Epassissa tapahtuu.

epassi_syysmarkkinat

Epassin Syysmarkkinat.

Syysmarkkinat ovat käynnissä 18.9.–15.10.2023 ja Epassi on täynnä monipuolisia hyvinvointipalveluita, parhaita tarjouksia ja mahtavia palkintoja. Hyödynnä kauppiaidemme tarjoukset Epassilla kauppiaiden omissa verkkokaupoissa, Epassi Marketplacessa tai paikan päällä toimipisteissä. Samalla voit osallistua arvontaan, jonka pääpalkintona arvomme yön Scandic-hotellissa kahdelle


Tutustu Syysmarkkinoihin ja osallistu arvontaan →

WEBSITE GEBS 2023 launch hero

Suuri henkilöstöetututkimus 2023. 

Laaja Suomea ja Ruotsia yhdistävä kyselytutkimus kartoitti sekä työntekijöiden että työnantajien näkemyksiä henkilöstö- ja työsuhde-eduista, niiden arvosta ja aidoista valintatilanteista. Aineisto kerättiin huhti-toukokuussa 2023 monesta eri lähteestä kootuilla ja validoiduilla vertailukelpoisilla vastaajajoukoilla. Epassin mahdollistaman hankkeen toteutti Aalto-yliopiston tutkijatiimi, jota johtivat professori Pekka Mattila ja tutkijatohtori Juho-Petteri Huhtala.

Lue tiedote ja lataa tutkimusraportti →

 

visuals02FI

EpassiBIKE - Markkinoiden helpoin palvelu työsuhdepyöräilyyn.


Ota EpassiBIKE-pyöräetu käyttöön yrityksellesi. Huolehdimme kaikista sopimusasiosta puolestasi.

Tutustu EpassiBIKE-pyöräetuun →

next_episode

TA ja Warburg Pincus ostavat enemmistöosuuden Epassista Bregal Milestonelta

Kansainväliset pääoma- ja kasvusijoittajat TA Associates ja Warburg Pincus LLC ovat ostaneet enemmistöosuuden henkilöstöetujen mobiilimaksujen tarjoajasta Epassi Groupista yhtiön nykyisiltä omistajilta Bregal Milestonelta ja Risto Siilasmaan First Fellow Partnersilta. Epassin perustaja Risto Virkkala jatkaa vähemmistöomistajana ja osallistuu yhtiön kasvustrategian seuraavan vaiheen toteuttamiseen. 


Lue tiedote  →

Opas – Työsuhde-edut suomalaisten arjessa 2023 hero 1-1

Opas: Työsuhde-edut suomalaisten arjessa

Tuoreimpien tutkimusten mukaan suomalaisten kokemukset omasta hyvinvoinnistaan ja työkyvystään ovat laskeneet tasaisesti koko korona-ajan. Johtajien pitää nyt kääntää heikentyvän työhyvinvoinnin trendi. Hyvinvoivat työntekijät kun tuppaavat näkemään enemmän vaivaa työnantajansa menestyksen eteen.

Lue lisää ja lataa opas →

product-release-850x478-epassistories-fin

Nyt esittelyssä: EpassiStories.

Koe Epassi aivan uudella tavalla. EpassiStories sisältävät parhaimmat käyttövinkit, viimeisimmät uutiset, tarjoukset sekä kätevät käyttöohjeet. Sisältöä päivitetään jatkuvasti, kannattaa siis pysyä kuulolla. Uudistuksen kunniaksi tarjoamme huikean edun adidas-verkkokauppaan. Lunasta tarjous Epassi-sovelluksessa.

Nähdäksesi EpassiStoriesin, muista päivittää Epassi-sovelluksesi uusimpaan versioon, tai lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

get-it-on-google-play download-on-the-app-store

Epassi kokoaa henkilöstöedut palveluksi, jossa kaikki voittavat.

Epassi Flex paketoi 2–4 etua yhden saldon alle. Lue lisää.

Lounasetu copy-1-1

Epassi Lounas tuo energiaa jokaiseen päivään

Epassi Lounas on erinomainen arjen etu, sillä hyvä lounas kollegoiden kesken virkistää ja tuo työpäivään tarpeellisen hengähdystauon. Lounasedulla voi maksaa myös illalla ja viikonloppuna.

