Ehkä henkilöstö-
etujenkin on aika
kehittyä.

Onhan teilläkin jo Epassi käytössä?

Työpaikka, työskentelytavat, työntekijät ja maailma ovat muuttuneet aika paljon viimeisen vuosikymmenen ja ihan viimeisten kuukausienkin aikana.

Siksi työntekijöiden hyvinvointia pitää tänä päivänä tukea yksilöllisesti. Yksi kaipaa palautuakseen punttitreeniä tai uintia, toinen hauskaa teatteriesitystä ja kolmas rentouttavaa hierontaa.

Henkilöstöedut ovat avainasemassa hyvinvoinnin tukemisessa. Perinteisillä maksutavoilla, eli seteleillä ja korteilla, yritykset maksavat vuosittain kohtuuttomia summia hävikkinä.

Epassin kustannukset perustuvat aina etujen todelliseen käyttöön, jolloin turhia kuluja ei synny. Myös aikaa säästyy, koska työnantajan ei tarvitse jaella fyysisiä maksuvälineitä. Epassilla etuja käytetään helpolla sovelluksella, jonne halutut edut latautuvat haluttuina aikoina. 

Pyydä tarjous Epassilta.

Epassiin luottaa jo yli 10 000 yritystä ja 2 miljoonaa käyttäjää. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon pyytämällä tarjous.

Yksi Epassi. Kaikki edut.

Työnantaja päättää Epassilla jaettavan hyvinvointibudjetin, ja työntekijät päättävät mihin sen käyttävät. Käyttökohteita Epassilla on Suomen eniten.
 
Katso mihin kaikkeen etuja voi käyttää.
Basic icon - Lunch

Lounas

Ravintolat, työpaikkaruokalat, ruokakaupat ja kuljetuspalvelut kuten Wolt ja Foodora.

Basic icon - Sports

Liikunta

Kuntosali- ja ryhmäliikuntamaksut, kausikortit, uintiliput, mailapelivuorot, verkkovalmennukset ja urheiluseurojen jäsenmaksut. 

Basic icon - Culture

Kulttuuri

Festarit ja konsertit, urheilutapahtumien pääsyliput, Museokortti, eläintarhat, teatterit ja elokuvat sekä livestream-konsertit.

Basic icon - Wellness

Hyvinvointi

Hieronta, hammaslääkäri, fysioterapia, jalkahoidot, yleis- ja erikoislääkärit kuten ortopedit tai psykologit ja terveystestit.

Basic icon - Bike

Polkupyörä

Sähköpyörät, maastopyörät, perinteiset pyörät ja maantiepyörät sekä tietyt sallitut lisävarusteet kuten kypärä, jalka, soittokello ja talvirenkaat.

Basic icon - Commuting

Työmatkat

Julkisen liikenteen matkaliput kuten Föli (Turku), Vilkku (Kuopio) ja Linkki (Jyväskylä), R-kioskit. Liput myös suoraan VR Matkalla-, Whim- ja HSL-sovelluksista.

Basic icon - Ergosafe

Työergonomia

Etätyöpisteiden kalusteet kuten sähköpöydät ja työtuolit sekä työkengät ja -vaatteet.

Timantti_ikoni

+Finnair Plus -pisteet

Finnair Plus -pisteitä voidaan käyttää Epassissa liikunnan, kulttuurin, hyvinvoinnin sekä ruokapalveluiden maksamiseen. 

Timantti_ikoni

+Epassi Marketplace

Epassi Marketplace on henkilöstöetujen verkkokauppa, jossa yhden sivuston kautta voi ostaa jo lähes 150 liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin palveluita sekä ergonomiatuotteita.

Näitä palveluita kaltaisesi asiakkaamme rakastavat.

Epassi Lounas.

Lounasetu kannustaa työntekijöitäsi pitämään lounastauon ja syömään järkevästi työpäivän aikana. Epassi Lounas on fiksu sijoitus myös sinulle, sillä yrityksesi voi vähentää edun kustannukset verotuksessa.

Lue lisää >

Epassi Flex.

Paketoi henkilöstöedut yhdeksi hyvinvointibudjetiksi, jonka työntekijä voi joustavasti jakaa eri etujen kesken. Työnantaja valitsee Flexiin vähintään kaksi seuraavista eduista: Liikunta & Kulttuuri, Hyvinvointi tai Työmatka.

Lue lisää >

EpassiBIKE-pyöräetu.

Uusi EpassiBIKE on markkinoiden helpoin palvelu työsuhdepyörille. Sinä allekirjoitat kaksi dokumenttia, minkä jälkeen me hoidamme kaikki pyöräasiat.

Lue lisää >