For merchant hero 3 app screens FI

Epassissa voi maksaa myös Finnair Plus -pisteillä – sinunkin yrityksesi kassalla

Epassi ja Finnair ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tuloksena kaikki 1,5 miljoonaa Finnair Plus -jäsentä voivat käyttää pisteitään maksaakseen Epassin 38 000 käyttöpaikan verkostossa. Liity sinäkin mukaan!

Kiinnostuitko?

Miksi Epassi kannattaa?

Saat uusia asiakkaita ja ilmaista näkyvyyttä, ilman stressiä

Ellipse 46-Sep-25-2020-10-40-30-62-AM

Lisää asiakkaita

Epassi tuo uutta buustia yrityksesi toimintaan. Asiakkaat löytävät luoksesi Epassin markkinointikanavien ja sovelluksemme haun kautta, jolla on miljoona omaa käyttäjää Suomessa.  

warning bg

Riskitön palvelu

Epassin käyttöönotto on riskitöntä, sillä voit ryhtyä palveluntarjoajaksi ilman mitään liittymiskuluja tai laitehankintoja. Maksuista vähennetään palvelupalkkio (3,5-4,5%). Muita kuluja ei ole.

Eye

Läpinäkyvä toiminta

Epassiin voi luottaa. Omilla sivullasi saat maksu-tapahtumista selkeää tietoa reaaliajassa. Tarjoamme automaattiset tilitykset ja raportit kirjanpitoasi varten, emmekä veloita näistä erillisiä kuluja.

network

Huikea verkosto

Epassin verkostoon kuuluu jo yli 33 000 palveluntuottajaa ja niiden yli 38 000 toimipistettä. Mukana on kaiken kokoisia yrityksiä yhden hengen yrittäjistä alojensa suurimpiin toimijoihin.

mobile

Näppärä sovellus

Epassia on helppo käyttää. Sovelluksella hoidat kaikki päivittäiset asiat, ja tarkemmat tiedot löydät omalta sivultasi. Maksaminen sujuu nopeasti ja helposti. Ja jonot lyhenevät!

Ellipse 46-2

Kotimainen palvelu

Epassi on suomalainen yritys, joka työllistää ihmisiä Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

lounas pysty
ratikka-1
kahvakuula
culture

Mitä palveluita voit myydä Epassilla ja Finnair Plus -pisteillä?

Finnair Plus -pisteitä Epassilla käyttävälle henkilölle voi myydä mitä tahansa tuotteita ja palveluita alla mainituissa kategorioissa. Verohallinnon luontoisetupäätös ei siis rajoita Finnair Plus -pisteiden käyttämistä millään tavalla. 

Lunchbox_350x350

Lounas, illallinen tai vaikka jäätelöt kesähelteellä – yli 11 000 ateriapistettä käytettävissä

Tässä muutama maukas idea lentopisteiden hyödyntämiseen:

 • Jäätelö n. 1 000 - 2 000 p

 • Take-away pizza  n. 3 200 - 6 000 p

 • Buffetlounas n. 4 000 - 6 000 p

 • 3 ruokalajin illallinen yhdelle n. 12 000 - 30 000 p

Asiakas löytää käyttöpaikkasi Epassin mobiilisovelluksesta Lounas-otsikon alta.

2 men at the gym

Laskettelua, golfia, tennistä... yli 12 000 liikuntapalvelua ulottuvillasi

Liikuntapalveluiden tarjoaja voi myydä Finnair Plus -pisteitä Epassilla käyttävälle henkilölle mitä tahansa tuotteita ja palveluita – esimerkiksi:

 • Uimahallikäynti n. 2 000 - 4 000 p

 • Kylpyläkäynti n. 3 000 - 6 000 p

 • Keilailurata 1 h n. 8 000 - 14 000 p

 • Tennis- tai padelkenttä 1 h n. 9 000 - 16 000 p

 • Hissilippu rinteeseen 1 pv n. 13 000 - 18 000 p

 • Golf green fee n. 16 000 - 32 000 p

Asiakkaat löytävät käyttöpaikkasi Epassi-sovelluksesta Liikunta-otsikon alta.

Music show in the crowd

Leffaan, museoon, teatteriin, konserttiin... elämyksiä jokaiseen makuun 4 000 käyttöpaikassa.

Asiakkaat voivat maksaa Finnair Plus -pisteillä nyt entistä helpommin esimerkiksi Finnkinon leffateattereiden kassalla. Esimerkkejä kulttuurin käyttökohteista & hinnoista:

 • Leffalippu n. 3 500 - 5 000 p

 • Lippu Heurekaan 8 800 p

 • Teatterilippu n. 10 000 - 20 000 p

 • Museokortti 12kk 28 800 p

Sinunkin käyttöpaikkasi on asiakkaille näkyvissä Epassi-sovelluksessa, Kulttuuri-otsikon alla. 

Woman in hot stone massage

Hieronnan, fysioterapian tai muiden hyvinvointipalveluiden tuottajille

Hyvinvointietu on tarkoitettu erilaisten henkilökohtaiseen terveyteen liittyvien palvelujen maksamiseen (esim. hieronta, jalkahoito, hammaslääkäri, fysioterapia tai kehonkoostumusmittaus) 10 000 käyttöpaikassa. 

Edulla ei voi maksaa kosmeettisia tai esteettisiä palveluita. Työnantajan määrittelemät rajaukset näkyvät Epassissa maksutapahtuman yhteydessä. 

Näin otat vastaan Finnair Plus -pistemaksuja Epassilla

Asiakkaasi käyttävät Finnair Plus -pisteitä Epassi-sovelluksella. Kun olet lisännyt tietosi Epassiin, voit vastaanottaa Epassi-maksuja tarkistamalla asiakkaan puhelimen maksukuitista, millaisia tuotteita ja palveluita saat milloinkin myydä.

Kuva10-1

Maksu mobiilisovelluksella

Asiakas hoitaa maksun Epassin sovelluksessa ja näyttää kassalla kuitin puhelimensa näytöltä. Maksutapa on käytössä lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointieduissa. 

Pasta on plate and Epassi receipt gradient mirrored

1. Finnair Plus -pisteet

Tarkista maksutiedot asiakkaan puhelimesta. Näet maksun summan lisäksi tiedon siitä, onko maksu tehty Finnair Plus -pisteillä. Jos kyllä, voit myydä ihan mitä tahansa valikoimastasi löytyykään.

Guy at workout Epassi receipt mirrored

2. Henkilöstöetuudet

Suuri osa Epassin asiakkaista maksaa Finnair Plus -pisteiden sijaan henkilöstöeduilla, joiden käyttöä rajoitetaan Verohallinnon luontoisetupäätöksessä sekä Tuloverolaissa.

Jos asiakkaan Epassi-maksukuitissa mainitaan esim. "Lounasetu", myy vain Verohallinnon luontoisetupäätöksen mukaisia palveluita.

Kuva11-1

Tutustu Epassiin palveluntarjoajalle

Epassilla saat uusia asiakkaita sekä ilmaista näkyvyyttä ilman stressiä. Tutustu palvelumme ominaisuuksiin ja liity palveluntarjoajaverkostoomme.

Lue lisää Epassista palveluntarjoajalle

Usein kysyttyä.

Jos et vielä löytänyt etsimääsi, löydät lisää vastauksia tukisivustollamme, jossa voit jättää myös tukipyynnön asiakaspalveluumme.

Tuki & UKK