Personalförmåner här och nu!

ePassi är en modern betalningslösning av personalförmåner. Du har alltid med dig dina förmåner, och du behöver inga andra betalsätt. De smidigaste transaktionerna sköter du med ePassi!

Sök leverantörer

Ladda ner appen gratis:

ePassis förmåner och fördelar för de anställda

Lätt att använda

Det är lätt att använda ePassi och du har den alltid med dig: inga kontanter eller kort. Genom ePassi har du tillgång till alla personalförmåner din arbetsgivare har valt. Med ePassi betalar du endast för de tjänster du använder, därför får du heller inga kostnader för outnyttjade förmåner.

ePassi är säkert

ePassi fungerar på alla telefoner och du har den alltid med dig. Betalningar genomförs enkelt med några klick i appen. Förmånerna är tillgängliga direkt och du kan inte tappa bort dem. Du kan även se leverantörsutbudet i appen. Vår kundsupport finns tillgänglig för dig, ring eller skicka e-post så hjälper vi dig gärna.

ePassi är föregångare i mobilbetalningar

ePassi tog fram den första mobillösningen på marknaden för personalförmåner och är marknadsledande inom mobilbetalningar. ePassi är Europas största mobilbetalningslösning för personalförmåner. Därför garanterar vi användare av ePassi en kontinuerlig utveckling samt en modern tjänst som är miljövänlig och lätt att använda.

Omfattande användningsnätverk, kolla med din arbetsgivare vilka förmåner du är berättigad till

Kolla med din arbetsgivare vilka förmåner du kan använda. Hos ePassi finns över 4 000 lunchställen och närmare 8 000 sport- och kulturleverantörer, dessutom kan man lägga till t.ex. massage och tandläkare i ePassi Välmående-förmånen. En grönare och fördelaktigare pendling får du med förmånerna för arbetspendling.

Vardagens miljö-gärning

Den helt digitala användningen av tjänster är vardagens eko-gärning. Inga fler pappersbiljetter, plastkort eller inte heller något ekologiskt fotavtryck från transporten eller logistiken av dem. Dessutom fungerar vår tjänst till 100 % av förnybar energi, så produktionen av tjänsten lämnar inget ekologiskt fotavtryck.

ePassi fungerar i realtid

När du ansluter dig som användare till ePassi kan du börja använda förmånerna på en gång och vet alltid det aktuella saldot. Du kan kontrollera ditt saldo antingen genom ePassi-appen eller ditt ePassi-konto online.

Anställd, föreslå leverantör