Strong authentication of our users

Verifiera din identitet för att använda MinaPengar och/eller Finnair Plus-poäng. 

Det är möjligt att använda MinaPengar och/eller Finnair Plus-poäng efter att du har verifierat din identitet och addering av ytterligare information. Den här verifieringen kan göras i Epassiappen eller i vår onlinetjänst, och behöver endast göras en gång. 

Verifiera och fyll i dina uppgifter. 

Identitetsverifiering görs enkelt i Epassiappen eller i vår onlinetjänst. I appen finns det en guide som hjälper användarna med verifieringen om det behövs. I vår onlinetjänst når användarna verifieringen från knappen "Överför pengar" under MinaPengar. 

Det första steget är att användarna verifierar sig med hjälp av sitt mobil-ID eller sina bankuppgifter för att säkerställa identitet. I det andra steget fyller användarna i all den information som efterfrågas. Därefter kan användarna lägga till MinaPengar och använda sina Finnair Plus-poäng igen. 

Låt oss göra Epassi säkrare och pålitligare tillsammans. 

Epassi är en betallösningsleverantör vars uppdrag styrs av samma regler och ramverk som till exempel banker och andra finansiella institutioner. EUs direktiv om penningtvätt kräver att Epassi behöver tillräcklig information kring kvalitet och kvantitet av sina kunders agerande, deras finansiella position och användande av tjänster. 

Genom att verifiera din identitet för Epassi hjälper du oss till att bli ännu säkrare och pålitligare för alla våra användare. Vi lagrar verifieringsinformationen av våra kunder enligt GDPR och övriga tillämpliga lagar gällande personuppgifter. 

Läs mer om EUs direkt gällande penningtvätt och betallösningar som reglerar Epassis tjänster: 

Penningtvätt
PSD2

Vanligt förekommande frågor.