Epassi Hyvinvointi

Epassin hyvinvointietu kattaa kaikki työntekijöiden hyvinvoinnin kannalta oleelliset palvelut - hieronta, hammaslääkäri ja paljon muuta!

Ota käyttöön

Epassi Hyvinvointi on henkilöstön hyvinvointiedun kattavin maksuväline

Pakollisen työterveyshuollon lisäksi työnantaja voi tarjota työntekijöilleen vapaaehtoisesti tuettuja hyvinvointi- ja terveyspalveluita, joiden jakelu ja maksaminen käy kätevimmin Epassi Hyvinvointi -edulla. 

Verottajan ohjeistuksen mukaisesti Epassi Hyvinvointi -edun piiriin kuuluvat muun muassa hieronta, fysikaalinen hoito, terveys- ja lääkäripalvelut (esim. silmä-, hammas- ja muut erikoislääkärit). 

Edulla ei voi maksaa kosmeettisia tai kauneudenhoitoon liittyviä palveluita.

Boxes

Oma saldo tai osaksi Epassi Flexiä

Hyvinvointiedun voi tarjota esimerkiksi yhdessä liikunta- kulttuuriedun kanssa joustavalla Epassi Flexillä, jolloin edut ovat paketoitu yhden etusumman alle. Toinen vaihtoehto on tarjota hyvinvointietu omana saldonaan yksin tai muiden etujen rinnalla.

Ellipse 45

Verovapaasti 500 euroon asti

Työnantaja voi myöntää työntekijöille verotonta hyvinvointietua yhteensä 500 euroa vuodessa. 

Ellipse 46-4

Muokattavissa tarpeisiisi

Hyvinvointietua voi käyttää mm. hieronta-, hammaslääkäri-, ja erikoislääkäripalveluihin.
Halutessasi voit työnantajana rajata käyttökohteet esimerkiksi pelkästään  hierontapaikkoihin ja työntekijäsi tietävät mihin etua voi käyttää. Sopimus hierontapaikkojen kanssa syntyy automaattisesti
valintasi mukaan. 

network

Yli 7 000 käyttöpaikkaa

Suomen laajimpaan hyvinvointipalveluiden verkostoon kuuluu valtakunnallisesti jo yli 7 000 toimipistettä. Niiden joukossa mm. Terveystalo, Mehiläinen, Pihlajalinna, Oral ja PlusTerveys. Näiden lisäksi mukana ovat kaikki suurimmat hierontapalveluiden ja fysikaalisten hoitojen tuottajat.

Hyvinvointiedun verotus ja kustannukset

Työnantaja voi vähentää verotuksessaan kokonaisuudessaan nyt myös henkilöstölle tarjottavat hyvinvointipalvelut, kuten Epassin hyvinvointiedun.

Etu tulee tällöin tarjota koko henkilöstölle, ja edun maksimirajana on 500 euroa. Työnantaja tarjoaa hyvinvointiedun vapaaehtoisena terveydenhuoltona.

Tarjottavaa hyvinvointietua ei tule sekoittaa pakollisen työterveyshuollon kanssa. Hyvinvointietu on vapaaehtoista terveydenhuoltoa, josta tulee mainita työhyvinvointi- tai työterveyssuunnitelmassa. Edulla voidaan maksaa mm. 

  • Hieronta (Ei vaadi lähetettä.)

  • Hammashoito (Työnantajan kirjaama lähete Epassin palvelussa ja työterveyssuunnitelmassa)

  • Erikoislääkärit (Työnantajan kirjaama lähete Epassin palvelussa ja työterveyssuunnitelmassa)

  • Fysioterapia (Työnantajan kirjaama lähete Epassin palvelussa ja työterveyssuunnitelmassa)

Työnantaja kirjoittaa lähetetekstin Epassiin ottaessaan hyvinvointiedun käyttöön ja työntekijät näkevät sen oman Epassi-tilinsä yhteydessä.

Epassin käytöstä ainoa kulu on muutaman prosentin palvelumaksu hyvinvointiedun suuruudesta.

Et siis maksa muita käsittelykuluja, lähetyskuluja tai hävikkiä, koska Epassi ei ole prepaid-maksuväline tai etuseteli. Maksat vain niistä hyvinvointieduista, mitkä työntekijäsi käyttävät. Automatisoitu hallinnointi säästää henkilöstöhallinnon aikaa.

Ota Epassin henkilöstöedut käyttöön

Alle 20 työntekijää

Jos organisaatiossa on alle 20 työntekijää, voit aktivoida edut itsellesi käyttöön heti verkkopalvelussamme. Valittavissasi on Lounas, Liikunta & Kulttuuri, Hyvinvointi tai Työmatkaedut. Voit ladata haluamiisi etuihin saldoa ja työntekijäsi saavat sen heti käyttöön.

1. Täytä yrityksesi tiedot rekisteröitymissivulla

2. Lisää työntekijöidesi tiedot

3. Lataa saldoa verkkomaksulla tai laskulla

4. Lähetämme tunnukset työntekijöidesi puhelimiin, ja he pääsevät aloittamaan etujen käytön

Sopii hyvin myös yrittäjille!

Aloita ePassi Go:n käyttö

Yli 20 työntekijää

Mikäli organisaatiossasi on yli 20 henkilöä, voi työntekijöiden tietojen käsin syöttäminen palveluumme tuntua työläältä. Siksi suosittelemme ottamaan yhteyttä myyntiimme lomakkeella alta, niin opastamme teitä Epassin käyttöönotossa ja neuvomme parhaan ratkaisun tarpeisiinne. 

Yli 20 työntekijälle voit yhdistää Liikunta & Kulttuuri-, Hyvinvointi- ja Työmatkaedun yhden Epassi Flex -hyvinvointibudjetin alle.