ePassi Välmående

Främjar välbefinnandet för hela personalen

Ta i bruk

ePassi Välmående - garanterar välmående åt hela personalen

ePassi Välmående för arbetsgivare

Arbetsgivare har möjlighet att erbjuda ett brett utbud av olika välmåendetjänster utanför företagshälsovården. Denna trend växer kraftigt och anledningen till det är, en större medvetenhet om hur viktigt personalens välbefinnande är även för företagets välfärd och dess ekonomiska resultat.

ePassi har tillhandahållit den första betalningslösningen på marknaden för välmåendetjänster som erbjuds av arbetsgivaren. ePassi Välmående-förmånen omfattar välmåendeförmåner som arbetsgivaren erbjuder sina anställda.

Välmåendetjänster som stöds är bl.a. massage, sjukgymnastik (med remiss), läkartjänster som inte finns inom företagshälsan (t.ex. ögon-, tand- och andra specialistläkare), optikertjänster.

Skattefria välmåendeförmåner kan erbjudas för att främja personalens välbefinnande enligt gällande skattelagstiftning. Arbetsgivare anger vilka tjänster som kan betalas med ePassi i välmåendeplanen. Arbetsgivaren kan i realtid följa användningen i webbtjänsten, men ePassi-användarnas personliga information förblir i säkert förvar. ePassi Välmående fungerar i princip på samma sätt som våra andra produkter: kostnaderna är alltid baserade på ePassis faktiska användning och den enkla administrationen främjar även arbetsgivarens välbefinnande.

Efterfrågan på välmåendetjänster växer i rasande takt och med hjälp av ePassi är det enklare än någonsin att erbjuda dessa.

Vi hjälper er gärna i att ta förmånen i bruk

Niilo Koivisto +358 50 462 7759

Teemu Kunttu +358 50 516 0554

Anssi Raitio +358 50 464 1171

Mari Peitsara +358 50 305 3999

Miikka Melantie +358 44 064 6363

Mirko Melantie +358 44 064 6361

E-postadress: förnamn.efternamn@epassi.fi

Arbetsgivare: ta ePassi i bruk Ta i bruk

ePassi Välmående för leverantörer

Att erbjuda välmåendeförmåner till arbetsgivare kräver hårt försäljningsjobb och fakturering av välmåendetjänster består av krånglig administration. Nu förändras det.

ePassi är först på marknaden att erbjuda en tjänst som ansluter arbetsgivare och friskvårdsleverantörer utan krånglig administration. ePassi underlättar köp och sälj av tjänster och målet är att göra användningen av friskvårdstjänster till vardag.

Utöka din kundkrets med ePassi utan investeringar i utrustning, programvara eller fasta avgifter. Det är snabbt och enkelt att komma igång: vi sköter registreringen till systemet åt dig och du behöver bara bestämma hur betalningen kommer till kassan.

Betalning sker smidigt. En snabb blick på kvittot i mobilappen ger all information i aktuell betalning. Rapporter i realtid kan anslutas för redovisning av dagskassan och kontoinsättningar sker automatiskt utan fakturering.

Bli en tjänsteleverantör du också och fånga den snabbt växande trenden.

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med ePassi. Kontakta oss nu:

Riikka Sivula +358 40 548 0459

E-postadress: förnamn.efternamn@epassi.fi

Arbetsgivare eller tjänsteleverantör - fråga mer om ePassi personalvårdsförmåner