Ilmoitukset kesken sopimuskauden.

 

SOPIMUKSEN MUUTOSTILANTEET KESKEN SOPIMUSKAUDEN.

Tarkista aina muutostilanteissa yrityksenne oma pyöräetupolitiikka, jota olet sitoutunut noudattamaan.

Alla kuvatut tilanteet perustuvat Epassin vakiomuotoiseen pyöräetupolitiikkaan. Sinua koskeva politiikka voi poiketa Epassin ehdoista olennaisesti.

1. SOPIMUKSEN SIIRTO UUDELLE TYÖNANTAJALLE 

Vaihdatko työpaikkaa, kun EpassiBIKE-pyöräsopimuksessasi on vielä kuukausimaksuja jäljellä? Jos uusi työnantajasi on EpassiBIKE-asiakas, voidaan sopimus siirtää uudelle työnantajallesi. 

Sopimuksen siirto edellyttää aina uuden työnantajasi suostumuksen.

Jos uusi työnantajasi ei vielä ole EpassiBIKE-asiakas, hän voi halutessaan tehdä palvelusopimuksen pyöräedusta kanssamme. Sen jälkeen pyöräsopimuksesi voidaan siirtää.

2. TYÖNTEKIJÄ LUNASTAA PYÖRÄN ITSELLEEN

Jos työsuhteesi päättyy kesken sopimuskauden, sinulla työntekijänä on yleensä velvollisuus tai mahdollisuus lunastaa pyörä itsellesi. Varmista työnantajasi käytännöt työpaikkasi pyöräedun yhteyshenkilöltä.

3. TYÖSUHDEPYÖRÄLLE UUSI KÄYTTÄJÄ 

Jos työntekijän työsuhde päättyy, eikä hän halua siirtää pyöränsä leasing-sopimusta seuraavaan työpaikkaan eikä lunastaa pyörää itselleen, työnantaja voi osoittaa pyörälle osoittaa uuden käyttäjän. Tämä luonnollisesti vaatii uuden käyttäjän suostumuksen.

Työnantaja: Ilmoita työsuhdepyörän uudesta käyttäjästä Epassille hyvissä ajoin niin toimitamme uudet tiedot palkkahallintoonne.

4. PYÖRÄ YRITYKSELLE YHTEISKÄYTTÖÖN

Jos työntekijän työsuhde päättyy, eikä hän halua siirtää pyöränsä leasing-sopimusta seuraavaan työpaikkaan tai lunastaa pyörää itselleen, voidaan pyörä jättää yrityksen yhteiskäyttöön. Yhteiskäytössä leasing-maksua ei osoiteta kenenkään palkasta vähennettäväksi.

5. YRITYS LUNASTAA PYÖRÄN 

Työnantaja voi aina lunastaa työsuhdepyörän itselleen maksamalla jäljellä olevan rahoituksen kustannukset pois. Tällöin työsuhdepyörän omistusoikeus siirtyy täysimääräisesti yritykselle.

 

VAIHTOEHDOT VUOKRA-AJAN LOPUSSA

LUNASTUS TAI PALAUTUS

 

Näin lunastat työsuhdepyörän itsellesi.

Kun leasing-sopimuksesi mukaiset kuukausimaksut ovat loppumassa ja vuokra-aika päättymässä, voit lunastaa työsuhdepyörän itsellesi. Pyörän lunastamiseksi sinun tulee maksaa 5 % sen alkuperäisestä hankintahinnasta.

Jos työsuhdepyöräsi ostohinta oli esim. 3 000 €, voit lunastaa sen sopimuskauden loputtua itsellesi 150 € hintaan.

Tärkeää!

Vuokrakausi ei pääty ennen kuin Epassin lunastuslasku on maksettu. Jos lunastusmaksun suoritus viivästyy, vuokra-aika jatkuu automaattisesti kuukausi kerrallaan. Työnantajasi joutuu maksamaan leasing-vuokraa normaalisti ja pidättää kustannukset palkastasi pyöräetupolitiikkanne mukaisesti.

1. Ilmoitus

organizer_1_275x

Tee lunastusilmoitus osoitteeseen bikes@epassi.fi vähintään yksi (1) kuukausi ennen lunastuspäivää. Saat meiltä sähköpostitse vahvistuksen ja lisäohjeet.

2. Lasku

document_275x

Kun olemme saaneet tarvittavat tiedot ja vahvistuksen työnantajaltasi, lähetämme lunastuslaskun sähköpostiisi. 

3. Maksu

approve_0b4e0b7d-baef-4f0f-92b8-d231be495b55_550x

Kun pyörän lunastushinta on maksettu kokonaan Epassin tilille, pyörän omistusoikeus siirtyy työntekijälle kokonaisuudessaan. 

PALAUTUS

Vuokra-ajan päättyessä pyörän voi palauttaa Epassin osoittamalle kauppiaskumppanille, kunhan pyörä täyttää palautuskriteerit.

LUE LISÄÄ VUOKRAKOHTEEN PALAUTTAMISESTA

Varkaus- ja vahinkoilmoitukset

Tee varkaus- tai vahinkoilmoitus osoitteeseen bikes@epassi.fi. Käsittelemme ilmoituksesi pian ja lähetämme sähköpostitse lisäohjeet. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mikäli kyseessä on varkaus, lisää ilmoituksesi liitteeksi rikosilmoitus. Varkausturva on voimassa vain, jos pyörä on ollut lukittuna.

LUE VAKUUTUSESITE´

Pyöräsopimusten siirto toiselta palveluntarjoajalta Epassille.

Olethan hyvissä ajoin yhteydessä meihin, jos haluat siirtää olemassa olevat työsuhdepyöräsopimukset Epassille. Vanhat sopimukset katkaistaan ja pyörien jäännösarvosta tehdään uudet leasingsopimukset Epassin kanssa.