytöstä ja palvelupalkkiosta. Muita kustannuksia ei ole.

Edun voi tarjota luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys). Lisäksi sopimusruokailumallissa työnantaja voi itse määritellä ne ravintolat, joissa haluaa tarjota ravintoedun ilman hankalaa laskutusrumbaa.

Kaikki etusi samassa ePassi-paketissa, ole hyvä.

*Muissa kuin älypuhelimissa helposti tekstiviestillä

Autamme mielellämme sinua LounasPassin käyttöönotossa. Ota heti yhteyttä:

Ota yhteyttä
Niilo Koivisto, asiakkuuspäällikkö
+358 (0)504627759
niilo.koivisto@epassi.fi