ePassi Sport & Kultur – marknadens effektivaste befrämjare av friskvård för anställda. Den eliminerar administration av förmåner och svinn

ePassi Sport & Kultur för arbetsgivare

Finlands första betalningslösning för sport- och kulturförmåner är nu marknadsledande i Norden. I Finland finns 8 000 tränings- och kulturleverantörer, över 500 000 anställda som använder förmånen inom statlig förvaltning, offentliga sektor, städer, börsnoterade företag och mindre företag.

ePassi erbjuder en betalningslösning som inte kräver stora förskottsbetalningar på friskvårdsbeloppet och har inga förluster på grund av tappade sedlar eller distribution av dessa. Automatiska betalningar och rapportering i realtid finns nu vid alla arbetsgivares fingertoppar utan tung administration. Kostnaderna för den anställdes förmåner baseras på den faktiska användningen av kostnaderna och förutom en liten serviceavgift finns inga andra kostnader.

Vi hjälper er gärna i att ta förmånen i bruk

Ta kontakt med någon från vår försäljning

Niilo Koivisto 050462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Anssi Raitio 050 464 1171
Mari Peitsara 050 3053 999
Miikka Melantie
044 064 6363
Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368
Mirko Melantie
044 064 6361

E-postadress: förnamn.efternamn@epassi.fi

Ta tjänsten i bruk

ePassi Sport & Kultur för leverantörer

De flesta av de finska sport- och kulturleverantörer är partners med ePassi. ePassis skräddarsydda flexibla betalningslösningar gör det möjligt för vem som helst att betala sport eller kultur till alla tjänsteleverantörer.

Effektivitet, enkelhet, överkomlighet och bekymmersfrihet är nyckelord för ePassis tjänsteleverantörer. Att komma igång med ePassis betalningslösning är bara ett samtal bort och ePassis användare kan bli även dina kunder.

Utöka din kundkrets med ePassi utan investeringar i utrustning, programvara eller fasta avgifter. Det är snabbt och enkelt att komma igång: vi sköter registreringen åt dig och du behöver bara bestämma hur betalningen kommer till kassan.

Helt automatisk, modern betalningsöverföring är också lämplig som betalning av dina tjänster.

Anslut dig och kontakta oss:

Riikka Sivula 040 548 0459

E-postadress: förnamn.efternamn@epassi.fi

Varför är ePassi Sport & Kultur ett lönsamt sätt för att stödja dina anställdas hälsa och välbefinnande?

Mobila betalningslösningar möjliggör tusentals betalningar av tränings- och kulturtjänster i hela Finland.
Anställda kan dra nytta av ePassi för att t.ex. betala kurser på medborgarinstitut samt idrottsföreningar och evenemang.
Arbetsgivaren kan bevilja skattefria tränings- och kulturförmåner upp till 400 euro för de anställda utan administration
Ett snabbt och enkelt sätt att betala för kulturbiljetter från biljettförsäljare och R-Kioski.

Ta kontakt