Eazybreak-palvelu
yhdistyy Epassiin 1.1.2023 – tutustu uusiin sopimusehtoihin.

 

  IN ENGLISH >>  

Kuten ehkä tiedätkin, niin Eazybreak liittyi osaksi Epassia jo reilut 1,5 vuotta sitten. Tämän johdosta Eazybreak-palvelu poistuu käytöstä 1.1.2023, jolloin teidän yrityksenne siirretään käyttämään Epassia, jota käyttää jo miljoona suomalaista. Samalla Epassi päivittää Eazybreak-palvelun sopimusehdot työnantajalle.
 
Yrityksenne on hyödyntänyt Eazybreakin ja Netvisorin integraatiota. Valitettavasti emme ole löytäneet keinoa toteuttaa vastaavaa ratkaisua Epassiin, joten myös Netvisor-integraatio poistuu käytöstä 1.1.2023. Yhteistyön hengessä teille tarjotaan Epassin henkilöstöetupalveluita Netvisor-asiakkaan etuhintaan, jota ei ole tarjolla missään muualla. Tästä kerromme tarkemmin alla.

Lähetämme lähiviikkoina sähköpostitse lisää tietoa mm. Eazybreakista siirrettävistä tiedoistanne sekä Epassi-etujen hallinnoinnista ja käyttämisestä. Päivitämme myös tämän sivun tietoja ja ohjeita aktiivisesti, joten tallenna tämä sivu selaimesi kirjanmerkkeihin ja tarkista päivitykset viikottain joulunpyhiin asti.

Odota hetkinen kärsivällisesti ja seuraa osoitteesta eazybreak@epassi.com tulevia viestejä, niin moni käytännön kysymys selviää. Nyt teidän kannattaa tutustua uusiin 1.1.2023 voimaan astuviin sopimusehtoihimme ja tarkistaa Eazybreak-etujen asetukset sellaisiksi, kuin haluatte etujenne olevan vuonna 2023. 

Lisätietoa Epassista työnantajalle löydät tältä sivulta. Päivitämme sivua lähiviikkoina, joten ota linkki talteen ja vieraile siellä viikottain. Tiedotamme olennaisista lisäyksistä sähköpostitse.

Ohjeistamme Epassiin siirrettävien yritysten työntekijöitä Epassin käyttämisestä joulukuussa viikon 50 jälkeen. Voitte kuitenkin tutustua työntekijän Epassi-ohjeisiin jo nyt täällä.

 

Epassiin siirtyminen parantaa palveluitanne monin tavoin:

 • 32 000 käyttöpaikan kasvava verkosto. Epassin verkostosta löytyy yli 12 000 uutta käyttöpaikkaa, jotka eivät ole olleet käytettävissä Eazybreakin kautta.
 • Markkinoiden laajimmat henkilöstöedut. Valikoimassa Eazybreakista tuttujen etujen lisäksi EpassiBIKE-pyöräetu sekä työvälineiden ja -vaatteiden hankintapalvelu ErgoSafe.
 • Kattavampi Hyvinvointietu. Hieronnan ja hammashoidon lisäksi mm. fysioterapia, erikoislääkärit sekä terveystestit kuuluvat Epassin Hyvinvointietuun.
 • Entistäkin laajemmat verkkomaksumahdollisuudet. Maksut Epassi-maksunapilla Woltissa, Foodorassa ja yli 400 muun kauppiaan verkkokaupassa tai sovelluksessa sekä Epassi Marketplacessa.
 • Laajemmat OmaRahan käyttömahdollisuudet. OmaRaha on käytettävissä kaikissa edun arvon ylittävissä maksuissa, eikä Eazybreakin tapaan vain Lounasedussa.

 

Eazybreak-palvelu käytössä 2022 loppuun – me autamme Epassiin siirtymisessä.

Muutos ei vaikuta Eazybreak-palvelun toimintaan vuoden 2022 aikana. Työntekijänne voivat käyttää Eazybreak-etujaan normaalisti 31.12.2022 asti. Työntekijänne voivat aloittaa Epassin markkinoiden laajimpien henkilöstöetujen hyödyntämisen tammikuun 2023 ensimmäisen viikon (ma 2.1.2023 alkava viikko) aikana.
 
Epassi hoitaa yrityksenne ja työntekijöidenne tietojen siirron puolestanne joulukuun 2022 aikana. Järjestämme käyttöönne mahdollisimman hyvin nykyisiä palveluitanne vastaavat palvelut Epassilla. Siirrämme yrityksenne maksamat ja käyttämättä jääneet ennakot sekä työntekijöidenne lompakkosaldot Epassiin 2.1.2023 alkavan viikon aikana.

Mitä jos yrityksemme ei halua siirtyä Epassiin?
Lyhyesti sanottuna Eazybreak-palvelua ei ole olemassa enää vuonna 2023. Jos ette halua meidän siirtävän yritystänne käyttämään Epassin henkilöstöetupalveluita, teidän pitää itse selvittää miten järjestätte henkilöstöetunne 1.1.2023 alkaen.

Ilmoittakaa sähköpostitse eazybreak@epassi.com 16.12.2022 mennessä, jos yrityksenne ei siirry Epassiin.
 
