ePassi OmaRaha

Käyttäjän oma Prepaid-lompakko, joka tuo joustavuutta maksuihin: muita maksuvälineitä ePassin lisäksi ei tarvita.

kirjaudu ja lataa saldoa

Näin lataat OmaRahaa

Kirjaudu omiin tietoihisi verkkosivuillamme. Klikkaa OmaRahan "lataa saldoa". Online-palvelun kautta tehdyissä latauksissa minimisumma on 50 eur. Jos haluat ladata pienemmän summan, voit tehdä sen tilisiirtona (jolloin summasta vähennetään 0,15 eur palvelumaksu). Huom: muista käyttää tilisiirrossa henkilökohtaista viitenumeroasi, jonka löydät omista tiedoistasi ePassi-tililtäsi.

UUTTA: 15.6.2020 alkaen voit ladata OmaRahaa suoraan ePassin sovelluksessa! 
Lataa ePassi-sovellus Google Play tai App Storesta puhelimeesi.

Kirjaudu omiin tietoihisi ja lataa OmaRahaa käyttöösi:

ePassin palveluportaaliin

 

OmaRaha on arvoa, jota käyttäjä voi siirtää omalta tililtään ePassi-sovellukseensa ja käyttää maksaessaan ePassilla.

OmaRaha on erityisen kätevä silloin, kun oston summa ylittää henkilöstöedun saldon määrän, esimerkiksi lounas maksaa yli 10,70 €. Tällöin yli menevä osa (esimerkiksi 12 € ateriasta 1,30 €) voidaan maksaa OmaRahalla, samalla kertaa. Myös verotusarvon alittava summa (lounaassa alle 6,80 €) voidaan maksaa kokonaan OmaRahalla. Muita maksuvälineitä ei tarvita.

Mihin OmaRahaa voi käyttää?

Kun OmaRahalla maksetaan tietyn henkilöstöedun piiriin kuuluvia ostoja, on kyseisen edun oltava aktivoitu. Jos kyseisen edun saldo on käytetty loppuun, voidaan koko summa maksaa OmaRahalla. 

Jos yrityksen käytössä on sopimusruokailu, voivat työntekijät maksaa OmaRahalla niissä ravintoloissa, jotka kuuluvat ePassin verkostoon, mutta eivät kuulu työnantajan sopimukseen. 

OmaRahalla tehtävään maksun summaan tai ajankohtaan ei ole rajoituksia. ePassilla ja OmaRahalla voi siis maksaa halutessaan vaikkapa illallisen!

Huomaa: Voit käyttää OmaRahaa ePassi-sovelluksella tehtäviin mobiilimaksuihin, ePassin omiin verkkomaksuihin ja palveluntarjoajan verkkokaupoissa tehtäviin maksuihin. OmaRaha ei ole käytössä puhelinnumerolla kassalla tunnistautuessa. 

Näin maksat OmaRahalla


Jos puhelimessasi ei vielä ole maksutonta ePassi-sovellusta, saat sen ladattua helposti omasta sovelluskaupastasi.

download-on-the-app-store get-it-on-google-play

Esimerkki: Lounas 12 €

Verottajan hyväksymä lounasedun maksimiarvo vuonna 2020 on 10,70 €, joten sen yli menevä osa tulee maksaa erikseen, esimerkiksi ePassi OmaRahalla.

Sovelluksesta näet eriteltynä edun määrän ja OmaRahan osuuden.

Untitled presentation-1

Esimerkki: Kuntosalijäsenyys ja sporttietu

Tässä tapauksessa liikuntaedun saldo on 399,98 euroa ja jäsenyys maksaa 401 euroa. Erotus maksetaan sujuvasti samalla kertaa ePassi OmaRaha -saldosta.

Untitled presentation (2)-1

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä!