Epassi on Suomen monipuolisin työsuhde-etu.

 

Työntantaja, ota Epassi käyttöön yrityksellesi:

OTA EPASSI KÄYTTÖÖN
https://www.epassi.com/hubfs/FIN%20Banner%20Summer%20market.mp4

Henkilöstöedut
jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Monipuolisimmat ja joustavimmat työsuhde-edut sekä laajin käyttöverkosto.

Lataa Epassi-sovellus:

get-it-on-google-play download-on-the-app-store English-Default-Badge-Black[77]

Epassi – Boosting everyday well-being.

 

Työntantaja, ota Epassi käyttöön yrityksellesi:

OTA EPASSI KÄYTTÖÖN

Epassi kokoaa henkilöstöedut palveluksi, jossa kaikki voittavat.

Tutustu myös Epassi ErgoSafe -etuun.

Lounasetu copy-1-1

Epassi Lounas tuo energiaa jokaiseen päivään

Epassi Lounas on erinomainen arjen etu, sillä hyvä lounas kollegoiden kesken virkistää ja tuo työpäivään tarpeellisen hengähdystauon. Lounasedulla voi maksaa myös illalla ja viikonloppuna.

Lounasetu tekee hyvää myös lompakollesi, sillä sen käyttö säästää rahaa. Työnantaja voi tarjota edun joko luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys), jolloin palkasta vähennetään edun verotusarvo 75 %, eli käytännössä joka viides ateria on ilmainen.

Tutustu lounasetuun

 

WEBSITE rounded square for flex product tab 380x380

Epassi Flex on työntekijän
henkilökohtainen hyvinvointibudjetti.

Siinä missä yksi kaipaa hierontaa, toinen palautuu mieluummin teatterissa ja kolmas kuntosalitreenin parissa. Epassi Flex tarjoaa henkilöstöetujen käyttöön juuri tällaista valinnanvapautta ilman, että työnantajalle syntyisi turhia kuluja.

Työnantaja valitsee Flexiin vähintään 2-4 etua (liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedut) ja asettaa edun arvon. Työntekijät puolestaan päättävät itse, mikä on juuri heille paras tapa käyttää Flex-etuaan. Epassi huolehtii taustalla etukohtaisten verotusarvojen noudattamisesta. 

Suomen arvostetuimmat työnantajat ovat ottaneet Flexin käyttöön, koska se on joustavin hyvinvointibudjetti.

 TUTUSTU EPASSI FLEXIIN

 
 
 
 
 
 
sport-1-1

Epassi Liikunta kannustaa liikkeelle

Liikuntaedulla voi esimerkiksi maksaa salijäsenyyden, käydä uimahallissa tai osallistua tenniskurssille. Etua voi käyttää myös urheiluseurojen ja liikuntatapahtumien osallistumismaksuihin.

Liikuntaedun verovapaa arvo yhteenlaskettuna kulttuuriedun kanssa voi olla enintään 400 euroa vuodessa.

Tutustu liikunta- ja kulttuurietuun

culture-1

Epassi Kulttuuri tarjoaa hyviä arjen elämyksiä

Kulttuuriedulla voi maksaa vaikkapa museokortin, festarilipun tai kansalaisopiston keramiikkakurssin. Se käy yhtä lailla leffaan kuin pakohuonepeleihin – käyttökohteita riittää.

Kulttuuriedun yhteenlaskettu verovapaa arvo yhdessä liikuntaedun kanssa on enintään 400 euroa vuodessa.

Tutustu liikunta- ja kulttuurietuun

Kuva2-1-1

Epassi Hyvinvointi muistuttaa pitämään huolta itsestä

Hyvinvointietua voi käyttää erilaisiin hyvinvointi- ja terveyspalveluihin, kuten hierontaan, hammaslääkäriin, terveysmittaukseen tai erikoislääkärillä käyntiin.

Työterveyshuollon lähetteellä etu käy myös esimerkiksi fysioterapian ja osteopatian maksamiseen. Sen sijaan edulla ei voi maksaa kauneudenhoitoon liittyviä palveluita.

Hyvinvointietua voi tarjota verovapaasti enintään 500 euroa vuodessa.

Tutustu hyvinvointietuun

 

 
 
 

ratikka-2

Epassi Työmatka kuljettaa kotoa töihin ja takaisin

Työmatkaedulla voi kuitata näppärästi kodin ja työpaikan väliset matkat. Epassi käy matkakorttien ja kausilippujen maksuvälineeksi muun muassa R-kioskeilla, Stockmannilla ja HSL:n mobiilisovelluksessa sekä palvelupisteissä.

 VR Matkalla -sovelluksessa voit maksaa kerta-, sarja- ja kausiliput Epassin Työmatkaedulla.

Työnantaja voi tarjota työmatkaedun joko palkanlisänä tai palkkaan sisällytettynä etuna. Edun voi tarjota 3400 euroon asti verovapaana. 

Kaupunkikohtaiset ohjeet työmatkaedun käyttöön →

Tutustu työmatkaetuun

EpassiBIKE employer guide circle hero for email with BIKE logo

Työsuhdepyörä on veroton luontoisetu 1 200 euroon asti vuodessa. EpassiBIKE-palvelulla työnantaja hankkii polkupyörän työntekijän käyttöön leasingsopimuksella. Edun piiriin kuuluvat kaikenlaiset pyörät perinteisistä malleista sähköpyöriin (teho max 250W, 25 km/h).

