Epassi ostaa kaksi alan keskeistä toimijaa – saavuttaa jatkossa lähes 1,5 miljoonaa käyttäjää

Kirjoittanut Lasse Saari

Epassi Finland Oy, johtava henkilöstöetujen mobiilimaksuratkaisu ja yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä, on allekirjoittanut sopimuksen Sodexo Benefits & Rewards Services (BRS) -liiketoiminnan ostamisesta Pohjoismaissa. Kauppaan sisältyvät Sodexo Pass Sweden ja suomalainen Eazybreak Oy.

Full release also available In English >

Yritysostojen avulla Epassi vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa, tavoittaen lähes 1,5 miljoonaa loppukäyttäjää. Yhdistymisen jälkeen yhtiöllä on lähes 9 000 asiakasta, yli 35 000 palveluntarjoajaa ja noin 350 miljoonan euron kauppatavaravolyymi (Gross Merchandise Volume, GMV).

Press picture (2)

Kuvassa vasemmalta Åsa Severgårdh CEO, Sodexo Benefit and Reward Services Sweden, Pekka Rantala, CEO Epassi Group ja John Lindström, Managing Director, Eazybreak.

"Täysin digitaalisten ja mobiilipohjaisten henkilöstöetuuksien kysyntä on kiihtynyt COVID-19-pandemian aikana ja tulee jatkumaan myös sen jälkeen. Olemme erittäin innostuneita tämänpäiväisistä uutisista ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi BRS Swedenin ja Eazybreakin mahtavat tiimit osaksi Epassi Groupia. Tämä hankinta vahvistaa johtoasemaamme hyvinvoinnin, terveydenhuollon ja aterioiden mobiilina maksuvälineenä – se tekee meistä keskitetyn one-stop-shop -kumppanin kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaillemme", kertoo Pekka Rantala, Epassi Groupin toimitusjohtaja.

"Eazybreak Oy ja BRS Sweden kiihdyttävät Epassin tavoitetta tulla maailman johtavaksi henkilöstöetujen mobiilimaksujen tarjoajaksi. Vuonna 2020 myönnetyn uuden laajennetun maksulaitosluvan sekä ruotsalaisen Gazelle-palkinnon voittajan, Actiwayn, viimeaikaisen oston myötä haluamme laajentaa ja syventää digitaalisten tuotteidemme ja palveluidemme tarjontaa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme parhaat ratkaisut ja käyttökokemuksen", sanoo Cyrus Shey, Bregal Milestonen Co-Founder ja Managing Partner sekä Epassi Groupin hallituksen jäsen.

Epassi Group jatkaa kunnianhimoista mobiililompakkoratkaisujensa laajentamista. Viimeisten kolmen vuoden aikana yhtiö on solminut merkittäviä yhteistyösopimuksia suurten kansainvälisten toimijoiden kanssa, mukaan lukien mobiililompakkoalan jättiläiset Alipay ja WeChat, samalla jatkaen voimakasta orgaanista kasvuaan.

Bregal Milestone pysyy Epassi Finland Oy:n enemmistöosakkaana. Osana kauppaa Sodexo jälleeninvestoi Epassiin ja omistaa jatkossa 15 prosenttia yhtiön osakkeista.Epassi
Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassi Finland Oy on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja. Ainutlaatuinen ratkaisu yhdistää kaikki edut yhteen mobiilisovellukseen. ePassi palvelee nyt yli 35 000 palveluntarjoajaa, miltei 9 000 työnantajaa ja lähes 1,5 miljoonaa työntekijää. ePassi on Pohjoismaiden johtava fintech-alan yhtiö, jonka Financial Times palkitsi yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa. www.epassi.fi

Eazybreak

Eazybreak on nopeasti kasvava vuonna 2009 perustettu yritys. Palvelu automatisoi yrityksen henkilöstöetujen hallinnan, maksamisen ja laskutuksen sekä työntekijöille että kauppiaille. www.eazybreak.com

Bregal Milestone

Bregal Milestone on eurooppalainen teknologian kasvupääomayhtiö, joka on sitoutunut investoimaan kunnianhimoisiin, nopeasti kasvaviin teknologiayrityksiin. Yritys tarjoaa kasvupääomaa ja strategista tukea markkinoiden johtavien yritysten tukemiseksi teknologiapalveluiden alalla. Bregal Milestone on osa Bregal Investments -yhtiötä, joka on tähän päivään mennessä sijoittanut yli 15 miljardia euroa.


Sodexo Benefits & Rewards Services Ruotsi

Sodexo Benefits & Rewards Services (BRS) tarjoaa Ruotsissa henkilöstöön ja terveyteen liittyviä palveluita ja etuja ateria- ja ruokasegmentissä auttaakseen työnantajia houkuttelemaan, pitämään ja motivoimaan osaajia. BRS kehittää laajalla työntekijöiden hyvinvoinnin arvon asiantuntemuksella ja näkemyksellä innovatiivisia ratkaisuja kestäville ja houkutteleville työpaikoille, aina pienistä yrityksistä suuriin, monikansallisiin pörssiyhtiöihin. www.sodexo.se 


Lisätietoja

Pekka Rantala, toimitusjohtaja, Epassi Group
+358 40 505 1970

Lisää vinkkejä Epassilta: