ePassi vain
yhden klikkauksen päässä


Kaikkien ePassi-sovelluksen ladanneiden ja ePassia käyttäneiden kesken arvotaan ilmaisia lounaita!

Lataamalla sovelluksen ja käyttämällä ePassia osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa palkintona on ilmaisia lounaita. Säännöt löydät tämän sivun alaosasta.


*) Kilpailun säännöt:
Kilpailun järjestäjä: ePassi Payments Oy
Osallistua voivat kaikki yli 18-vuotiaat, jotka lataavat ePassi-sovelluksen ja kirjautuvat ePassin palveluun ja käyttävät ePassia. ePassi Payments Oy:n henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista. Joka kuukausi, alkaen 11.1.2017, osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl ilmaisia lounaita. Arvonta suoritetaan 15. päivä kuluvaa kuukautta alkaen 15.2.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintona on 10 lounasta/kk, 1 kpl/lounas/hlö. Palkinto lunastetaan ePassilla ja se tulee käyttää lounasravintolassa, jossa ePassi on käytössä. Palkinnon arvo on max. 10,30 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto lisätään ePassi-sovellukseen. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. ePassi Payments Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Helmikuu / lounasvoitot: Antti U., Anssi R., Tuomas J., Heli M., Tiina L., Anni K., Riitta W., Juha Y., Tuija V., Vesa L. Tammikuu: kilpailun voittaja / Samsung Galaxy S6 -puhelin: Elisa M., Naarajärvi