Finnair Plus -maksutapa

Finnair Plus -pisteet tulossa maksutavaksi ePassin sovellukseen

Finnair ja ePassi julkistivat tammikuussa 2020 uuden yhteistyön, joka mahdollistaa Finnair Plus -pisteillä maksamisen ePassin käyttöpaikkaverkostossa.

Tälle sivulle on koottu tietoa uudesta maksutavasta, joka tulee uutena ominaisuutena ePassin sovellukseen kevään 2020 aikana.

Mitä vaatii käyttöpaikalta?
Käyttöpaikalla tarvitsee olla sovellusmaksut käytössä maksutapana. Kun sovellusmaksut on aktivoitu käyttöön, käyttöpaikoilta ei vaadita mitään muita toimenpiteitä Finnair Plus -maksujen vastaanottamiseen.

Miten Finnair Plus -maksuja vastaanotetaan?
Asiakas maksaa Finnair Plus -pisteillä ePassin mobiilisovelluksella ja näyttää kuitin maksun vastaanottajalle (kassalle). Maksun vastaanottaja tarkistaa euroiksi muutetun kuitin puhelimen näytöltä samalla tavalla kuin muissakin sovellusmaksuissa.

Maksetaanko käytetyt Finnair Plus -pisteet käyttöpaikalle siis rahana?
Kyllä. Asiakkaan maksaessa Finnair Plus -pisteillä, käyttöpaikoille tilitetään ostosta vastaava summa euroina normaalin tilitysrytmin mukaisesti.

Mitä kustannuksia Finnair Plus -maksuista tulee?
Finnair Plus -maksutapa ei tuota käyttöpaikoille lisäkustannuksia. ePassi vastaa Finnair-integraation kuluista. Maksutapahtumakomissiot ovat vastaavat kuin henkilöstöetujen maksuja vastaanottaessa. 

Milloin Finnair Plus -maksutapa tulee käyttöön ja kenelle?
Palvelun ensimmäisessä vaiheessa keväällä 2021 Finnair Plus -pisteillä voi maksaa hyvinvointia edistäviä palveluita (liikunta, kulttuuri & hyvinvointi). 

Seuraavassa vaiheessa mukaan ovat liittymässä myös hotelli- ja ravintolapalvelut.

Käyttöpaikka, kysy lisää Finnair Plus -maksutavasta