Personalförmåner som boostar din vardag.

 

https://www.epassi.com/hubfs/SE%20Videos/Swe%20banner%20gradient.mp4
finnair plus iso

En sprillans ny Epassi app gör det möjligt att betala greenfee för golf, massage eller biobiljetter med Finnair Plus-poäng

Alla Finnair Plus-medlemmar kan nu betala för tjänster med Finnair Plus-poäng på Epassis mer än 39 000 platser för välmående-,
sport, - och kultur runt om i Finland. 

Läs mer! ➝

Epassi värnar om dig: vi tar hand om dina förmåner på bästa sätt.

Flex Epassi Flex samlar 2–4 förmåner tillsammans i en budget - läs mer

Asset 1-80

Epassi Lunch ger dig billigare och bättre lunchpauser. 

Lunchförmånen är en fantastisk vardagslyx. En härlig lunch med kollegor ger dig energi och en nödvändig paus från arbete. Du kan använda din lunchförmån när som helst, varje dag.

Lunchförmånen sparar också pengar. Din arbetsgivare kan erbjuda dig Epassi Lunch som en löneförmån eller som löneavdrag där skattevärdet (75%) dras av från din lön.

Kuva12-1-1-1

Epassi Sport får dig att röra på dig.

Träningsförmånen är bra för dig på flera sätt. Du kan använda den för att betala ett gymmedlemskap, inträde till simhall eller en tennisbana. Lika smidigt fungerar det även att betala medlemskap i sportklubbar eller eventavgifter. 

Förmånen för sport sträcker sig till 400 euro per år och anställd.

culture-1

Epassi Kultur uppmuntrar till välbehövlig paus i vardagen.

Du kan använda kulturförmånen för att betala ett museumskort, en festivalbiljett eller en keramikkurs. På samma sätt fungerar det att köpa en biobiljett eller en entré till Escape room. Epassi Kultur kan också användas till biljettförsäljningar och i R-kioski-butiker. 

Förmånen för kultur sträcker sig till 400 euro per år och anställd. 

Kuva2-1-1

Epassi Välmående påminner dig om att ta hand om dig själv. 

Du kan använda förmånen till ett brett utbud av olika välmåendetjänster utanför företagshälsovården, som exempelvis massage, medicinska undersökningar eller tandläkarkonsultationer. 

Epassi Välmående innefattar även tjänster som sjukgymnastik eller osteopati. Tjänster relaterade till estetik kan inte betalas med förmånen. 

ratikka-2

Epassi Pendling tar dig till och från jobbet, bekvämt och miljövänligt. 

Med pendelförmånen tjänar du bekvämt in dina dagliga resor till jobbet. Du kan betala för lokala resekort, tåg- och busspass eller säsongsbiljetter i alla R-Kiosker, Stockmann och HSL:s servicekontor (Itis, Pasila och Railway Square). 

Din arbetsgivare kan skräddarsy förmånen efter dina önskemål och kan erbjudas som antingen löneförmån eller löneavdrag. 

Varför ska du välja Epassi? 

maksu puhelinnumerolla new-1

En app, alla förmåner. 

Epassi förenar dig, din arbetsgivare och dina anställdas förmåner i en app. Det är ett enkelt och smidigt verktyg som leder dig till små nödvändiga äventyr och välförtjänta pauser i vardagen. 

omaraha-1-1

Krydda vardagen.

Det är viktigt att ta pauser och kunna koppla bort arbetet för en stundHitta din typ av oas i det stora utbudet av Epassi-leverantörerIdag finns det över 39 000 leverantörer runt om i Finland som är redo att hjälpa dig att bli ditt bästa jag. 

mobiilimaksu_reverse-3

Vi gör det enkelt.

Epassi erbjuder en unik och smidig betallösning. Du slipper kort, kuponger eller kontanter. Fyller du dessutom på ditt OmaRaha-saldo kan du använda det som betalmedel oavsetbelopp. 

Kom igång med Epassi.

image 56-1

För anställd ›

Epassi hjälper dig att sätta guldkant på din vardag.

image 55-1

För arbetsgivare ›

Epassi erbjuder ett pålitligt och gynnsamt sätt att öka välbefinnandet för dina anställda. 

image 75

För leverantör ›

Epassi boostar ditt företag med nya kunder och ansluter dig till ett stort och uppskattat leverantörsnätverk.