Förmånligare cykling med EpassiBIKE.

En förmånscykel är en fantastisk personalförmån eftersom du enkelt kan få din drömcykel till en rimlig månadsavgift. Förmånen är värdefull eftersom den är skattefri upp till 1 200 euro och du kan spara 20 –30 % på priset för en ny cykel. 

Vad påverkar besparingen?

Cykelförmånen behandlas som skattefri inkomst. Om du får förmånen som en del av din lön, sjunker den skattepliktiga andelen av din lön samt skatteprocenten. Då sjunker din nettolön mindre än det beskattningsbara värdet. Ju högre din skatteprocent är, desto mer sparar du! Räkna ut dina besparingar här.

Så vad sägs om en ny och smidig cykel till jobbet, en egen fatbike till skogsstigarna eller till och med en elcykel till familjepicknicken? Du bestämmer vad som passar dig bäst.

Fördelarna med EpassiBIKE.

BUSINESS AND MARKETING Black-13

Flexibel förmån.

Du kan använda förmånscykeln fritt – cykla var som helst och när som helst. Med EpassiBIKE kan du välja en cykel som passar dig.

BUSINESS AND MARKETING Black-12

Skräddarsytt för dig.

Förutom cykeln kan du inkludera cykel service och utrustning som du behöver till paketet. Cykla i lugn och ro, eftersom våra cyklar försäkras alltid mot stöld och skador.

SHOPPING Black-19

Minskad kostnad.

Du kan spara 20–30 % av cykelns anskaffningspris. Månatliga betalningar är behändiga och lättar köpet av en värdefull cykel.

E-COMMERCE Black-30

Brett partnernätverk.

Beställ din cykel enkelt online eller från din lokala cykelbutik. Med över 400 cykelbutiker i nätverket har du mycket att välja på!

SHOPPING Black-07

Utan krångel.

När du har lagt din beställning behöver du bara vänta några arbetsdagar innan du kan njuta av din drömcykel.

Kom igång lätt.

1. Se till att din arbetsgivare erbjuder dig EpassiBIKE-cykelförmånen.

Erbjuder din arbetsplats dig cykelförmån? Jättebra! Då är det bara att följa dessa steg för att få din drömcykel.

Om din arbetsplats ännu inte har ett avtal med EpassiBIKE kan du naturligtvis tipsa dem om oss!

2. Beställ förmånscykel. 

Ladda ner Epassiappen eller logga in på ditt konto via din webbläsare för att få din personliga EpassiBIKE-kod, som du behöver när du gör din beställning.

EpassiBIKEs partnernätverk, som omfattar över 400 cykelhandlare, står till din tjänst över hela landet. 

Kolla lista på alla partners.

3. Bekräfta beställningen.

När du har fått din förmånscykel är det viktigt att du kontrollerar att allt är i sin ordning. Bekräfta leveransen med leveransformuläret, och sedan är det dags att sätta sig på cykeln och börja cykla!