Suosituin henkilöstöetujen mobiilimaksuväline

ePassi on ainutlaatuinen ja kätevin tapa hyödyntää verottomat henkilöstöedut. Ota nyt käyttöösi modernin työnantajan monilompakkoratkaisu, joka sisältää kaikki valitut edut ja tuottaa säästöjä niin työnantajalle kuin työntekijällekin

Ota ePassi käyttöön

Yksi ePassi, kaikki edut

ePassi on ainutlaatuinen monilompakkoratkaisu, joka sisältää kaikki valitut edut. Voit valita työntekijöillesi sopivan työsuhde-etukokonaisuuden ePassin tuotevalikoimasta, johon kuuluvat:

 • ePassi Lounas

  Edullisin ja helpoin lounasedun maksuväline

  Suomen käytetyin lounasedun mobiilimaksuväline automatisoi kaikkien osapuolten maksuliikenteen ja toimii ilman maksuvälineen jakelua, prepaid-latauksia tai lounasseteleitä.

  Lue lisää edusta
 • ePassi Flex

  Yksi hyvinvointibudjetti, kaikki edut

  Kaikkien työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää ja meillä jokaisella on erilaiset tarpeemme sen edistämiseksi. Siksi meillä on työntekijälle aitoa joustoa tuova Flex.

  Lue lisää edusta
 • ePassi Sportti & Kulttuuri

  Kulttuuri- ja liikuntaedun mobiili maksuväline

  Unohda vanhanaikaiset maksusetelit ja edistä henkilöstösi hyvinvointia sekä terveydentilaa Suomen käytetyimmällä ja moderneimmalla työsuhde-edulla.

  Lue lisää edusta
 • ePassi Työmatka

  Vaivatonta ja tehokasta työmatkailua

  ePassi Työmatka -työsuhdematkaetu on tehokkain ja edullisin henkilöstöetu joukkoliikennettä käyttävälle työntekijälle ja kaikille työnantajille.

  Lue lisää edusta
 • ePassi Hyvinvointi

  Ainutlaatuinen hyvinvointipalveluiden maksuväline

  Varmista henkilöstön työhyvinvointi tuomalla ePassin uudenajan hyvinvointipalvelut suoraan mobiiliin markkinoiden ainoalla maksuvälineratkaisulla.

  Lue lisää edusta

ePassin hyödyt

ePassi on markkinoiden tehokkain hyvinvoinnin edistäjä. ePassin mobiilimaksaminen säästää aikaa ja rahaa. Unohda siis erilliset vanhanaikaiset henkilöstöetujen setelit sekä maksukortit ja liity modernien työnantajien joukkoon.

Hallinnointi automatisoitu

Ei tilauksia, logistiikkaa tai odottelua. Reaaliaikainen etujen jakelu ja raportointi, myös työntekijöiden ylläpito automatisoitu.

Pääoman käyttö tarpeen mukaan

Rahat ovat siellä missä niiden kuulukin olla, välitettyinä maksuina palveluntuottajien tileillä, oman henkilöstön toimesta.

Hyödyt työntekijälle

ePassi on heti käytössä ilman odottelua. Se on helppokäyttöinen ja aina mukana. Toimii kaikilla matkapuhelimilla. Ei kortteja tai seteleitä, etua ei voi myöskään hävittää.

Ei hävikkiä

Me emme myy maksuvälineitä, vaan ePassilla maksettavia palveluita. Työnantaja ei maksa käyttämättömistä eduista tai saldojen siirroista.

Haluatko lukea lisää? Lataa nyt maksuton työnantajan oppaamme ja saat lisää oleellista tietoa henkilöstön hyvinvoinnin edistämisestä ja henkilöstöetujen maksuvälineen valinnasta. Lataa opas

Näin otat ePassin käyttöön

Ottaessasi ePassin käyttöön, sinun tulee valita joko ePassi Go tai ePassi Plus -palvelupaketti. Valitse alta yrityksesi henkilöstön määrä, lue lisää sinulle sopivasta palvelupaketista ja ota ePassi käyttöön.

