ePassi-Alipay – ett nytt och effektivt sätt att öka försäljningen

Är du tjänsteleverantör som en del av nätverket som betjänar turister? Då kanske du även är intresserad av betalningsmetoden hos kinesiska resenärer som föredrar Alipay.

Alipay hör till samma kluster av företag som världens största nätbutik Alibaba. Alipays mobila betalningslösning är världens populäraste och den har över 500 miljoner aktiva användare. Alipay-betalningslösning omfattar 80 % av kinesiska mobilbetalningar.

Antalet kinesiska turister ökar

Finland uppfattas som ett specifikt resmål och ökar därför markant i popularitet. Kineser spenderar mer pengar i Finland jämfört med andra gruppresenärer, närmare tusen euro.

Varför ska man erbjuda ePassi Alipay-betalningslösning?

Kinesiska turister använder främst kontanter, vilket begränsar konsumtionen. Till exempel, i London spenderar kinesiska turister fyra gånger mer pengar, eftersom det finns möjlighet till elektroniska betalningsmetoder. Mobilbetalning är den populäraste elektroniska betalningsmetoden i Kina och turister använder helst en för dem bekant betalningsmetod; nästan alla kinesiska turister i Finland använder Alipay.

En pålitlig partner

Alipay och ePassi kombinerade sina mobilbetalningssystem för att betjäna kinesiska turister som reser till Finland. Den som betalar använder Alipays kinesiska betalningsapp och den som tar emot betalningen använder ePassis finska tjänst. ePassi förmedlar alla betalningar från finska banker till tjänsteleverantörens konto. ePassis verksamhet regleras och övervakas av Finansinspektionen. Betalningar och penningtransaktioner sker alltid i euro så det finns inga valutarisker.

Från ePassi-tjänster får du transaktionsrapporter i realtid dagligen för din bokföring. Den automatiska kontoöverföringen av betalningar sker en gång i veckan till affärsinnehavare. De låga avgifterna för tjänsten för affärsinnehavare kan jämföras med internationella betalkort.

Effektiv marknadsföringskanal

ePassi Alipay är inte endast en betalningsmetod. Det är också en effektiv och riktad kommunikationskanal med vars hjälp ditt företag får synlighet direkt till användarna. De kinesiska turisternas destinationsval kan påverkas avsevärt genom att erbjuda information om lokala tjänster redan innan resan.

Hur kommer jag igång med ePassi-Alipay på ett par dagar?

Vi skriver handelsavtal enligt Finansinspektionens standard och ePassi lägger till platsinformationen i nätverket. Vi levererar nödvändigt material och utbildar er huvudadministratör att ta emot betalningar, cirka 15 minuters utbildning räcker, så enkelt är det!

Redan nu finns hundratals affärer, restauranger, hotell och tjänsteleverantörer inom turism, se till att ansluta dig du också och ta del av kinesiska turisters köpkraft.

Ta kontakt

alipay@epassi.fi eller ring under vardagar mellan kl 9 - 16:30 till numret 050 317 2497.

Se på video om ePassi-Alipay-betalningar

Det är enkelt

Användare av Alipay-appen betalar med den egna appen på kinesiska och den finska handlaren/restaurangen tar emot betalningarna säkert med den finskspråkiga onlinetjänsten eller appen, ePassi.

Med Alipay betalar du med ett par klick, och bara det önskade beloppet. Bekvämt, eller hur?