Epassilla voidaan järjestää kaikki samat edut kuin Eazybreakilla, mutta etujen ja työntekijöiden hallinnointi tapahtuu eri tavalla kuin Eazybreakissa. Epassi-etuja käytetään Eazybreakin tapaan mobiilisovelluksella. Lisätietoa käytännön muutoksista on tulossa lähipäivinä.

Sopimuslounas ei käytettävissä Epassilla.

Yrityksenne on saattanut käyttää Eazybreak Sopimuslounasta. Epassi ei valitettavasti voi tarjota teille vastaavaa palvelua. Käyttöönne tulee Epassin avoin lounas yli 9 000 ravintolan kasvavalla verkostolla.
 

Ajasta haluamanne muutokset Eazybreakin etujen asetuksiin 16.12. mennessä.

Jotta siirtyminen Epassiin onnistuu haluamallanne tavalla, tarkistakaa yrityksenne ja työntekijöidenne tiedot Eazybreak-palvelussa ja tehkää niihin haluamanne muutokset pe 16.12.2022 mennessä. Tee ensi vuodelle haluttavat muutokset etujen asetuksiin ja valitse sivun lopusta ”Ajasta asetukset”. Valitse tammikuu 2023 ja ”Tallenna”.

Muistattehan tehdä tarvittavat ajastukset myös ryhmäkohtaisiin etujen asetuksiin (mm. etujen arvon muutokset). Siirrämme tietonne Epassiin sen mukaisina kuin ne ovat Eazybreakissa 16.12.2022.
 
Lue Eazybreak yritystilin pääkäyttäjän ohjeet

Eazybreakin asiakastuki:
info@eazybreak.com
020 740 2730
Avoinna arkisin klo 8-17.
Puhelusta veloitetaan matkapuhelinoperaattorisi hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm) tai normaali paikallisverkkomaksu (pvm).

 

Tutustu 1.1.2023 voimaan astuviin sopimusehtoihin ja hinnastoon.

Uudet sopimusehdot ja hinnasto astuvat automaattisesti voimaan 1.1.2023. Nämä sopimusmuutokset eivät vaikuta yrityksenne ja Netvisorin väliseen sopimukseen. Alla voit tutustua uusiin ja vanhoihin sopimusehtoihin, tärkeimpiin muutoksiin, Epassin hinnastoon Netvisor-asiakkaille ja muuhun tärkeään tietoon.
 
1.1.2023 voimaan astuvat Epassin sopimusehdot:

Katso voimassa olevat Eazybreakin sopimusehdot työnantajalle.

Tärkeimmät muutokset sopimusehdoissa

 • Kohta 1, Palvelun kuvaus/käyttö: Uusissa Epassi-ehdoissa palvelunkuvaus on omassa liitteessään, jolloin ehdoissa palvelun käyttöön viitataan vain lyhyesti. Lisäksi Epassin ehdoissa esitellään tyhjentävämmin työntekijöiden käyttöehtoja.
 • Kohta 2, Etuuksien ja palvelumaksujen veloitus: Historialliset laskutustapojen erot. HUOM, Epassi-ehdoissa myös erikseen kohdat 9.5 – 10, jotka sisältävät laskutuksen erityisehdot (Epassi Go, Epassi Plus ja Epassi Hyvinvointi).
 • Kohta 3, Henkilötietojen käyttö / tietosuoja: Epassilla on eri roolit tietojenkäsittelyssä Asiakkaan ja Työntekijöiden osalta.
 • Kohta 7, Vastuunrajoitukset: Verkkopalvelun käyttöä koskevat tilanteet ja ylivoimainen este lisätty Epassi-ehtoihin.
 • Kohta 9, Sopimusmuutokset: Epassi toimii Maksupalvelulain piirissä, minkä edellyttämät muutokset ilmoitusaikoihin on huomioitu.
 • Kohta 10, Sopimuksen päättyminen: Erot koskien ennakkomaksujen palautusta huomioitu Epassi-ehdoissa.
 • Kohta 11, Sovellettava laki ja Riitojen Ratkaisu: Epassi-ehdoissa käräjäoikeus välimiesoikeuden sijaan.

 
Epassi-hinnasto Netvisorin asiakkaille 1.1.2023 alkaen. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva ALV.

 • Epassi Lounasetu: 1,5 % ladatun edun arvosta (norm. 2,0 %).
 • Epassi Flex (työnantaja valitsee väh. 2 näistä: Liikunta- ja Kulttuurietu, Hyvinvointietu ja Työmatkaetu): 4,4 % ladatun edun arvosta (norm. 5,9 %).
  Samaa hintaa sovelletaan Flex-etuihin myös silloin, kun niitä käytetään yksittäin.
 • Yrityskohtainen palvelumaksu 0 € / yritys / kuukausi (norm. 5 €).


Muuta tärkeää tietoa:

 

Muistathan muistuttaa työntekijöitä 31.12. erääntyvistä Eazybreak-eduista

Nyt on erinomainen aika muistuttaa työntekijöitänne huolehtimaan hyvinvoinnistaan käyttämällä 31.12. erääntyvät Eazybreak-etunsa pois. Olemme koonneet nipun hyviä käyttövinkkejä alta löytyvään Word-dokumenttiin, mistä voit helposti kopioida teille soveltuvat tekstit ja liittää ne omaan viestintäänne.
 
Lataa Word-pohja (teksti + kuvitusta) etujen käytöstä viestintäänne varten.