Työsuhde-edut tässä ja nyt!

ePassi on nykyaikaisin henkilöstöetujen maksuväline. Edut ovat aina mukanasi, et tarvitse erillisiä maksuvälineitä. Sujuvimmat maksutapahtumat hoidat ePassilla!

Katso käyttöpaikat tästä

Lataa maksuton ePassi-sovellus:

ePassin edut ja hyödyt juuri sinulle

Helppo käyttää

ePassin käyttö on helppoa ja se on aina mukana: ei seteleitä, ei kortteja. ePassin kautta saat käyttöösi kaikki verotuetut työsuhde-edut työnantajasi valinnan mukaan. ePassilla maksat vain käytetyistä palveluista, hävikkiä käyttämättömistä eduista ei sinulle synny.

ePassi on turvallinen

ePassi toimii kaikilla puhelimilla ja se on aina mukana. Maksut tehdään sovelluksella muutamalla klikkauksella tai puhelinnumerosi avulla. Etusi on heti käyttövalmis, eikä sitä voi hukata. Käyttöpaikkahaku onnistuu myös sovelluksella. Asiakastukemme on sinua varten, soita tai jätä kysymyksesi verkkopalvelumme kautta ja autamme sinua mielellämme.

Mobiilimaksamisen edelläkävijä

ePassi toi ensimmäisenä markkinoille mobiiliratkaisun ja on aina ollut mobiilimaksamisen markkinajohtaja ja edelläkävijä. ePassi on Euroopan suurin työsuhde-etujen mobiilimaksujärjestelmä, siksi ePassin käyttäjälle takaamme jatkuvan kehitystyön sekä helppokäyttöisen, ekologisen ja modernin palvelun.

Kattava käyttöpaikkaverkosto

ePassin verkostoon kuuluu jo yli 20 000 käyttöpaikkaa, ravintoloiden, liikunta- ja kulttuuripalveluiden lisäksi mm. hierontapalvelut ja hammaslääkärit voidaan liittää mukaan ePassin Hyvinvointieduissa. Vihreä ja edullisempi työmatkailu onnistuu työmatkaedulla.

Arjen ekoteko

Täysin digitaalisen palvelun käyttö on arjen ekoteko. Ei enää kertakäyttöisiä paperilippuja, muovikortteja tai niiden siirtelyyn ja logistiikkaan kuluvaa hiilijalanjälkeä! Lisäksi palvelumme toimii 100% uusiutuvalla energialla, joten maksuvälineen tuottamiseen ei liity hiilidioksidipäästöjä.

ePassi on reaaliaikainen

Kun sinut liitetään mukaan ePassin käyttäjäksi, saat edut välittömästi käyttöösi ja tiedät aina ajantasaisen saldotilanteesi. Saldon voi tarkistaa joko ePassi-sovelluksen tai -verkkopalvelun kautta.

Sujuvaa maksamista OmaRaha-saldolla

ePassin ainutlaatuinen OmaRaha-saldo mahdollistaa sujuvan maksamisen. Enää sinun ei tarvitse kaivaa erikseen maksukorttia tai käteistä, jos esimerkiksi lounaan arvo ylittää tai alittaa verottajan määrittelemän ravintoedun suuruuden. Saat OmaRahan käyttöösi siirtämällä siihen saldoa omalta pankkitililtäsi. Lue lisää OmaRahasta täältä.

Työntekijä, ehdota käyttöpaikkaa

Tarkista aina ensin karttapohjaisesta käyttöpaikkahausta tai ePassi-sovelluksesta onko toimipiste jo mukana. Voit ehdottaa useampaa käyttöpaikkaa kerralla samaan tekstikenttään.

Ohje ePassi-sovelluksen käyttöön

mobiilimaksuohje-1

Onko sinulla ePassiin liittyviä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset