Finnair Plus -pisteet maksutavaksi Epassiin

Kirjoittanut Lasse Saari

Finnair ja Epassi laajentavat mobiilimaksujen yhteistyötään: Finnair Plus -pisteillä voi jatkossa maksaa palveluita yli 20 000 ePassin käyttöpaikassa Suomessa.

Tammikuussa 2017 Finnair otti kiinalaisen Alipay-mobiilimaksamisen käyttöön ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa. Uuden, maailman suosituimman mobiilimaksutavan Finnairin koneisiin toteutti Epassi.

Finnairin ja Epassin yhteistyö jatkuu nyt kohdistettuna Finnair Plus -asiakkaille Suomessa. Uuden integraation myötä Finnair Plus -pisteillä voi jatkossa maksaa palveluita yli 20 000 käyttöpaikassa ympäri Suomen. Maksaminen tapahtuu Epassin mobiilisovelluksella, johon käyttäjä voi liittää Finnair Plus -tunnuksensa. Palkintopisteillä voi maksaa esimerkiksi liikuntatunnin, laskettelulipun, golfkierroksen, hieronnan tai ravintolalaskun.

Maksutapa otetaan käyttöön kevään 2021 aikana. 

Kanta-asiakasedut mobiiliin

Finnair liittyy ensimmäisenä yhteistyökumppanina Epassin uuteen kanta-asiakasjärjestelmien pilvipalveluun, joka mahdollistaa kanta-asiakasetujen hyödyntämisen mobiilisti, ilman paperisten vouchereiden tilaamista tai kanta-asiakaskorttien  näyttämistä.

“Epassin laaja käyttöpaikkaverkosto ja kätevä mobiilisovellus tarjoavat hyvän mahdollisuuden pisteiden tehokkaaseen käyttöön ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseen. On hienoa jatkaa kumppanuutta juuri Finnairin kanssa, onhan Finnair Plus tuttu ja merkityksellinen niin monelle suomalaiselle” sanoo Epassin toimitusjohtaja Pekka Rantala.

“Kanta-asiakasohjelmien tulo mobiilimaksamiseen on yksi nousevista trendeistä maailmanlaajuisesti. Ihmiset arvostavat edelleen asiakasetuja ja palkitsemista, mutta ovat yhä haluttomampia kantamaan kortteja tai paperisia lipukkeita mukanaan.” Rantala kertoo.

Palkintopisteet entistä tehokkaammin käyttöön

Uusi Finnair Plus -maksutapa mahdollistaa niin pienten kuin isompienkin palkintopistemäärien hyödyntämisen aiempaa tehokkaammin.

“Tämä yhteistyö tuo Finnair Plus –ohjelman uudella tavalla osaksi suomalaisten arkea. Etenkin pienemmille palkintopistemäärille tulee nyt reilusti uusia käyttömahdollisuuksia, kun esimerkiksi ravintolassa voi sujuvasti maksaa laskun mobiilisti palkintopisteillämme” kertoo Finnairin kanta-asiakasliiketoiminnasta vastaava Peter Zeitlin

Ravintolaan, uimahalliin tai konserttiin Finnair Plus -pisteillä

Kaikki Finnair Plus -jäsenet Suomessa voivat ottaa Epassi-maksutavan kevään aikana käyttöön lataamalla Epassin sovelluksen. Jo nykyisellään Epassia henkilöstöeduissaan käyttävät voivat liittää Finnair Plus -tilin omiin tietoihinsa, jonka jälkeen pisteet ovat käytettävissä maksutapana.

Palvelu otetaan käyttöön vaiheittain kevään ja kesän 2020 aikana. Ensimmäiseksi mukaan liittyvät hyvinvointia edistävät liikunta-, kulttuuri- ja terveyspalvelut. Käytännössä pisteitä voi kevään aikana käyttää maksutapana esimerkiksi kuntosalijäsenyyden, uimahallikäynnin, hieronnan tai vaikka hammaslääkärin maksussa. Seuraavassa vaiheessa mukaan ovat liittymässä myös hotelli- ja ravintolapalvelut. 

Epassilla odotetaan käyttöpaikkaverkoston saatavuuden lisääntyvän entisestään yhteistyön myötä. “Meillä on jo nykyisellään maan kattavin verkosto etenkin arkipäivän hyvinvoinnin liikunta-, kulttuuri- ja terveyspalveluista. Uskomme, että uusi maksutapa lisää edelleen palveluntarjoajien kiinnostusta mobiilimaksujemme vastaanottamiseen” toteaa Rantala.

ePassin käyttöpaikkahaku

Lisätietoa:

Pekka Rantala, Epassin toimitusjohtaja, 040 505 1970, pekka.rantala(at)epassi.com

Finnairin media desk, +358 9 818 4020, comms(at)finnair.com

Suomalainen ePassi Payments Oy on perustettu vuonna 2007. ePassi oli ensimmäinen henkilöstöetujen mobiilimaksujärjestelmä ja on sen jälkeen laajentunut yleiseksi mobiilimaksamisen palveluksi. ePassia käyttävät kymmenet tuhannet palveluiden tuottajat niin Suomessa kuin Ruotsissa muun muassa julkisen liikenteen, lentämisen, kaupan, ravintolan, urheilun, kulttuurin, hyvinvoinnin ja tapahtumien parissa. Henkilöstöeduissa ePassiin luottaa yli 8 000 työnantajaa ja heidän yli 800 000 työntekijäänsä.  

 

Työnantaja, lue lisää ePassista

 

Aiheet:MobiilimaksaminenFinnair

Lisää vinkkejä Epassilta: