bike_color_wh01-1500x

Joskus helpoin on se paras.

 

 

https://24850323.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/24850323/Epassibike/epsbks_WEB_banner_1.mp4

Markkinoiden helpoin palvelu työsuhdepyöräilyyn.

logo

 

Mikä on pyöräetu?

Työsuhdepyörä on veroton luontoisetu 1 200 euroon asti vuodessa. EpassiBIKE-palvelulla työnantaja hankkii polkupyörän työntekijän käyttöön leasingsopimuksella. Edun piiriin kuuluvat kaikenlaiset pyörät perinteisistä malleista sähköpyöriin (teho max 250W, 25 km/h).

Työsuhdepyörä voi olla tarkoitettu kodin ja työpaikan välillä, maanteillä, maastopoluilla tai vaikka alamäkiradoilla ajamiseen. Työntekijälle työsuhdepyörän verovapaa leasinghinta on 100 euroa kuukaudessa (1 200 €/vuosi). Leasingsopimuksen pituus riippuu työsuhdepyörän hankintahinnasta.  Leasingkauden päätteeksi työntekijä voi lunastaa pyörän itselleen 5 %:lla sen hankintahinnasta tai palauttaa sen Epassin osoittamaan paikkaan.

Polkupyöräetu on aina ilmoitettava Tulorekisteriin, myös silloin kun verotettavaa etua ei muodostu. Lisäksi pyöräetu pitää huomioida lakisääteisten eläkemaksujen laskennassa.

Lue lisää pyöräedusta ja Tulorekisteristä >

Lue lisää pyöräedusta ja työeläkemaksuista >

 

OTA PYÖRÄETU KÄYTTÖÖN YRITYKSELLESI TÄSTÄ

Hinnoittelu.

employee

Kuukausimaksu työntekijälle.

100 €/kk

Pyörän verovapaa leasingvuokra, joka vähennetään työntekijän bruttopalkasta tai lisätään palkan päälle.

employer

Palvelumaksu työnantajalle.

12,75 € / kk / pyörä (norm. 15 €)

Hallinnointipalkkio (alv. 0 %) Suomen Yrittäjien -15 % jäsenetutarjouksella. Sisältää kaiken sopimushallinnoinnin palkkavähennystä lukuunottamatta. Työnantaja tekee vain yhden sopimuksen EpassiBIKE:n kanssa. 

Kaksi tapaa ostaa.

tip

Pyörä helposti verkkokaupasta.

Kun pyöräetusopimus EpassiBIKE:n ja työnantajan välillä on tehty, työntekijä voi tilata uuden pyörän lisävarusteineen verkkokaupastamme! Jos työntekijänne haluaa asioida mieluummin suoraan pyöräliikkeessä, Suomen yli 400 pyöräliikettä ovat käytettävissä tietyin ehdoin*.

Miksi työsuhdepyörät kannattaa järjestää EpassiBIKE:lla?

Helppous.

Koontilaskutus: Yksi lasku kuukaudessa sisältää kaikkien pyörien leasingmaksut sekä EpassiBIKE-palvelupalkkion.

Työnantaja voi ottaa EpassiBIKE-pyöräedun käyttöön yhdellä allekirjoituksella! Siitä eteenpäin EpassiBIKE huolehtii kaikista sopimusasioista työnantajan puolesta ja huolehtii leasingrahoituksen järjestämisestä Svea Bankin kanssa. Käyttöönotto on täysin ilmaista. 

EpassiBIKE hoitaa pyörien hallinnointiin liittyvän työn rahoituksesta, vakuutuksista, hankinnasta ja huolloista aina loppulunastukseen tai palautukseen asti. Työnantajan ainoa hallinnollinen työ on ilmoittaa kertailmoituksella palkkahallintoon työntekijän palkkavähennyksen määrästä ja kestosta EpassiBIKE:n toimittaman raportin perusteella. 

