Viisi suosittua ideaa liikunta- tai kulttuuriedun käyttöön

Kirjoittanut Lasse Saari

Onko Epassin liikunta- tai kulttuurietuasi vielä käyttämättä? Listasimme muutamia suosituimpia käyttöpaikkoja alle. Suurin osa liikunnan ja kulttuurin etusaldoista vanhenee vuodenvaihteessa - tarkista voimassaoloaika tarvittaessa työnantajaltasi.

Reaaliaikaisen etusaldosi näet Epassi-sovelluksesta (lataa Applelle, lataa Androidille) tai kirjautumalla omiin tietoihisi Epassin sivuilla. Käyttäjätunnuksesi on puhelinnumerosi. Jos salasana on unohtunut, voit palauttaa sen helposti tästä.

Työnantajille tiedoksi: jos työntekijän etua jää sovitulla jaksolla käyttämättä, se huomioidaan laskutuksessanne. Hävikkiä ei tietenkään synny.

Katso ajankohtaisia käyttövinkkejä myös Instagramistamme:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liikuntaetu ePassilla? Lue käyttövinkit 👇👇 1 - U I M A A N Epassin käyttäjien kestosuosikki - 10-kortti paikalliseen uimahalliin tai rentoutumista kylpylässä! Ilmoita kassalla maksavasi Epassilla. 2 - P A L K K A A P I I S K U R I Hyödynnä valmentajien etäkursseja, jotka tsemppaavat tehokkaasti liikkeelle. Katso mm. @fitclubfinland, @8viikkoa, @maikki.marjaniemi tai @fitfarmofficial - kaikkien verkkokaupasta löytyy helppo ePassi-maksunappi. 3 - K A A T O J A Lähes joka pitäjästä löytyy keilahalli - loistava ajanviete hyvässä seurassa, ja myös yllättävän hyvää treeniä keskivartalolle! Maksa ePassilla keilahallin kassalla. 4 - R I N T E E S E E N Viikonloppureissu skimbaamaan tai hissilipun osto jo etukäteen? Onnistuu. Maksa oma hissilippu tai välinevuokra hiihtokeskuksissa ympäri maan. 5 - P E L A A M A A N Sulkapallo, tennis, padel vai jokin muu? Oli pallopeli mikä tahansa, voit takuusti maksaa vuoron ja välinevuokran ePassilla urheiluhallisi kassalla. 6 - S A L I L L E Rautaa liikkeelle, ryhmäliikuntaa tai PT-palveluja - kaikkea voi maksaa liikuntaedulla. Voit ostaa vaikka koko vuoden jäsenyyden kerralla. Erityinen suositus @kuntokeskusliikku & @gogoexpresssuomi , joiden maksut pystyy hoitamaan superhelposti heidän sivujen ePassi-maksunapilla! 7 - T A P A H T U M A T Lenkkeily maistuu entistäkin paremmalta, kun ilmoittautuu tapahtumaan ensi vuodelle. Monet juoksutapahtumat tarjoavat alennuksia aikaisesta ilmoittautumisesta - katso esim. @helsinkimarathon 8 - P U S S I T U K S I A Jos hikirehkiminen ei ole sinun juttu, voi liikuntaetua käyttää myös esim. biljardipöydän äärellä rentoutumiseen. 9 - J O O G A A Jaksoit lukea tänne asti, joten keskittymiskykysi on huippua! Jooga saattaa olla sinun juttusi. Maksa tunti tai jäsenyys paikan päällä ePassin sovelluksella. Jos oma olohuone toimii studionasi, kokeile suosittuja nettitunteja mm. @Yogaiaofficial tai @yoganordic palveluista. 10 - J O T A I N M U U T A? Listasimme tähän vain jäävuoren huipun - liikuntaedun käyttöpaikkoja löytyy sivuiltamme ja ePassi-sovelluksesta yli 10 000 lisää. Kommentoi alle, mihin itse käytät liikuntaetusi? (Käyttöpaikka: tässä saa myös mainostaa!) 👇

A post shared by ePassi (@epassifinland) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mihin käyttää kulttuurietua? Lue vinkit 👇👇 1 - L E F F A A N Leffateatterit ympäri Suomen valittavissasi! @finnkino_fi:ssa voit maksaa yksittäisen näytöksen lipun kassalla Epassin mobiilisovelluksella ja ostaa henkilökohtaisia sarjakortteja. 2 - M U S E O I H I N Museokortti (alk. 64 € / 12kk) on pääsylippu yli 300 museoon! Nopea osto suoraan @museokortti verkkokaupasta Epassilla. Uuden museokortin käyttöaika alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta, joten kortti ei kulu ennen sen käyttöönottoa. 3 - P A K O O N ? Pakohuonepelit ovat kasvaneet räjähdysmäisesti viime vuosina, eikä syyttä! Hauskaa puuhastelua porukalla, josta riittää aina spekuloitavaa. Lähes kaikissa pakohuonepeleissä voi maksaa ePassilla - varmista aikaa varatessasi. 4 - T E A T T E R I I N Kaupunginteatterit, kesäteatterit, komediateatterit, kaikkien lippuluukuilla käy ePassi. 5 - T A P A H T U M I I N Liput festareille, konsertteihin, keikoille, urheilutapahtumiin… lipunvälittäjien käytännöt ePassi-maksuista vaihtelevat: @tiketti.fi & @netticket.fi - Lisää tapahtumalippu ostoskoriin verkkokaupassa ja valitse kassalla maksutavaksi Epassi - siirryt vahvistamaan omilla Epassi -tunnuksillasi ja saat lipun välittömästi. @ticketmaster.fi - Valitse tapahtuma verkkokaupassa ja varaa lippu. Lunasta Epassilla fyysisestä toimipisteestä (valitut K-Citymarketit, Prismat ja Stockmannit - lista Ticketmasterin sivuilta) @lippu.fi ennakkovaraa lippu puhelimitse (0600 900 900) ja maksa Epassilla myyntipisteessä (esim. R-kioskit). Voit ostaa lipun toimipisteistä myös ilman ennakkovarausta. 6 - O P I U U T T A Opettele uusia taitoja kansalaisopistojen tai muiden toimijoiden kursseilla. Helppo maksu suoraan verkkokaupoissa Epassilla. Katso kansalaisopistot.fi 7 - N A U R U A Jos korkeakulttuuri ei ole sinun juttusi, kokeile stand-upia! Saattaa jopa pidentää elämää, sanotaan. 8 - E L Ä M Y K S I Ä Yksittäisten tapahtumalippujen lisäksi kulttuuriedulla voi ostaa mm. urheiluseuran kausikortin. 9 - P E L I H A L L I I N Kulttuuritarjonta muuttuu jatkuvasti - yksi kasvava ala on mm. @sheltergameroom -tyyppiset esports-pelisalit. 10 - J O T A I N M U U T A ? Kerro meille ja muille, mitä puuttuu ↙️