Lounasetu tekee hyvää myös lompakollesi, sillä sen käyttö säästää rahaa. Työnantaja voi tarjota edun joko luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys), jolloin palkasta vähennetään edun verotusarvo 75 %, eli käytännössä joka viides ateria on ilmainen.

Tutustu lounasetuun

 

Kuva12-1-1-1

Epassi Liikunta kannustaa liikkeelle

Liikuntaedulla voi esimerkiksi maksaa salijäsenyyden, käydä uimahallissa tai osallistua tenniskurssille. Etua voi käyttää myös urheiluseurojen ja liikuntatapahtumien osallistumismaksuihin.

Liikuntaedun verovapaa arvo yhteenlaskettuna kulttuuriedun kanssa voi olla enintään 400 euroa vuodessa.

Tutustu liikunta- ja kulttuurietuun

culture-1

Epassi Kulttuuri tarjoaa hyviä arjen elämyksiä

Kulttuuriedulla voi maksaa vaikkapa museokortin, festarilipun tai kansalaisopiston keramiikkakurssin. Se käy yhtä lailla leffaan kuin pakohuonepeleihin – käyttökohteita riittää.

Kulttuuriedun yhteenlaskettu verovapaa arvo yhdessä liikuntaedun kanssa on enintään 400 euroa vuodessa.

Tutustu liikunta- ja kulttuurietuun

Kuva2-1-1

Epassi Hyvinvointi muistuttaa pitämään huolta itsestä

Hyvinvointietua voi käyttää erilaisiin hyvinvointi- ja terveyspalveluihin, kuten hierontaan, hammaslääkäriin, terveysmittaukseen tai erikoislääkärillä käyntiin.

Työterveyshuollon lähetteellä etu käy myös esimerkiksi fysioterapian ja osteopatian maksamiseen. Sen sijaan edulla ei voi maksaa kauneudenhoitoon liittyviä palveluita.

Hyvinvointietua voi tarjota verovapaasti enintään 500 euroa vuodessa.

Tutustu hyvinvointietuun

 

 
 
 

ratikka-2

Epassi Työmatka kuljettaa kotoa töihin ja takaisin

Työmatkaedulla voi kuitata näppärästi kodin ja työpaikan väliset matkat. Epassi käy matkakorttien ja kausilippujen maksuvälineeksi muun muassa R-kioskeilla, Stockmannilla ja HSL:n mobiilisovelluksessa sekä palvelupisteissä.

 VR Matkalla -sovelluksessa voit maksaa kerta-, sarja- ja kausiliput Epassin Työmatkaedulla.

Työnantaja voi tarjota työmatkaedun joko palkanlisänä tai palkkaan sisällytettynä etuna. Edun voi tarjota 3400 euroon asti verovapaana. 

Kaupunkikohtaiset ohjeet työmatkaedun käyttöön →

Tutustu työmatkaetuun

Asset 1w

Epassi ErgoSafe - Ergonomia, työturvallisuus ja -terveys

Työnantajat voivat osallistua henkilöstön työvälineiden ja varusteiden hankintaan kustantamalla ne osittain tai kokonaan, riippuen niiden tarkoituksesta sekä työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen liittyvistä vaatimuksista.
 
Tutustu ErgoSafe-tuotteisiin

Miksi Epassi?

maksu puhelinnumerolla new-1

Uutta virtaa arkeesi.

Epassi tuo arkeesi hyvää energiaa. Kun edut ovat aina kätesi ulottuvilla, muistat järjestää päiviisi taukoja ja tehdä välillä muutakin kuin töitä.

Aerial-1

Laaja verkosto.

Voit maksaa Epassilla yli 39 000 paikassa ympäri Suomen. Koska edut kulkevat näppärästi taskussasi, voit käyttää niitä juuri siellä missä haluat. Katso verkkopalvelun karttahausta tai sovelluksen kartasta mitä käyttöpaikkoja löytyy omien reittiesi varrelta.

helppoa ja mutkatonta rounded

Helppoa ja mutkatonta.

Oli maksettava summa mikä tahansa, Epassilla maksaminen käy kätevästi yhdellä kertaa. Ei enää monia eri kortteja, puuttuvia kolikoita tai pesukoneessa pyörineitä lounasseteleitä. Lue lisää Epassilla maksamisesta