EpassiBIKE raportoi asiakkaalle ja palkanlaskentaan koko pyöräkannasta kerran kuussa (CSV-tiedostolla tai erikseen sovittaessa muilla toimintatavoilla). Voimme lisätä raportille kaikki tarvittavat tiedot, kuten työntekijän palkkatunnuksen ja kustannuspaikan. Jos yrityksenne haluaa palkkaraportin räätälöitynä, juttelemme siitä mielellään lisää.

EpassiBIKE hoitaa asiakaspalvelun, jotta pyöräetuun liittyvät kysymykset eivät kuormita yrityksenne henkilöstöä.

Yksi Epassi - Yrityksenne kaikki henkilöstöedut joustavasti samasta osoitteesta; liikunta, kulttuuri, lounas, työmatka, hyvinvointi- ja terveyspalveluiden edut. 

Etu joka tuntuu.

EpassiBIKE-työsuhdepyörät ovat työntekijälle verovapaa luontoisetu. Työntekijä säästää 20-40 % uuden pyörän hankintahinnasta. Pyöräedun tarjoaminen on työnantajalta konkreettinen ja tuntuva tuki työntekijöiden hyvinvointiin. 

Verkkokaupasta tai myymälästä.

Työntekijä voi valita omien tarpeiden mukaisen, juuri hänelle sopivan pyörän verkkokaupastamme tai asioimalla suoraan pyöräliikkeen myymälässä. Suomessa on yli 400 pyöräliikettä, joista työntekijänne voi hankkia työsuhdepyörän. *Ainoa edellytys on, että kauppias pystyy laskuttamaan EpassiBIKE -palvelua. 

Joustava.

Yritys voi ottaa pyöräedun käyttöön tänään - työntekijät voivat tilata työsuhdepyöränsä vasta kuukausien kuluttua tarpeen mukaan. Veloitamme vain toteutuneista työsuhdepyörien leasingsopimuksista. 

Ellipse 46-1-1

Kannusta liikkumaan.

Hyvä keino kannustaa työntekijöitä liikkumaan. Säännöllinen pyöräily vähentää sairaspoissaoloja. Liikkuva työntekijä voi ja jaksaa paremmin.

Ellipse 46-3-1

Edistä vastuullisuutta.

Konkreettinen ja helppo tapa edistää vastuullista ja ekologista liikkumista yrityksessänne.

Ellipse 46-Sep-25-2020-10-40-30-62-AM-1

Vahvista työnantaja-mielikuvaa. 

Pyöräetu vahvistaa yritysmielikuvaa ja lisää houkuttelevuutta työnantajana ja sitouttaa työntekijöitä.

Palvelun käyttöönotto on näin helppoa.

register (1)

1. Täytä alla oleva lomake.

Täytä alla oleva lomake, niin toimitamme sinulle sopimuksen allekirjoitettavaksi.
Allekirjoita sopimus ja täytä rahoitusyhtiömme asiakastietolomake, molemmat kätevästi sähköisessä muodossa. Tämän jälkeen pyöräetu on yrityksenne käytössä.

tip-EPB

2. Pyöräedun julkaisu henkilöstölle.

Pyöräedun sisäisen määrityksen (palkan päälle, osittain palkan päälle tai kokonaan palkkavähennyksenä) jälkeen lähetämme teille kattavat materiaalit sisäistä tiedotusta ja henkilöstölle käyttöönottoa varten.

wheel (1)

3. Pyörien tilaukset.

Kun henkilöstöä on tiedotettu, he voivat ottaa edun käyttöönsä. Pyörien tilaukset, käyttöönotot ja asiakaspalvelu on tehty helpoksi. Asiakaspalvelumme auttaa yritystänne sekä työntekijöitä aina tarpeen tullen!

Oletko työntekijä?

SIIRRY TYÖSUHDEPYÖRIEN VERKKOKAUPPAAN


Usein kysyttyä.

 

Kiinnostuitko? Ota pyöräetu käyttöön yrityksellesi!

Nyt -15 % alennus Suomen Yrittäjät Ry:n jäsenyrityksille.