Epassi OmaRaha

OmaRaha on omaa rahaasi, jota voit ladata Epassi-tilillesi ja käyttää tarpeen mukaan esimerkiksi silloin, kun maksettava summa on henkilöstöetua suurempi.

 

Lataa OmaRaha-saldoa

Mitä on OmaRaha ja mihin sitä käytetään?

OmaRaha on omaa rahaasi, jota voit ladata Epassiin omalta pankkitililtäsi. OmaRahaa voit käyttää silloin, kun maksettava summa on henkilöstöetua suurempi. Tällöin saat kuitattua koko summan yhdellä kertaa, eikä muita maksuvälineitä tarvita. 

Jos esimerkiksi ostat 14 € maksavan lounaan, lounasetu kattaa siitä verottajan määrittelemän enimmäismäärän, 13,50 €. Erotuksen, 0,50 €, voit maksaa OmaRahalla. 

Lisäksi OmaRahaa käytetään henkilöstöetujen omavastuuosuuksien maksamiseen. Yleisintä tämä on lounasedussa. Jos sinulla on etu käytössä ja saldo näyttää nollaa (etkä ole käyttänyt etua vielä loppuun), lataa ensin vaadittava määrä OmaRahaa tililtäsi Epassiin. (Epassi GO:ssa mahdollisia omavastuuosuuksia ei voi maksaa OmaRahalla.)

OmaRaha toimii kaikkialla, missä muutkin mobiilimaksut. Sillä voi maksaa minkä suuruisia maksuja tahansa, milloin vain.

Näin lataat OmaRahaa

Helpointa on ladata OmaRahaa suoraan Epassin mobiilisovelluksella. Vaihtoehtoisesti voit ladata OmaRahaa Epassin verkkopalvelussa. Vähimmäislataus on 20 euroa. Lataa Epassi-sovellus Google Play tai App Storesta puhelimeesi.

Kun lataat OmaRahaa sovelluksessa, sinut ohjataan summan syöttämisen jälkeen omaan verkkopankkiisi, jossa hyväksyt maksun. Tämän jälkeen summa näkyy välittömästi OmaRaha-saldonasi.

Voit ladata OmaRahaa myös kirjautumalla omalle Epassi-tilille verkkopalvelussamme. Klikkaa kirjautumisen jälkeen OmaRahan "lataa saldoa".

Näin maksat OmaRahalla

Huomaa:

Voit käyttää OmaRahaa Epassi-sovelluksella tehtäviin mobiilimaksuihin, Epassin omiin verkkomaksuihin ja palveluntarjoajan verkkokaupoissa tehtäviin maksuihin. OmaRaha ei ole käytössä puhelinnumerolla kassalla tunnistautuessa.

Voit käyttää OmaRahaa Epassi-sovelluksella tehtäviin mobiilimaksuihin sekä Internet-selaimella tehtäviin verkkomaksuihin. Verkkomaksuja voit tehdä kirjautumalla Epassin verkkopalveluun tai valittujen palveluntarjoajien omista verkkokaupoista löytyvällä Epassi-maksunapilla. Huomaathan, että OmaRahalla et voi maksaa etusaldosi ylittävää osuutta tekstiviestimaksuna etkä puhelinnumerollasi.

Huom. Kun OmaRaha on käytössä henkilöstöetujen omavastuuosuuksien maksamiseen, voi OmaRahalla maksaa myös tekstiviestimaksuna ja puhelinnumerolla.

Jos puhelimessasi ei vielä ole maksutonta Epassi-sovellusta, saat sen ladattua helposti omasta sovelluskaupastasi.

download-on-the-app-store get-it-on-google-play

Esimerkki: Lounas 12 €

Verottajan hyväksymä lounasedun maksimiarvo vuonna 2024 on 13,50 €, joten sen yli menevä osa tulee maksaa erikseen esimerkiksi Epassi OmaRahalla. 

Sovelluksesta näet eriteltynä edun määrän ja OmaRahan osuuden.

Lunch + OmaRaha payment example 1600x600

Esimerkki: Joogatuntien kausimaksu ja liikuntaetu

Tässä tapauksessa liikuntaedun saldo on 208,50 euroa ja jäsenyys maksaa 300 euroa. Erotus maksetaan sujuvasti samalla kertaa Epassi OmaRaha -saldosta.

Sport + OmaRaha payment example 1600x600

Käyttöehdot

MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn käyttöehdot

Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot