ePassi työnantajalle (1)

Investera i er värdefullaste tillgångera anställda.

Epassi erbjuder ett smart och pålitligt sätt att förbättra välbefinnandet för dina anställda. Alla förmåner finns samlade på en och samma plats - utan krångel.  

Börja ta emot Epassi

Varför ska du välja Epassi? 

Du sparar pengar och dina anställda blir gladare och mer energifyllda 

Boxes

Skräddarsytt förmånspaket 

Epassi har ett brett utbud av olika förmåner som kan skräddarsys efter ditt företags önskemål och behov. Du får tillgång till förmånerna direkt, helt utan stress!  

Ellipse 45

Låga kostnader 

Kostnaden för Epassi är alltid baserad på den faktiska användningen av förmånerna. Du betalar alltså inte en endaste euro för de förmåner som förblir outnyttjade. Det finns inte heller någon registrerings- eller månadskostnad som tillkommer. Mindre administration sparar dig både tid och pengar. 

Ellipse 46-1

Användarvänligt  

Epassi prioriterar alltid användarna i första hand. Via appen finns förmånerna alltid lättillgängliga för att utnyttjas. Epassi kan användas hos över 37 000 leverantörer runt om i Finland, så det finns alltid något för alla behov. 

Ellipse 46-4

Värdefulla data  

Epassi ger dig ett smidigt verktyg som gör det möjligt att följa utnyttjandet av personalförmånerna inom företaget i realtid.  

Ellipse 46-3

Klimatsmart val 

Epassi förlitar sig helt på moderna och digitala lösningar. Tack var det behövs inga kort eller kuponger och därmed inget papper eller plastavfallDessutom drivs våra servrar endast på förnybar energi. 

Ellipse 46-2

Flerspråkigt  

Epassi är ett finskt företag som idag har anställda både i Norden och i Europa. Vi hjälper dig gärna på finska, svenska och engelska.  

Ett Epassi, alla förmåner.

Epassi tar hand om alla personalförmåner på ett smidigt sätt. Vi hjälper dig att sätta ihop ett paket med förmåner som passar ditt företag bäst.  

Flex Epassi Flex kopplar 2–4 förmåner tillsammans i en budget - läs mer här 

Asset 1 380x380

Flex är en personlig budget som du kan erbjuda dina anställda.

Rekommenderad till företag med fler än 20 anställda. 

Som arbetsgivare väljer du två till tre förmåner som du vill ska ingå i Flex samt den totala budgeten. Dina anställda kan använda förmånerna inom den bestämda budgeten hur de vill. Till exempel kan de använda Flex budgeten för att betala för en konsertbiljett (Kultur), gymmedlemskap (Sport) eller en massage (Välmående). När förmånerna används minskar även deras Flex-saldo.

Varje förmån kommer att ha sitt eget saldo, där den anställda enkelt ser hur mycket de har använt av varje förmån. Vi ser givetvis till att följa skatteförvaltningens instruktioner.

Lounasetu copy-1-1-1

Epassi Lunch gynnar både dig och dina anställda. 

Epassi Lunch uppmuntrar dina medarbetare till välbehövlig lunchrast under arbetsdagen för att samla ny energi. Hälsosam mat ökar välbefinnandet för hela ditt team, och lunchförmånen gör att dina anställda kan njuta av det till ett lägre pris. 

Epassi Lunch är en smart investering även för dig, eftersom ditt företag kan reducera skatten för förmånerna. Du kan erbjuda Epassi Lunch till dina anställda som en löneförmån eller som löneavdrag där skattevärdet (75%) dras av från lönen. Om beloppet överstiger skattevärdet kan dina anställda enkelt betala resterande belopp med OmaRaha som laddas upp i Epassi.  

BLOG 14 ideas for outdoors sports in the summer season TENNIS@0.25x-1

Epassi Sport uppmuntrar dina anställda att röra på sig.

Din anställda kan använda förmånen till att betala ett gymmedlemskap, inträde till simhall eller en tennisbana. Lika smidigt fungerar det att betala medlemskap i sportklubbar eller eventavgifter. Kostnaden för förmånen baseras alltid på det faktiska nyttjandet.  

