Epassi nyt uutena maksutapana HSL-sovelluksessa

Kirjoittanut Niko Kangasmaa

HSL-sovelluksesta saat helposti niin liput kuin reititkin. Voit ostaa kerta-, kausi- tai vuorokausilipun missä ja milloin vain. Maksat nämä liput kätevästi nyt myös Epassin työmatkaedullasi.  

Epassilla maksaminen on helppoa ja nopeaa. Maksaminen onnistuu kätevästi, vaikka bussia odotellessa. Epassin Työmatkaedulla voit ostaa HSL-matkalippuja kodin ja työpaikan välisille matkoille. Sarja- tai kausilippua voit käyttää omiin matkoihisi sekä työ- että vapaa-ajalla.

Kun sinulla on kausilippu puhelimessasi, liikkuminen on vaivatonta niin työmatkoilla kuin vapaa-ajallakin. Voit tehdä matkoja kausilipun voimassaoloalueella niin paljon kuin haluat. 

Jo kolme edestakaista matkaa viikossa riittää siihen, että kausilippu on kertalippua edullisempi vaihtoehto. Katso ohjeet maksamiseen alta.

Joukkoliikenteen matkaliput henkilöstöetuna

Työsuhdematkalippu on työnantajan maksama lippu joukkoliikenteeseen. Etu on verovapaa 3 400 euroon asti vuodessa. Työnantajasi voi siis tarjota sinulle koko vuoden liput HSL-alueella ilman, että sinulle tulee lipusta veroseuraamuksia. Ehdota työmatkaetua työnantajallesi! 

Video: ohjeet Epassilla maksamiseen HSL-sovelluksessa

Ohjeet Epassilla maksamiseen HSL-sovelluksessa

Epassi_Ohjeet_Maksaminen HSL sovelluksessa

 

Aiheet:MobiilimaksaminenTyömatkaetu

Lisää vinkkejä Epassilta: