Epassi Työmatka

Kuljettaa työntekijäsi töihin ja takaisin - markkinoiden edullisin ja stressivapain vaihtoehto työmatkaedun järjestämiseen

Ota käyttöön

Epassi Työmatka -edulla työntekijä maksaa mobiilisti matkakortit ja kausiliput

Työmatkaedulla tai työsuhdematkalipulla tarkoitetaan työntekijän luontoisetua, joka on pääosin tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin.

Puhelinnumeroon perustuvalla Epassin työmatkaedulla voi maksaa paikallisliikenteen, VR:n ja Matkahuollon henkilökohtaiset matkakortit tai kausiliput mm. kaikissa Suomen R-kioskeissa, Stockmanneilla ja HSL:n omassa palvelupisteessä Rautatientorilla.

Boxes

Työmatkaedun verovapaus

Työmatkaetua voi tarjota uudella vuoden 2021 päätöksellä verovapaasti aina 3400 euroon asti.

Ellipse 45

Ei hävikkiä

Epassi Työmatka -edun käyttöön ei liity piilokuluja tai hävikkiä. Työnantajan kustannukset perustuvat henkilökohtaisten matkakorttien todellisiin latauksiin. Sekä työnantaja että työntekijä saavat merkittäviä säästöjä etujen verottomuuden ansiosta.

Ellipse 46-4

Valmiit raportit

Edun voi tarjota työntekijälle henkilötasolla joko palkanlisänä tai palkkaan sisällytettynä.

Epassin palvelusta saa työntekijäkohtaisen vuosittaisen käyttöraportin Tulorekisteri-ilmoitusta varten.

Ellipse 46-3

Ekologista työmatkailua

Koska kortteja tai seteleitä ei tarvita, Epassin käytöstä ei synny paperi- tai muoviroskaa ja etu saadaan välitettyä jokaisen työntekijän käyttöön täysin digitaalisesti.

Ota Epassin henkilöstöedut käyttöön

Alle 20 työntekijää

Jos organisaatiossa on alle 20 työntekijää, voit aktivoida edut itsellesi käyttöön heti verkkopalvelussamme. Valittavissasi on Lounas, Liikunta & Kulttuuri, Hyvinvointi tai Työmatkaedut. Voit ladata haluamiisi etuihin saldoa ja työntekijäsi saavat sen heti käyttöön.

1. Täytä yrityksesi tiedot rekisteröitymissivulla

2. Lisää työntekijöidesi tiedot

3. Lataa saldoa verkkomaksulla tai laskulla

4. Lähetämme tunnukset työntekijöidesi puhelimiin, ja he pääsevät aloittamaan etujen käytön

Sopii hyvin myös yrittäjille!

Aloita ePassi Go:n käyttö

Yli 20 työntekijää

Mikäli organisaatiossasi on yli 20 henkilöä, voi työntekijöiden tietojen käsin syöttäminen palveluumme tuntua työläältä. Siksi suosittelemme ottamaan yhteyttä myyntiimme lomakkeella alta, niin opastamme teitä Epassin käyttöönotossa ja neuvomme parhaan ratkaisun tarpeisiinne. 

Yli 20 työntekijälle voit yhdistää Liikunta & Kulttuuri-, Hyvinvointi- ja Työmatkaedun yhden Epassi Flex -hyvinvointibudjetin alle.