Pikalinkit

Käyttöpaikat
Uusi salasana
Ota yhteyttä
Ehdota käyttöpaikkaa
Materiaalipankki

Epassi maksutavaksi Woltiin - helpotusta lounasedun etäkäyttöön

Kirjoittanut Lasse Saari

Henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja Epassi ja ravintolaruokaa välittävä teknologiayritys Wolt tuovat pitkään odotetun palvelun mahdolliseksi yli puolelle miljoonalle Epassia käyttävälle työntekijälle Suomessa. 

Epassin lounasedulla voi nyt maksaa ruoan ja kotiinkuljetuksen suoraan Woltin mobiilisovelluksessa ja verkkosivuilla. Maksutavan käyttöönotto onnistuu 30 sekunnissa Woltin päivitetyllä Android-sovelluksella ja nettisivuilla.

Wolt-ePassi-maksutapa

Käyttöönoton jälkeen Epassilla voi maksaa kaikissa Woltin käyttöliittymissä iOS-sovellus mukaanlukien ilman uutta tunnistautumista. Työnantajan tarjoaman lounasedun (max. 10,70 €) ylittävä summa veloitetaan Epassiin ladatusta henkilökohtaisesta OmaRaha -saldosta.

“Lounaseduilla maksaminen on ollut erittäin kysytty ominaisuus palveluumme. Käyttäjäkokemuksen kannalta Epassin ratkaisu on äärimmäisen helppo. Maksutapa tarvitsee aktivoida vain kertaalleen ja koko tilaus veloitetaan yhdellä maksulla.” sanoo Henrik Pankakoski, Woltin Suomen maajohtaja

“On hienoa päästä tarjoamaan helpotusta monen etätyöntekijän arkeen. Woltin palvelu toimii hienosti ja on tänään ajankohtaisempi kuin koskaan. Aterian maksaminen Epassilla Woltin sovelluksessa tai nettisivuilla käy kuluttajan kannalta todella vaivattomasti.”
kuittaa Pekka Rantala, Epassin toimitusjohtaja

Verohallinto ilmoitti 24.3. sallivansa kuljetuskustannusten maksamisen ravintoedulla väliaikaisesti 31.8.2020 asti. Epassi-Wolt maksutapa toimii myös tämän ajanjakson jälkeen, sillä kuljetuskustannukset voidaan veloittaa Epassiin liitetystä henkilökohtaisesta OmaRaha -saldosta.

Lisätietoa
Pekka Rantala, toimitusjohtaja, ePassi Payments Oy, +358 40 505 1970, pekka.rantala@epassi.com 
Henrik Pankakoski, maajohtaja, Wolt, +358 44 477 7498, henrik.pankakoski@wolt.com

Epassi
Vuonna 2007 perustettu Epassi oli ensimmäinen henkilöstöetujen mobiilimaksujärjestelmä ja on sittemmin laajentunut yleiseksi mobiilimaksamisen palveluksi. Suomalaisella Epassi-konsernilla on henkilöstöetujen kotimarkkinoillaan Suomessa ja Ruotsissa yhteensä yli miljoona aktiivista käyttäjää.
www.epassi.fi

Wolt
Wolt on suomalainen teknologiayhtiö, joka välittää ravintolaruokaa yli 22 maassa ja 80 kaupungissa. Asiakas avaa Woltin sovelluksen tai verkkosivun, näkee listan ympäröivistä ravintoloista ja voi tilata niistä ruokaa toimitettuna kotiin tai noudettavaksi.
www.wolt.com 

Aiheet:Lounasetu

Jaa uutinen:

Aikaisemmat ePassi-uutiset: