ePassi OmaRaha kaikille asiakkaillemme

Maksutapahtuma helposti vain yhdellä maksuvälineellä

Maksaako lounas yli 10,50 € tai kuntosalikortti enemmän, kuin sinulla on liikuntaedun saldoa jäljellä? Ei hätää, voit maksaa yli menevän osan helposti samalla kertaa ePassin OmaRahalla etkä tarvitse erikseen maksukorttia tai käteistä.

OmaRaha on arvoa, jota voit siirtää omalta tililtäsi ePassi-sovellukseesi ja käyttää maksaessasi ePassilla. Rajoituksia OmaRahalla tehtävään maksun summaan tai ajankohtaan ei ole. Tietyn henkilöstöedun on kuitenkin oltava aktivoitu, jotta voit maksaa OmaRahalla sen piiriin kuuluvia ostoja.

Huomaa: Toistaiseksi voit käyttää OmaRahaa vain ePassi-sovelluksella tehtäviin mobiilimaksuihin (ei siis maksettaessa selaimella).

Näin voit käyttää OmaRahaa

ePassilla ja OmaRahalla voit maksaa aterian mihin kellonaikaan tahansa, myös lounasajan ulkopuolella.

Lounas:
Voit maksaa OmaRahalla verotusarvon (6,60 - 10,50 eur) yli ja ali menevät summat. Esimerkiksi 12 euron ateriasta maksat OmaRahalla 1,50 eur.

Sopimusruokailu:
Voit maksaa OmaRahalla ravintoloissa, jotka kuuluvat ePassin verkostoon, mutta eivät kuulu työnantajan sopimukseen. Katso lähimmät käyttöpaikat sovelluksestasi ja tutustu koko tarjontaan käyttöpaikkahaussa.

Muut edut:
Voit maksaa edun arvon ylittävän summan tai koko summan OmaRahalla. Huomaa: voit maksaa OmaRahalla esimerkiksi hyvinvointiedun piiriin kuuluvia palveluita, mikäli sinulla on hyvinvointietu käytössä. Jos hyvinvointietu on käytetty loppuun, voit maksaa hyvinvointiedun alaisen ostoksesi kokonaan OmaRahalla.

Näin lataat OmaRahaa

Kirjaudu omiin tietoihisi verkkosivuillamme. Kirjauduttuasi näet käytössäsi olevat edut ja niiden saldot sekä OmaRahan. Klikkaa 'Lataa saldoa', jolloin pääset tekemään verkkopankkimaksun tai maksun tilisiirtona. Minimi lataus on 50 euroa.

ePassi OmaRaha lataus

Online-palvelun avulla (verkkopankkimaksu) saldo näkyy sovelluksessa saman tien. Jos käytät tilisiirtoa, saldo siirtyy sovellukseen ja käytettäväksi muutamassa pankkipäivässä.

Näyttökuva 2019-5-29 kello 10.29.41

Jos puhelimessasi ei vielä ole maksutonta ePassi-sovellusta, saat sen ladattua helposti omasta sovelluskaupastasi.

download-on-the-app-store get-it-on-google-play

Näin käytät OmaRahaa maksaessasi

Esimerkki: Lounas, jonka arvo on 12 euroa
Verottajan hyväksymä lounasedun maksimiarvo vuonna 2019 on 10,50 eur, joten sen yli menevä osa tulee maksaa erikseen, esimerkiksi ePassi OmaRahalla.

Untitled presentation-1

Esimerkki: Sporttietu puolen vuoden kuntosalijäsenyys
Tässä tapauksessa liikuntaedun saldo on 399,98 euroa ja jäsenyys maksaa 401 euroa. Erotus maksetaan sujuvasti samalla transaktiolla ePassi OmaRaha -saldosta.

Untitled presentation (2)-1

Kirjaudu omiin tietoihisi ja lataa OmaRahaa käyttöösi:

ePassin palveluportaaliin

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä!