Webinaaritallenne: Suuri Henkilöstöetututkimus 2023. 

 

"Meillähän on henkilöstöeduissa hirveen monessa organisaatiossa vähän sellanen jenkkilippiksen mitotus – et yksi koko sopii kaikille. Sieltä takaa voi siitä muovilistasta sitten pikkusen säätää."

- Prof. Pekka Mattila, Helsinki 2.6.2023.

Tilaa webinaaritallenne >>

Webinaaritallenne nyt katsottavissa.

Laaja Suomea ja Ruotsia yhdistävä kyselytutkimus Suuri Henkilöstöetututkimus 2023 kartoitti sekä työntekijöiden että työnantajien näkemyksiä henkilöstö- ja työsuhde-eduista, niiden arvosta ja aidoista valintatilanteista. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori Pekka Mattila julkisti tutkimuksen tulokset Helsingissä 2.6.2023.

Tässä webinaaritallenteessa voit tutustua tutkimuksen keskeisiin löydöksiin, kuten:

  • Vain 1/10 ei pidä henkilöstöetuja tärkeinä – ja jopa neljä viidestä vaihtaisi työpaikkaa, jos heille tarjottaisiin siellä parempia etuja.
  • Työntekijät eivät ole läheskään niin tyytyväisiä nykyisiin etuihin kuin työnantajat ajattelevat. Työntekijät eivät myöskään koe työnantajiensa kykyä edistää fyysistä ja henkistä hyvinvointia kovin korkeaksi.
  • Työnantajat odottavat työsuhde-etujen budjettien nousevan vuoteen 2024 mennessä. Investointiprioriteetit eivät kuitenkaan ole täysin työntekijöiden odotusten mukaisia.

Täytä lomake, niin saat tallenteen sähköpostiisi.

Tilaa webinaaritallenne tästä.