Työsuhdepyörä voi olla tarkoitettu kodin ja työpaikan välillä, maanteillä, maastopoluilla tai vaikka alamäkiradoilla ajamiseen. Työntekijälle työsuhdepyörän verovapaa leasinghinta on 100 euroa kuukaudessa (1 200 €/vuosi). Leasingsopimuksen pituus riippuu työsuhdepyörän hankintahinnasta.  Leasingkauden päätteeksi työntekijä voi lunastaa pyörän itselleen 5 %:lla sen hankintahinnasta tai palauttaa sen Epassin osoittamaan paikkaan.

TUTUSTU PYÖRÄETUUN

Epassissa tapahtuu.

lunch always with you grill 1200x628

Grillimestarikin ansaitsee vapaapäivän – epassita lounaasi kesälläkin.

Löydä kotimaan ravintolahelmet, nappaa matkaeväät tien päälle ruokakaupasta tai huoltoasemalta ja tilaa kesäherkut kotiovelle Woltista tai Foodorasta. 

Missä ja miten ikinä vietätkään kesääsi, on Epassin Lounasetu kätevä matkakumppani.

Katso lounasedun käyttövinkit kesäkaudelle.

lippuwebsite-8

Enemmän elämyksiä kulttuuriedulla: epassita nyt Lippu.fi:ssä!

Loistavia uutisia kulttuuriedun käyttäjille, sillä nyt voit maksaa tapahtumalippusi Epassilla suoraan Lippu.fi:ssä.

Keikalle, kisakatsomoon, stand-up-iltaan… Vaihtoehtoja löytyy joka makuun. Lippu.fi tarjoaa kulttuurietuja käyttäville oman erillisen verkkokaupan, josta löydät kaikki kulttuuriedun piiriin kuuluvat tapahtumaliput helposti.

Lue ohjeet maksamiseen Lippu.fi:ssä.

lunch in your pocket slawek gebs website

Tutkimus: Haastava taloustilanne heijastuu työsuhde-etuihin.

Laaja Suomessa, Ruotsissa, Briteissä ja Italiassa toteutettu kyselytutkimus kartoitti jo toista kertaa sekä työntekijöiden että työnantajien näkemyksiä henkilöstö- ja työsuhde-eduista, niiden arvosta ja aidoista valintatilanteista. Tutkimus paljastaa merkittäviä eroja maiden välillä suhteessa työntekijöiden hyvinvoinnin tukemiseen ja henkilöstöetuihin. 

Lue tiedote →

artcover
Ehkä teidänkin henkilöstöetujenne olisi aika kehittyä?

Henkilöstöedut ovat avainasemassa hyvinvoinnin tukemisessa. Epassilla työnantaja päättää jaettavan hyvinvointibudjetin ja työntekijät valitsevat mihin sen käyttävät. Ehkä siksi Epassia käyttää jo miljoona suomalaista.

Katso mihin kaikkeen etuja voi käyttää. →

linked in 2023 (1)-1
TA ja Warburg Pincus saattoivat päätökseen Epassi-yrityskaupan ja ilmoittivat samanaikaisesti Epassin laajentuvan Saksaan ja Alankomaihin ostamalla Exerciten.

Saksassa ja Alankomaissa toimivan terveys- ja hyvinvointietujen edelläkävijän Exerciten ostaminen vauhdittaa Epassin matkaa Euroopan johtavaksi digitaalisten työsuhde-etujen mobiilimaksualustaksi ja kasvattaa Epassin asiakasmäärän 20 000 yritykseen ja 73 000 palveluntarjoajaan. Kaupan myötä palvelun piirissä on jo yli 15 miljoonaa työntekijää.

Lue tiedote →

visuals02FI
EpassiBIKE - Markkinoiden helpoin palvelu työsuhdepyöräilyyn.

Ota EpassiBIKE-pyöräetu käyttöön yrityksellesi. Huolehdimme kaikista sopimusasiosta puolestasi.

Tutustu EpassiBIKE-pyöräetuun →

Miksi Epassi?

maksu puhelinnumerolla new-1

Uutta virtaa arkeesi.

Epassi tuo arkeesi hyvää energiaa. Kun edut ovat aina kätesi ulottuvilla, muistat järjestää päiviisi taukoja ja tehdä välillä muutakin kuin töitä.

Aerial-1

Laaja verkosto.

Voit maksaa Epassilla yli 39 000 paikassa ympäri Suomen. Koska edut kulkevat näppärästi taskussasi, voit käyttää niitä juuri siellä missä haluat. Katso verkkopalvelun karttahausta tai sovelluksen kartasta mitä käyttöpaikkoja löytyy omien reittiesi varrelta.

helppoa ja mutkatonta rounded

Helppoa ja mutkatonta.

Oli maksettava summa mikä tahansa, Epassilla maksaminen käy kätevästi yhdellä kertaa. Ei enää monia eri kortteja, puuttuvia kolikoita tai pesukoneessa pyörineitä lounasseteleitä. Lue lisää Epassilla maksamisesta