Du kan erbjuda dina anställda skattefri sport- och kulturförmån på 400 euro per år. Automatiserade transaktioner och realtidsrapportering är tillgängligt för dig som arbetsgivare. Tack vare Epassi slipper du lägga dyrbar tid på det administrativa arbetet. 

culture-1

Epassi Kultur uppmuntrar dina anställda till en välbehövlig paus.  

Dina anställda kan använda förmånen till att betala ett museumskort, en festivalbiljett eller en keramikkurs. På samma sätt fungerar det att köpa en biobiljett eller en entré till Escape room. Epassi Kultur kan också användas till biljettförsäljningar och i R-kioski-butiker. 

Du kan erbjuda dina anställda skattefri sport- och kulturförmån på 400 euro per år. Automatiserade transaktioner och realtidsrapportering är tillgängligt för dig som arbetsgivare. Tack vare Epassi slipper du lägga dyrbar tid på det administrativa arbetet. 

Asset 4

Epassi Välmående påminner dina anställda om att ta hand om sig själva. 

Dina anställda kan använda förmånen till ett brett utbud av olika välmåendetjänster utanför företagshälsovården. Att erbjuda sina anställda välmåendetjänster är växande trend som drivs av en högre medvetenhet om medarbetarnas välbefinnande och dess inverkan på företaget och dess affärsresultat. 

Epassi Välmående innefattar exempelvis massage, medicinska undersökningar eller tandläkarkonsultationer. Det innefattar även tjänster som sjukgymnastik eller osteopati. Tjänster relaterade till estetik kan inte betalas med förmånen. 

Asset 5

Epassi Pendling tar dina anställda till och från jobbet, bekvämt och miljövänligt. 

Epassi Pendling automatiserar hela processen för administrationen av personbiljettförmån. Det finns inga dolda kostnader eller förluster i användningen, eftersom de enda kostnaderna för dig som arbetsgivare grundar sig enbart på den faktiska laddningen av resekortet. 

Förmånen är inte skattepliktig upp till 3400 euro och kan erbjudas som löneförmån eller löneavdrag. 

Epassi pendling kan användas till att betala för lokala resekort, tåg- och busspass eller säsongsbiljetter i alla R-Kiosker, Stockmann och HSL:s servicekontor (Itis, Pasila och Railway Square). 

Varför ska du välja Epassi? 

maksu puhelinnumerolla new-1

Inga kostnader för outnyttjade förmåner.

Saldot som laddas upp i Epassi är precis som en kreditgräns: det kan inte överskridas, och om gränsen inte nås kostar det dig ingenting. Epassi skiljer sig avsevärt från förmånskuponger som betalats ut i förväg och inte kompenseras efteråt, även om de lämnas orörda. 

Du kan därför vara helt säker med att fördela förmånerna hos oss. Vi kompenserar för det oanvända saldot inom faktureringsperioden. Ingenting går till spillo. 

omaraha-1-1

Vi tar hand om administrationen.

Det är enkelt att komma igång med Epassi. Förmånerna är tillgängliga att börja använda så fort du registrerat dina anställda och faktureringsinformation i Epassi-kontot. Du behöver alltså inte lägga tid på att beställa och dela ut kort eller kuponger. 

I samband med implementeringen skapar vi regler i systemet som tar hänsyn till olika typer av anställningsavtal, förmånernas storlek och giltighet. På så sätt ser vi till att den anställda alltid har rätt belopp tillgängligt.  

mobiilimaksu_reverse-3

Definiera egen insats.

Om du vill kan du själv definiera egen insats som dina anställda ska betala för att få tillgång till förmånerna. Anställda betalar beloppet med sitt OmaRaha -saldo, vilket inte orsakar något administrativt arbete för företagets löneadministration. Självklart kan beloppet också hållas kvar från lönen om det passar bättre.  

omaraha-1-1

Effekten av förmånerna är lätta att övervaka.

På din Epassi-sida kan du enkelt följa och analysera nyttjandet av förmånerna. Där kan du även se hur förmånerna påverkar dina anställdas välbefinnande och antalet sjukskrivningar. 

FAQ

Komma igång med Epassi 
Förmånshantering för arbetsgivare