ePassi OmaRaha mahdollistaa saldon lataamisen ePassi sovellukseen omalta tililtäsi. Voit siirtää verkkopankkimaksulla tai tilisiirtona haluamasi summan ePassi sovellukseesi ja voi käyttää tätä saldoa ePassilla tehtäviin ostoksiisi.

ePassi OmaRaha mahdollistaa sujuvan maksamisen. Enää sinun ei tarvitse kaivaa erikseen maksukorttia tai käteistä, jos esimerkiksi lounaan arvo ylittää tai alittaa verottajan määrittelemän ravintoedun suuruuden (vuonna 2019 6,60 - 10,50 €) tai ostoksesi maksaa enemmän kuin sinulla on etua jäljellä. Nyt voit siis maksaa koko ostoksesi ePassillasi. OmaRaha on toistaiseksi käytössä vain ePassi-sovelluksen kautta tehtävissä mobiilimaksuissa.

Esimerkkejä OmaRahan käytöstä

Lounas: 
Voit maksaa OmaRahalla verotusarvon yli ja ali menevät summat (alle 6,60 eur tai yli 10,50 eur maksavat ateriat, esim. 12 euron ateriasta maksat OmaRahalla 1,50 eur)

Sopimusruokailu:
OmaRahalla voi maksaa työnantajan sopimuksen ulkopuolisissa ePassin verkostoon kuuluvassa ravintolassa. Löydät lähimmät käyttöpaikat sovelluksestasi ja koko tarjontaan voit tutustua käyttöpaikkahaussa.

Muut edut:
Voit maksaa edun arvon ylittävän summan tai koko summan OmaRahalla. Edun tulee olla käytössä, eli OmaRahalla voi maksaa hyvinvointiedun piiriin kuuluvia palveluita, mikäli sinulla on hyvinvointietu käytössä. Jos hyvinvointietu on käytetty loppuun, voit maksaa hyvinvointiedun alaisen ostoksesi kokonaan OmaRahalla.

Huomio: ePassilla voi maksaa aterian mihin aikaan tahansa, eli myös lounasajan ulkopuolella.

Miten lataan OmaRahaa?

Lataa ePassiisi OmaRahaa verkkopankistasi. Lataus tapahtuu kirjautumalla omiin tietoihin verkkosivuillamme. Kirjauduttuasi näet käytössäsi olevat edut ja niiden saldot sekä nyt myös OmaRahan. Klikkaamalla 'Lataa saldoa' pääset tekemään verkkopankkimaksun tai maksun tilisiirtona. Minimi lataus on 50 euroa.  

ePassin palveluportaaliin >>

 

ePassi OmaRaha lataus

OmaRaha saldon lataus

Voit ladata saldoa Online-palvelun avulla (verkkopankkimaksu) tai tilisiirrolla. Online-maksulla saldo latautuu sovellukseen saman tien, tilisiirrolla saldon latautuminen vaatii muutaman pankkipäivän.

Näyttökuva 2019-5-29 kello 10.29.41

OmaRaha ePassin mobiilisovelluksessa

Nyt viimeistään on siis aika ladata maksuton ePassi mobiilisovellus puhelimeesi.
Löydät ePassin omasta sovelluskaupastasi.

 Untitled presentation (3)

OmaRahan käyttö maksaessasi

Lounas, jonka arvo on 12 euroa. Verottajan hyväksymä lounasedun maksimiarvo vuonna 2019 on 10,50 eur, siten sen yli menevä osa tulee maksaa erikseen, esim. kätevästi juuri ePassi OmaRahalla. 


Untitled presentation-1

 

Sporttietu, esimerkiksi puolen vuoden kuntosalijäsenyys. Tässä tapauksessa liikuntaedun saldo on 399,98 euroa ja jäsenyys maksaa 401 euroa. Erotus maksetaan sujuvasti samalla transaktiolla ePassi OmaRaha -saldosta. 

Untitled presentation (2)-1

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä!