ePassi Lounas

ePassi Lounas on lounasedun maksuväline, johon ei liity maksuvälineen jakelua tai prepaid-latauksia. Se on nykyaikainen vaihtoehto lounassetelille yli 7000 ravintolassa.

Ota käyttöön

Vaihda lounassetelit ja maksukortit mobiilimaksutapaan

ePassi Lounas on moderni vaihtoehto vanhanaikaisille lounasseteleille, maksukorteille ja sopimuslounaiden laskutusrumballe.

ePassin avulla työnantaja saa jaettua lounasedun työntekijöille reaaliaikaisesti. Lisäksi se raportoi käytetyt eurot eriteltynä verottajaa varten.

Verottaja ei ole rajannut ravintoedun käyttöä lounasaikaan, joten ePassin lounasedulla voi maksaa kaikkina vuorokauden aikoina, jokaisena viikonpäivänä. 

 

 

Työnantaja, kysy lisää lounasedusta:

Etelä-, Lounais- ja Itä-Suomi:
Niilo Koivisto 050 462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Anssi Raitio 050 464 1171
Mari Peitsara 050 305 3999

Länsi-, Keski- ja Pohjois-Suomi:
Miikka Melantie 044 064 6363
Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368
Mirko Melantie 044 064 6361

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

Ota palvelu käyttöön

Kolme tapaa järjestää lounasetu ePassilla

Avoin lounas

ePassi avoin lounas

Lounasedusta voi nauttia tuhansissa ePassi-maksuja vastaanottavissa ravintoloissa ympäri Suomen.

Sopimusruokailu

company_medium

Lounasedun voi hyödyntää työnantajan sopimusruokailuravintoloissa. Ravintoloiden määrää ei ole rajattu.

Hybridi

ePassi lounasetu hybridi

Työnantajan valitsemat sopimusravintolat sekä kaikki muut ravintolat. Sopii erityisesti suurille työnantajille, joilla on useita toimipisteitä, paljon työkseen matkaavia sekä etätyöntekijöitä. 

Lounasedun kustannukset

Lounasedulla tarkoitetaan ravintoetua, josta hyötyvät taloudellisesti sekä työnantaja että työntekijä. ePassia käytettäessä lounasedun kustannukset muodostuvat ateriaedun toteutuneesta käytöstä ja palvelupalkkiosta. Muita kustannuksia ei ole.

Lounasedun voi tarjota luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys). Sopimusruokailumallissa työnantaja voi itse määritellä ne ravintolat, joissa haluaa tarjota ravintoedun.

Usein kysyttyä lounasedusta  Miten lounasetu maksetaan työntekijälle? Mitkä ovat lounasedun kustannukset työnantajalle?  Paljonko lounasetua voi antaa kuukaudessa?  Voiko yrittäjä myöntää lounasetua itselleen?  Lue artikkeli

Työnantaja, kysy lisää ePassi-lounasedusta