ePassi Sportti & Kulttuuri

ePassi Sportti & Kulttuuri on henkilöstön hyvinvoinnin edistäjä, jonka hallinnointi ei tuota hikikarpaloita!

Ota käyttöön

ePassi Sportti & Kulttuuri korvaa liikuntasetelit ja kulttuurisetelit

Kulttuuri- ja liikuntaetu on Suomessa suosituin verovapaa työsuhde-etu, jonka työnantaja voi vähentää täysimääräisesti omassa kirjanpidossaan.

ePassi Sportti & Kulttuuri - mobiilietu on nykyaikainen vaihtoehto liikuntaseteleille, kulttuuriseteleille sekä maksukorteille, jotka aiheuttavat työnantajalle turhia lisäkustannuksia. ePassiin ei liity hävikkiä tai jakelulogistiikkaa. Kustannukset perustuvat todelliseen käyttöön eikä palvelumaksun lisäksi ole muita kuluja. Käytettyjä euroja on voi seurata raporteista reaaliajassa.

Liikunta- ja kulttuuriedun käyttöpaikkoja on Suomessa yli 10 000 ja käyttäjinä yli 800 000 valtion, kuntien, kaupunkien, pörssiyhtiöiden ja pienempien yritysten työntekijää.

Työnantaja, kysy lisää Sportti & Kulttuuri -edusta:

Etelä-, Lounais- ja Itä-Suomi:
Niilo Koivisto 050 462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Anssi Raitio 050 464 1171
Mari Peitsara 050 305 3999

Pohjois- ja Länsi-Suomi:
Miikka Melantie 044 064 6363
Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368
Mirko Melantie 044 064 6361

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Ota palvelu käyttöön

Mobiilimaksutapa mahdollistaa tuhansien liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksut ympäri Suomen

Työntekijät voivat hyödyntää ePassia mm. kansalais-opistojen kurssien sekä urheiluseurojen ja -tapahtumien maksuihin

Työnantaja voi myöntää työntekijöille verotonta liikunta- ja kulttuurietua yhteensä 400 euroa vuodessa ilman hallinnointia

Nopea ja vaivaton tapa maksaa kulttuuriliput lippuvälittäjien myyntipisteissä ja R-kioskeissa

Liikunta- ja kulttuuriedun verotus ja kustannukset

Työnantaja voi tukea työntekijöidensä liikunta- ja kulttuuriharrastamista verovapaana työsuhde-etuna ja vähentää kustannukset täysimääräisesti omassa kirjanpidossaan. Jos tarjottua etua voidaan pitää tavanomaisena ja kohtuullisena, se on työntekijälle verovapaa.

Liikunta- ja kulttuuriharrastusta työnantaja voi tukea verovapaasti 400 eurolla vuodessa / työntekijä. Etu on henkilökohtainen. Liikuntaetua kuten kulttuurietuakin voidaan ajatella edullisempana vaihtoehtona palkankorotukselle.

ePassin käytöstä ainoa kulu on muutaman prosentin palvelumaksu liikunta- ja kulttuuriedun suuruudesta. Et siis maksa muita käsittelykuluja, lähetyskuluja tms.

Koska ePassi ei ole prepaid-maksuväline tai etuseteli, maksat vain niistä liikunta- ja kulttuurieduista, mitkä työntekijäsi käyttävät. Automatisoitu hallinnointi säästää myös henkilöstöhallinnon aikaa.

Lue lisää liikunta- ja kulttuuriedun verotuksesta Verohallinnon sivuilta.

Työnantaja, kysy lisää liikunta- ja kulttuuriedusta