ePassi Lounas

ePassi Lounas on edullisin ja helpoin lounasedun maksuväline, joka automatisoi kaikkien osapuolten maksuliikenteen. Lounasetu toimii ilman maksuvälineen jakelua, prepaid-latauksia tai lounasseteleitä.

Vaihda lounassetelit ja maksukortit Suomen helpoimpaan ja edullisimpaan lounaan maksutapaan

Lounasedulla tarkoitetaan ravintoetua, josta hyötyvät taloudellisesti sekä työnantaja että työntekijä. ePassi Lounas on moderni vaihtoehto vanhanaikaisille lounasseteleille,  maksukorteille ja sopimuslounaiden laskutusrumballe, jotka aiheuttavat lisää kustannuksia ja vaivaa.

Lounasetu on osa työhyvinvointia ja se varmistaa jaksamisen ja virkistää koko päiväksi. Verottaja ei ole rajannut ravintoedun käyttöä lounasaikaan, joten ePassin lounasedulla voit maksaa kaikkina vuorokauden aikoina, jokaisena viikonpäivänä. 

Lue lisää lounasedun hyödyistä ja kustannuksista työnantajalle

Uusasiakasmyynti:

Etelä-, Lounais- ja Itä-Suomi:
Niilo Koivisto 050 462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Anssi Raitio 050 464 1171
Mari Peitsara 050 305 3999

Länsi-, Keski- ja Pohjois-Suomi:
Miikka Melantie 044 064 6363
Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368
Mirko Melantie 044 064 6361

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Ota palvelu käyttöön

ePassi Lounas työnantajille

Tarjoa lounasetu ilman matkakorttien jakelua, prepaid-latauksia, seteleitä tai sopimusruokailun laskutusta. Automaattisesti. Reaaliaikaisesti.

Tarjoamalla ravintoedun sekä työnantaja että työntekijä saavat merkittävät säästöt. ePassin ylivoimaiset ominaisuudet säästävät hallinnointiin uppoavaa aikaa ja rahaa, sillä se jakaa edun automaattisesti ja reaaliaikaisesti ilman logistiikkaa, rahan latauksia tai hävikkiä. Lisäksi se raportoi käytetyt eurot eriteltynä verottajaa varten. Kustannukset muodostuvat järkevästi vain ateriaedun toteutuneesta käytöstä ja palvelupalkkiosta, muita kustannuksia ei ole.

Sopimusruokailu
ePassilla sopimusruokailun laskutus- ja hallinnointirumba jäävät historiaan täysin automatisoidun ylläpidon ansiosta. Maksut tehdään ePassin mobiililompakolla nopeasti parilla klikkauksella.

Edun voi tarjota luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys). Sopimusruokailumallissa työnantaja voi itse määritellä ne ravintolat, joissa haluaa tarjota ravintoedun ilman hankalaa laskutusrumbaa.

ePassi Lounas ravintoloille

ePassi on edullinen ja yksinkertainen lounasedun mobiilimaksuväline, joka automatisoi maksuliikenteen ilman maksuvälineen käsittelyä. Laajenna asiakaskuntaasi ePassilla ilman investointeja laitehankintoihin, ohjelmistoihin tai kiinteitä maksuja. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa: me hoidamme puolestasi rekisteröinnin järjestelmäämme ja sinun tarvitsee vain varmistaa kuinka maksu päätetään kassaan.

Maksun vastaanottaminen on helppoa ja nopeaa myös kiireiseen lounasaikaan. Nopea vilkaisu puhelinsovelluksen maksukuittiin kertoo kaiken oleellisen maksun oikeellisuudesta. Reaaliaikaiset raportit voidaan liittää päivän kassaan kirjanpitoa varten ja tilitykset hoituvat ilman laskuttamista automaattisesti.

Nyt voit unohtaa myös sopimusruokailun nimilistat, liput ja laput. ePassi tunnistaa automaattisesti osapuolia koskevan sopimuksen ja maksu voidaan tehdä samalla tavalla kuin avoimessa lounaassa ilman laskuttamista asiakassuhteen säilyessä normaalina.

Jo yli 7000 lounaspistettä on mukana, tule sinäkin mobiilimaksujen markkinajohtajan verkostoon.

Autamme mielellämme sinua ePassin käyttöönotossa. Ota heti yhteyttä:
Toni Lehtinen 050 351 9579

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Lounasedun hyödyt ja verotus  Lounasetu on edullinen sekä työnantajalle että työntekijälle ja sen voi antaa  joko palkan päälle tai osana palkkaa. ePassin lounasetu käy maksuvälineenä  tuhansissa ravintoloissa ja kahviloissa ympäri Suomen. Lue artikkeli

Työnantaja tai ravintola – kysy lisää ePassi-lounasedusta