ePassi Sportti & Kulttuuri

ePassi Sportti & Kulttuuri on henkilöstön hyvinvoinnin edistäjä, jonka hallinnointi ei tuota hikikarpaloita!

Ota käyttöön
sport_med

ePassi Sportti & Kulttuuri korvaa liikuntasetelit ja kulttuurisetelit

Kulttuuri- ja liikuntaetu on Suomessa suosituin verovapaa työsuhde-etu, jonka työnantaja voi vähentää täysimääräisesti omassa kirjanpidossaan.

ePassi Sportti & Kulttuuri - mobiilietu on nykyaikainen vaihtoehto liikuntaseteleille, kulttuuriseteleille sekä maksukorteille, jotka aiheuttavat työnantajalle turhia lisäkustannuksia. ePassiin ei liity hävikkiä tai jakelulogistiikkaa. Kustannukset perustuvat todelliseen käyttöön eikä palvelumaksun lisäksi ole muita kuluja. Käytettyjä euroja on voi seurata raporteista reaaliajassa.

Liikunta- ja kulttuuriedun käyttöpaikkoja on Suomessa yli 10 000 ja käyttäjinä yli 800 000 valtion, kuntien, kaupunkien, pörssiyhtiöiden ja pienempien yritysten työntekijää.

Ota ePassi käyttöön

Mobiilimaksutapa mahdollistaa tuhansien liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksut ympäri Suomen

Työntekijät voivat hyödyntää ePassia mm. kansalais-opistojen kurssien sekä urheiluseurojen ja -tapahtumien maksuihin

Työnantaja voi myöntää työntekijöille verotonta liikunta- ja kulttuurietua yhteensä 400 euroa vuodessa ilman hallinnointia

Nopea ja vaivaton tapa maksaa kulttuuriliput lippuvälittäjien myyntipisteissä ja R-kioskeissa

bowling_big

5 vinkkiä Sportti & Kulttuuri -edun käyttöön

Sportti- ja kulttuuri on todella monipuolinen etu. Listasimme viisi ideaa, jotka ehtii käyttää myös loppuvuodesta.

Lue lisää

Liikunta- ja kulttuuriedun verotus ja kustannukset

Työnantaja voi tukea työntekijöidensä liikunta- ja kulttuuriharrastamista verovapaana työsuhde-etuna ja vähentää kustannukset täysimääräisesti omassa kirjanpidossaan. Jos tarjottua etua voidaan pitää tavanomaisena ja kohtuullisena, se on työntekijälle verovapaa.

Liikunta- ja kulttuuriharrastusta työnantaja voi tukea verovapaasti 400 eurolla vuodessa / työntekijä. Etu on henkilökohtainen. Liikuntaetua kuten kulttuurietuakin voidaan ajatella edullisempana vaihtoehtona palkankorotukselle.

ePassin käytöstä ainoa kulu on muutaman prosentin palvelumaksu liikunta- ja kulttuuriedun suuruudesta. Et siis maksa muita käsittelykuluja, lähetyskuluja tms. Koska ePassi ei ole prepaid-maksuväline tai etuseteli, maksat vain niistä liikunta- ja kulttuurieduista, mitkä työntekijäsi käyttävät. Automatisoitu hallinnointi säästää myös henkilöstöhallinnon aikaa.

Lue lisää liikunta- ja kulttuuriedun verotuksesta Verohallinnon sivuilta.

liikuntaetu kustannukset

Työnantaja, tue liikuntaa ja säästä

Liikunta vaikuttaa dramaattisesti työhyvinvointiin– mutta kun työntekijän liikunnan tukeminen maksaa! Työhyvinvoinnista säästäminen ei kuitenkaan kannata. Pitkällä tähtäimellä liikunnan tukeminen itse asiassa säästää yrityksen rahoja.

Lue artikkeli

Työnantaja, ota ePassi käyttöön Ota ePassi käyttöön