ePassi työntekijälle

ePassi on nykyaikaisin henkilöstöetujen maksuväline. Edut ovat aina mukanasi, et tarvitse erillisiä maksuvälineitä.

Katso käyttöpaikat
Ota ePassi käyttöön

Lataa maksuton ePassi-sovellus:

ePassi_liikuntajakulttuuri_vinkit

Viisi ideaa liikunta- tai kulttuuriedun käyttöön

Katso ePassin käyttäjien suosikit liikunta- ja kulttuuriedun käyttöön ja valitse omasi

Liikunta- ja kulttuuriedun käyttövinkit >

ePassi-Hyvinvointi-1

Mihin käyttää hyvinvointietua?

Hierontaan, hammaslääkäriin tai terveysmittaukseen? Katso ideat hyvinvointiedun käyttöön.

Hyvinvointiedun käyttövinkit >

ePassi lounas kassa

Paljonko lounasedun käytöllä säästää? Kokeile laskurilla

Lounasedun säästölaskurilla voit kokeilla, minkä verran säästät kuukausittain etua käyttämällä.

Lounasedun säästölaskuri >

korona_poikkeus_

Ratkaisuja poikkeustilanteeseen

Korona passitti meidät kotioloihin - täältä löydät tilanteeseen ratkaisuja. Ostoilla voimme auttaa myös palveluita tarjoavia yrittäjiä haastavassa tilanteessa.

Etujen käyttö etätyöaikana >

ePassin hyödyt juuri sinulle

Helppo käyttää, aina mukana

ePassin käyttö on helppoa: jos osaa käyttää puhelinta, osaa maksaa ePassilla. Kaikki verotuetut työsuhde-edut ovat aina mukanasi: ei seteleitä, ei kortteja. Maksat vain käytetyistä palveluista, hävikkiä käyttämättömistä eduista ei synny.

ePassi on turvallinen

Etusi on heti käyttövalmis, eikä sitä voi hukata. Edut pysyvät aina mukana omalla tililläsi. ePassi toimii kaikilla puhelimilla - maksut tehdään sovelluksella muutamalla klikkauksella tai puhelinnumerosi avulla.

Kattava käyttöpaikkaverkosto

ePassin verkostoon kuuluu jo 21 000 käyttöpaikkaa, ravintoloiden, liikunta- ja kulttuuripalveluiden lisäksi mm. hierontapalvelut ja hammaslääkärit voidaan liittää mukaan ePassin Hyvinvointieduissa. Vihreä ja edullisempi työmatkailu onnistuu työmatkaedulla. Kaikki henkilöstöedut samalla maksuvälineellä, ei enää erillisiä kortteja tai seteleitä.

Mobiilimaksamisen edelläkävijä

ePassi toi ensimmäisenä markkinoille mobiiliratkaisun ja on aina ollut mobiilimaksamisen markkinajohtaja ja edelläkävijä. ePassi on Euroopan suurin työsuhde-etujen mobiilimaksujärjestelmä, siksi ePassin käyttäjälle takaamme jatkuvan kehitystyön sekä helppokäyttöisen, ekologisen ja modernin palvelun.

Arjen ekoteko

Täysin digitaalisen palvelun käyttö on arjen ekoteko. Ei enää kertakäyttöisiä paperilippuja, muovikortteja tai niiden siirtelyyn ja logistiikkaan kuluvaa hiilijalanjälkeä! Lisäksi palvelumme toimii 100% uusiutuvalla energialla, joten maksuvälineen tuottamiseen ei liity hiilidioksidipäästöjä.

ePassi on reaaliaikainen

Kun sinut liitetään mukaan ePassin käyttäjäksi, saat edut välittömästi käyttöösi ja tiedät aina ajantasaisen saldotilanteesi. Saldon voi tarkistaa joko ePassi-sovelluksen tai -verkkopalvelun kautta.

Työnantajasi ei vielä ole ottanut ePassia käyttöön?

Jätä lomakkeella työnantajasi yhteystiedot, otamme häneen yhteyttä puolestasi.

Työnantajani tiedot

Näin maksat ePassilla

4 helppoa maksutapaa

ePassi on täysin sähköinen henkilöstöetujen maksuväline, jolla voit maksaa mobiilisovelluksella, tekstiviestillä, verkkopalvelussa tai kassalla tunnistautumalla puhelinnumerolla.

Katso kaikki maksutavat

Jatka etusaldoasi OmaRahalla

ePassin OmaRaha mahdollistaa sujuvan maksamisen. Enää sinun ei tarvitse kaivaa erikseen maksukorttia tai käteistä, jos esimerkiksi lounaan arvo ylittää tai alittaa verottajan määrittelemän ravintoedun suuruuden. Saat OmaRahan käyttöösi siirtämällä siihen saldoa omalta pankkitililtäsi. 

Tutustu OmaRahaan

Työntekijä, ehdota käyttöpaikkaa

Tarkista karttapohjaisesta käyttöpaikkahausta tai ePassi-sovelluksesta onko toimipiste jo mukana. 

Kysymyksiä ePassin käytöstä?

Usein kysytyt kysymykset

Unohtuiko salasanasi? Tai onko sinulla muuten kysyttävää ePassin käytöstä? Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Katso usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi koskien ePassin käyttöönottoa ja käyttöä. Voit olla yhteydessä verkkopalvelun kautta tai puhelimitse.

Asiakaspalvelun yhteystiedot