Valitse yrityksesi koko:

ePassi Go

Jos yrityksenne työllistää alle 20 henkilöä, voit aloittaa ePassi Go -palvelun käytön heti. Paketti on kevyt ratkaisu, joka on mitoitettu pienempien yritysten tarpeisiin.

Rekisteröidyttyäsi ePassin asiakkaaksi ja lisättyäsi työntekijöiden tiedot palveluumme, voit ladata heille etuja suoraan verkkopankistanne. Palvelu aktivoidaan 1-2 pankkipäivän kuluessa.

ePassin kustannukset muodostuvat pelkästään etusaldon käytöstä ja palvelumaksusta. Emme peri maksuvälinekohtaisia piilomaksuja kuten tilaus- tai korttimaksuja. Vaikka edun arvo maksetaan ennakkoon, käyttämätön osuus jää aina työnantajan edelleen käytettäväksi. Toisin sanoen, etusaldo ei vanhene kuten prepaid-maksuvälineissä (setelit/maksukortit).

Voimassa oleva palvelumaksuhinnasto, joka peritään ladatun edun arvosta:

 • Lounas 1,5 %
 • Sportti- ja Kulttuuri 4 %
 • Työmatka 3 %

Palvelumaksun minimi on 9 €/etu/työntekijä vuodessa. Lounasedussa ei ole minimimaksua.

ota-epassi-go-kayttoon

Ota ePassi Go käyttöön helposti

Tee rekisteröinti ja lisää työntekijöiden nimet ja puhelinnumerot. Muista ottaa yrityksenne pankkitunnukset valmiiksi esille, jotta voit aktivoida valitsemasi edun määrän jokaiselle työntekijälle. Työntekijät voivat aloittaa palvelun käytön heti, kun aloitusmaksu on vastaanotettu onnistuneesti.

Ladatun edun arvosta peritään maksu voimassa olevan palvelumaksuhinnaston mukaisesti.

Ota palvelu käyttöön

ePassi Plus

ePassi Plus on monipuolinen ja joustava ratkaisu suuremmalle, yli 20 henkeä työllistävälle työnantajalle. Siinä räätälöidään työnantajan tarpeiden mukainen yksi palvelukokonaisuus, jonka pohjalta tehdään sopimus.

Kun sopimus on tehty, teemme yhdessä suunnitelman ePassin käyttöönotosta. Toimitamme työnantajan ohjeistuksen sekä henkilöstöviestinnän materiaalit työnantajalle käyttöönoton tueksi. Kun edun piiriin kuuluvien henkilöiden tiedot ovat koossa, etu aktivoidaan heidän käyttöönsä sovittuna ajankohtana ePassin toimesta.

ePassin yksinkertainen käyttöönotto ja työntekijöiden aktivointi voidaan toteuttaa muutamassa tunnissa. Asiakaspalvelumme tukee työnantajaa kaikissa käyttöönoton vaiheissa.

ePassi Plus on juuri oikea valinta suurempien työnantajien vaativampaan käyttöön. Etuja voi hallinnoida helposti verkkopalvelustamme ja automaattiset raporttimme antavat reaaliaikaista tietoa etujen käytöstä. Ratkaisu sisältää mm. seuraavia lisäominaisuuksia:

 • Työntekijöiden yksinkertainen hallinnointi (myös osa- ja määräaikaisuudet)
 • Monipuoliset käyttötilastot ja raportit veroerittelyineen
 • Mahdollisuus työntekijöiden automatisoituun ylläpitoon suoraan HR-järjestelmästä

Jätä tarjouspyyntösi oheisella lomakkeella tai rekisteröidy asiakkaaksi heti alla olevasta painikkeesta.

Rekisteröidy asiakkaaksi tästä

Työnantaja – kysy lisää ePassista