Viisi suosittua ideaa liikunta- tai kulttuuriedun käyttöön

Kirjoittanut Lasse Saari

Onko Epassin liikunta- tai kulttuurietuasi vielä käyttämättä? Listasimme muutamia suosituimpia käyttöpaikkoja alle. Suurin osa liikunnan ja kulttuurin etusaldoista vanhenee vuodenvaihteessa - tarkista voimassaoloaika tarvittaessa työnantajaltasi.

Reaaliaikaisen etusaldosi näet Epassi-sovelluksesta (lataa Applelle, lataa Androidille) tai kirjautumalla omiin tietoihisi Epassin sivuilla. Käyttäjätunnuksesi on puhelinnumerosi. Jos salasana on unohtunut, voit palauttaa sen helposti tästä.

Työnantajille tiedoksi: jos työntekijän etua jää sovitulla jaksolla käyttämättä, se huomioidaan laskutuksessanne. Hävikkiä ei tietenkään synny.

Katso ajankohtaisia käyttövinkkejä myös Instagramistamme:

 

1. Keikoille tai festareille

ePassi keikkaliput festarit
Ruisrock, Provinssi, Tuska vai Pori Jazz? Kesän kuumimpien festarilippujen hankintaan voi hyödyntää Epassi Kulttuuria. Myös urheilutapahtumien pääsyliput ja kausikortit, stand-up -keikat tai teatteriliput saa hankittua lippukaupoista Epassilla.

Tiketti.fi -verkkokaupassa voit ostaa lipun tapahtumiin Epassi-maksutavalla suoraan verkkokaupassa.

Ticketmaster tarjoaa mahdollisuuden varata tapahtumalipun verkossa ja lunastaa lippu toimipisteestä Epassi-maksutavalla.

Lippu.fi:n toimipisteissä voi ostaa tapahtumalipun Epassi-maksutavalla. Lippujen ennakkovaraus onnistuu puhelimitse Lippu.fi myyntipalvelusta.


2. Museokortilla yli 300 kohteeseen

ePassi museokortti
Vuonna 2015 käyttöön otettu Museokortti nosti museoiden kävijämäärät räjähdysmäiseen kasvuun. 69 euron hintainen kortti oikeuttaa vuoden aikana sisäänpääsyyn yli 300 eri museoon. Kävijämäärältään suosituimpien kohteiden kuten Ateneumin, Amos Rexin ja Kiasman lisäksi Museokortilla voi vierailla mielenkiintoisissa kohteissa ympäri Suomen. Perinteisempien museoiden lisäksi mukana ovat mm. Olavinlinna ja Merikeskus Vellamo.

Museokortin voi maksaa ePassi-maksutavalla suoraan Museokortin verkkokaupassa.

3. Leffaliput

ePassi leffaliput

Epassi Kulttuuria voi käyttää Finnkinon ja muiden elokuvateatterien kassalla yksittäisiin näytöksiin tai useamman kappaleen sarjalippuihin. 1.8. alkaen voit maksaa leffateatterin kassalla suoraan Epassin mobiilisovelluksella.

Sarjalippuja ostamalla voit käyttää etua myös pidemmällä ajanjaksolla. Sarjalippuja myydään elokuvateatterien lisäksi mm. R-kioskeilla, joissa voi myös maksaa Epassilla.

4. Laskettelemaan tai keilaamaan

ePassi laskettelu keilaus

Talvikaudella suosituimpia käyttöpaikkoja ovat laskettelukeskukset ja keilahallit. Löytyisikö joululomalta kalenterista tilaa viettää laatuaikaa rinteessä tai keilaradalla? Hissilipun tai keilaradan voit maksaa helposti Epassilla toimipisteiden kassoilla. 

5. Sarjakortti uimahalliin tai kuntosalille

ePassi uimahalli

Jos sinulla on etusaldoa jäljellä enemmän kuin ehdit loppuvuonna käyttämään, voit ostaa sarjakortin liikuntakeskukseen tai uimahalliin. Useamman kerran sarjakorttia ehdit käyttämään tarvittaessa myös seuraavan vuoden puolella. 

Suurin osa liikuntapaikoista tarjoaa Epassi-maksutapaa toimipisteiden kassoilla. Lisäksi esimerkiksi Kuntokeskus Liikun (24 kaupungissa ympäri Suomen) verkkokaupassa voit ostaa kuntosalijäsenyyden suoraan verkosta.

Mistä näen saldon?

Reaaliaikaisen etusaldosi näet Epassi-sovelluksesta (lataa Applellelataa Androidille) tai kirjautumalla omiin tietoihisi Epassin sivuilla. Käyttäjätunnuksesi on puhelinnumerosi. Jos salasana on unohtunut, voit palauttaa sen helposti tästä.

Sivustomme käyttöpaikkahausta voit etsiä lisää käyttökohteita toimipisteen nimen tai karttahaun avulla. 

Nautinnollisia hetkiä henkilöstöetujesi parissa!

Käyttöpaikkahakuun

 

Aiheet:KulttuurietuLiikuntaetuTyöntekijälle

Jaa uutinen:

Aikaisemmat ePassi-uutiset: