Epassi Lounas

Nykyaikainen vaihtoehto lounassetelille ilman maksuvälineiden jakelua tai
prepaid-latauksia, 11 000 ateriapisteessä

Ota käyttöön

 

Moderni vaihtoehto vanhanaikaisille lounasseteleille, maksukorteille ja sopimuslounaiden laskutusrumballe.

Lounasedun (lounasseteli, lounari) tarjoaminen henkilöstölle on nopeassa kasvussa. Syynä on edun suuri merkitys työntekijälle, hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen edistäminen sekä suorat kustannussäästöt työnantajalle. Verrattaessa ateriaedun vaikuttavuutta saman nettoarvon palkankorotukseen, on ateriaetu jopa yli 60% edullisempi.

Epassin avulla työnantaja saa jaettua lounasedun työntekijöille reaaliaikaisesti. Lisäksi se raportoi käytetyt eurot eriteltynä verottajaa varten.

Ravintoedun (lounari, lounasseteli, lounasetu jne.) suuruus vuonna 2024 on 8,50 - 13,50 euroa ateriaa kohden. Etua voidaan antaa joko tarkasti kunkin kuukauden työpäivien mukaan tai keskimääräisten työpäivien mukaan. Keskimääräinen työpäivien määrä on kuukausittain 21 päivää.

 

Kolme tapaa järjestää lounasetu Epassilla

Avoin lounas (suosituin)

Lounasedulla maksetaan Epassi-sovelluksella näppärästi missä tahansa maanlajuisen verkoston ravintolassa. Etu toimii kätevästi myös mm. Wolt -tilauksiin ja noutoihin.

 

Sopimusruokailu

Lounasedun voi hyödyntää ainoastaan työnantajan sopimusruokailuravintoloissa. Mukaan lisättävien ravintoloiden määrää ei ole rajattu.

Epassi x Factory: Sopimusruokailu pääkaupunkiseudulla helpommin kuin koskaan. 
Tutustu ratkaisuun

 

Hybridi

Työnantajan valitsemat sopimusravintolat sopimushinnoin sekä kaikki muut ravintolat. Sopii erityisesti suurille työnantajille, joilla on useita toimipisteitä, paljon työkseen matkaavia sekä etätyöntekijöitä. 

 

UUTTA: Epassi Kuntalounas helpottaa kuntien ja kaupunkien lounaskirjausten hallinnointia.

WEBSITE Kuntalounas hero banner

Ei enää aterialipukkeiden tulostamista tai noutamista. Ei suttuisia nimilistoja eikä epäselvien nimien selvittelyä. Ei tukkimiehen kirjanpitoa eikä hankalia palkkakirjauksia.

Epassi on ainoa henkilöstöetujen maksupalvelu, jolla kaupungit ja kunnat pystyvät järjestämään laitos-, valvonta- sekä henkilöstölounaiden kirjaamisen sekä hallinnoinnin. Myös erilaisten välipalojen sekä hävikkiruuan maksaminen onnistuu kätevästi palvelullamme.

LUE LISÄÄ KUNTALOUNAASTA

Ellipse 45

Taloudellinen hyöty

Sekä työnantaja että työntekijä hyötyvät lounasedun käytöstä. Työnantaja maksaa edun arvosta 25% täysin verovapaasti ja työntekijä loput. Eli työntekijän kannalta joka viides ateria on ilmainen. 

mobile

Parempi kuin lounasseteli

Toisin kuin etukäteen lunastettavissa lounassetelissä tai maksukortissa, Epassin lounasedussa työnantaja maksaa vain käytetyistä eduista. Et maksa turhasta, kun edun kustannukset muodostuvat täsmälleen maksettujen aterioiden perusteella.

Ellipse 46-1

Käyttäjäystävällinen

Etu kulkee aina mukana puhelimessa, ja lounasedun ylittävään summaan ei tarvitse kaivaa kolikoita tai maksukorttia taskun pohjalta. Työntekijä voi maksaa ylittävän osuuden helposti Epassiin lataamallaan henkilökohtaisella OmaRahalla.

Ellipse 46-3

Helppo jakelu

Työnantajan ei tarvitse kuin ladata työntekijöiden tiedot ja tallentaa Epassiin, niin etu on heti käytettävissä. Korttien tai setelien jakelusta ei tarvitse huolehtia, joka säästää hallinnointiaikaa.

Usein kysyttyä lounasedusta

Miten lounasetu maksetaan työntekijälle?
Mitkä ovat lounasedun kustannukset työnantajalle?
Paljonko lounasetua voi antaa kuukaudessa?
Voiko yrittäjä myöntää lounasetua itselleen?

Lue vastaukset Lounasedun verotus -kirjoituksestamme.

Katso myös:

Miksi Epassi?

7 syytä valita Epassi henkilöstöetujen maksuvälineeksi

Ota käyttöön

Ota Epassin henkilöstöedut käyttöön

Ota käyttöön