Miksi ePassi on niin suosittu?

Koska työnantajan investointi käytetään siihen mihin se on tarkoitettu,
ilman hävikkiä ja kallista hallinnointia.

ePassi on myös ympäristöystävällisin valinta - ei jakelua, ei painettuja kortteja tai seteleitä, vain puhtaasti sähköinen ratkaisu.

 

Nykyaikaisin maksuväline

ePassi on työsuhde-etujen mobiilimaksujen kiistaton edelläkävijä. Aina uusimmat innovaatiot ja joustavimmat ratkaisut henkilöstön hyvinvoinnin eduksi.

Työnantajille suuria säästöjä

Ei sidottua prepaid-pääomaa, saldojen kustannus todellisen käytön mukaan. Ei hallinnointia, tilauksia tai logistiikkaa. Reaaliaikaiset toiminnot ja täydellinen raportointi.

Hyödyt työntekijälle

ePassi on heti käytössä ilman odottelua. Se on helppokäyttöinen ja aina mukana. Toimii kaikilla matkapuhelimilla. Ei kortteja tai seteleitä, etua ei voi myöskään hävittää.

Palveluntarjoaja, lähde mukaan heti!

Ota hyöty irti ePassin sadoistatuhansista käyttäjistä. ePassi-maksujen vastaanottaminen on helppoa, ei investointeja uusiin laitteisiin ja automaattiset tilitykset ilman laskutusta.

Katso missä voit käyttää ePassia!

Suomessa on jo yli 20.000 paikkaa, jossa voit käyttää ePassia! Valitse omasi!

Tutustu ePassi tuoteperheeseen:

Kuinka käytän ePassia?

Se on helppoa!

ePassin maksuton mobiilisovellus löytyy kaikkien älypuhelimien sovelluskaupoista. Sen avulla löydät helposti lähimmät käyttöpaikat, dynaamisen karttapalvelun tai listattuna etäisyyksineen omasta sijannistasi katsoen. Voit luoda oman profiilin valmiiksi käyttöpaikkojen suosikkilistaksi tai ehdottaa uutta paikkaa, jos oma suosikkisi puuttuu käyttöpaikoista.

Maksaminen sovelluksella tapahtuu parilla klikkauksella, juuri haluamallasi summalla. Kätevää, eikö totta?

Asiakkaamme

Asiakkaisiimme kuuluu valtion organisaatioita, yksityisyrittäjiä, pk-yrityksiä, isoja pörssiyrityksiä sekä kuntasektorin toimijoita.

Yhteistä näille kaikille työnantajille on työhyvinvoinnin edistäminen kustannustehokkaalla tavalla. ePassi tarjoaa samassa paketissa kaikki verotuetut työsuhde-edut verottajan ohjeiden mukaisesti. Työnantaja, ota yhteyttä ja kysy tarkemmat referenssitiedot.

Työnantaja – kysy lisää ePassista