A post shared by ePassi (@epassifinland) on

 

1. Keikoille tai festareille

ePassi keikkaliput festarit
Ruisrock, Provinssi, Tuska vai Pori Jazz? Kesän kuumimpien festarilippujen hankintaan voi hyödyntää Epassi Kulttuuria. Myös urheilutapahtumien pääsyliput ja kausikortit, stand-up -keikat tai teatteriliput saa hankittua lippukaupoista Epassilla.

Tiketti.fi -verkkokaupassa voit ostaa lipun tapahtumiin Epassi-maksutavalla suoraan verkkokaupassa.

Ticketmaster tarjoaa mahdollisuuden varata tapahtumalipun verkossa ja lunastaa lippu toimipisteestä Epassi-maksutavalla.

Lippu.fi:n toimipisteissä voi ostaa tapahtumalipun Epassi-maksutavalla. Lippujen ennakkovaraus onnistuu puhelimitse Lippu.fi myyntipalvelusta.


2. Museokortilla yli 300 kohteeseen

ePassi museokortti
Vuonna 2015 käyttöön otettu Museokortti nosti museoiden kävijämäärät räjähdysmäiseen kasvuun. 69 euron hintainen kortti oikeuttaa vuoden aikana sisäänpääsyyn yli 300 eri museoon. Kävijämäärältään suosituimpien kohteiden kuten Ateneumin, Amos Rexin ja Kiasman lisäksi Museokortilla voi vierailla mielenkiintoisissa kohteissa ympäri Suomen. Perinteisempien museoiden lisäksi mukana ovat mm. Olavinlinna ja Merikeskus Vellamo.

Museokortin voi maksaa ePassi-maksutavalla suoraan Museokortin verkkokaupassa.

3. Leffaliput

ePassi leffaliput

Epassi Kulttuuria voi käyttää Finnkinon ja muiden elokuvateatterien kassalla yksittäisiin näytöksiin tai useamman kappaleen sarjalippuihin. 1.8. alkaen voit maksaa leffateatterin kassalla suoraan Epassin mobiilisovelluksella.

Sarjalippuja ostamalla voit käyttää etua myös pidemmällä ajanjaksolla. Sarjalippuja myydään elokuvateatterien lisäksi mm. R-kioskeilla, joissa voi myös maksaa Epassilla.

4. Laskettelemaan tai keilaamaan

ePassi laskettelu keilaus

Talvikaudella suosituimpia käyttöpaikkoja ovat laskettelukeskukset ja keilahallit. Löytyisikö joululomalta kalenterista tilaa viettää laatuaikaa rinteessä tai keilaradalla? Hissilipun tai keilaradan voit maksaa helposti Epassilla toimipisteiden kassoilla. 

5. Sarjakortti uimahalliin tai kuntosalille

ePassi uimahalli

Jos sinulla on etusaldoa jäljellä enemmän kuin ehdit loppuvuonna käyttämään, voit ostaa sarjakortin liikuntakeskukseen tai uimahalliin. Useamman kerran sarjakorttia ehdit käyttämään tarvittaessa myös seuraavan vuoden puolella. 

Suurin osa liikuntapaikoista tarjoaa Epassi-maksutapaa toimipisteiden kassoilla. Lisäksi esimerkiksi Kuntokeskus Liikun (24 kaupungissa ympäri Suomen) verkkokaupassa voit ostaa kuntosalijäsenyyden suoraan verkosta.

Mistä näen saldon?

Reaaliaikaisen etusaldosi näet Epassi-sovelluksesta (lataa Applellelataa Androidille) tai kirjautumalla omiin tietoihisi Epassin sivuilla. Käyttäjätunnuksesi on puhelinnumerosi. Jos salasana on unohtunut, voit palauttaa sen helposti tästä.

Sivustomme käyttöpaikkahausta voit etsiä lisää käyttökohteita toimipisteen nimen tai karttahaun avulla. 

Nautinnollisia hetkiä henkilöstöetujesi parissa!

Käyttöpaikkahakuun

 

Aiheet:KulttuurietuTyöntekijälleLiikuntaetu

Jaa uutinen:

Aikaisemmat ePassi-uutiset: