Finnair Plus -maksutapa

Finnair Plus -pisteet tulossa maksutavaksi ePassin sovellukseen

Finnair ja ePassi julkistivat tammikuussa 2020 uuden yhteistyön, joka mahdollistaa Finnair Plus -pisteillä maksamisen ePassin käyttöpaikkaverkostossa.

Tälle sivulle on koottu tietoa uudesta maksutavasta, joka tulee uutena ominaisuutena ePassin sovellukseen kevään 2020 aikana.

Mitä maksutapa vaatii käyttöpaikalta?
Käyttöpaikalla tarvitsee olla sovellusmaksut käytössä maksutapana. Kun sovellusmaksut on aktivoitu käyttöön, käyttöpaikoilta ei vaadita mitään muita toimenpiteitä Finnair Plus -maksujen vastaanottamiseen.

Miten Finnair Plus -maksuja otetaan vastaan?
Asiakas maksaa Finnair Plus -pisteillä ePassin mobiilisovelluksella ja näyttää kuitin maksun vastaanottajalle (kassalle). Maksun vastaanottaja tarkistaa euroiksi muutetun kuitin puhelimen näytöltä samalla tavalla kuin muissakin sovellusmaksuissa.

Maksetaanko käyttöpaikoille asiakkaan käyttämät Finnair Plus -pisteet siis euroina?
Kyllä. Asiakkaan maksaessa Finnair Plus -pisteillä, käyttöpaikoille tilitetään ostosta vastaava summa euroina normaalin tilitysrytmin mukaisesti.

Maksaako uusi maksutapa jotain käyttöpaikalle?
Finnair Plus -maksutapa ei tuota käyttöpaikoille lisäkustannuksia. ePassi vastaa Finnair-integraation kuluista. Palvelumaksut ovat samat kuin henkilöstöetujen maksuja vastaanottaessa. 

Milloin Finnair Plus -maksutapa tulee käyttöön ja kenelle?
Palvelun ensimmäisessä vaiheessa keväällä 2020 Finnair Plus -pisteillä voi maksaa hyvinvointia edistäviä palveluita (liikunta, kulttuuri & hyvinvointi). 

Seuraavassa vaiheessa mukaan ovat liittymässä myös hotelli- ja ravintolapalvelut.

Käyttöpaikka, kysy lisää Finnair Plus -maksutavasta