8 syytä vaihtaa perinteisestä pyörästä sähköpyörään.

Kirjoittanut Vieraskynä

Kevään ja parempien kelien helliessä avautuu uusi pyöräilykausi. Millaisella menopelillä sinä lähdet liikenteeseen? Sähköpyörät ovat keränneet kiinnostusta jo pitkään, eikä syyttä! Sutjakka menopeli sopii kaikenlaisille pyöräilijöille. Lue alta miksi perinteinen pyörä kannattaa vaihtaa sähköiseen malliin.

tr blog-2

 

Olemme kaikki kuulleet erilaisista pyöräilyn tuomista terveyshyödyistä. Kunnon kohentumisen lisäksi pyöräily pistää hyvälle tuulelle, kun pääsee vapaasti ajamaan omia reittejään. Toisinaan sähköavustus voi tehdä jo muuten mukavasti polkemisesta hyvinkin hauskaa! Lue alta Yeplyn syyt siihen, miksi sähköpyörä on tämän kauden must-have:

1. Helppokäyttöisyys.

Sähköpyörät tekevät pyöräilystä helpompaa kaikille kuntotasoille. Sähkömoottori auttaa vähentämään polkemiseen vaadittavaa vaivaa erityisesti mäissä ja pitkillä matkoilla.

 

2. Nopeampi matkustaminen.

Sähkömoottorin avulla voit ajaa suuremmalla nopeudella kuin perinteisellä pyörällä, mikä tekee sähköpyörästä tehokkaamman kulkuvälineen.

 

3. Vähemmän hikoilua.

Sähkömoottorin avulla pääset määränpäähänsä ilman hikoilua, mikä tekee siitä kätevämmän vaihtoehdon työmatkalle tai muiden asioiden hoitamiseen.

 

4. Kustannussäästöt.

Sähköpyörät voivat olla hieman kalliimpia kuin perinteiset polkupyörät etukäteen, mutta ne voivat säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Sähköpyörä korvaa parhaimmillaan auton kokonaan jolloin sinun ei tarvitse maksaa polttoaineesta tai julkisesta liikenteestä, ja myös ylläpitokustannukset ovat alhaisemmat.

 

5. Monipuolisuus.

Sähköpyöriä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten työmatkoihin, vapaa-ajan ajeluihin maantiellä ja maastossa.

 

6. Kantama.

Sähköpyörällä voit matkustaa pidemmälle kuin perinteisellä pyörällä, koska sähkömoottori voi auttaa sinua säästämään polkemiseen käytettävää energiaa.

 

7. Lisää kantokykyä.

Sähkömoottorin antama lisäapu auttaa sinua kuljettamaan mukana myös painavempia työtarvikkeita, ruokaostoksia ja muita tavaroita joita tarvitset työssä ja vapaa-ajalla.

 

8. Hauskaa ja jännittävää.

Sähköpyörällä ajaminen on hauskaa ja jännittävää kun sähkömoottori antaa matkan tekoon lisää nopeutta ja tehoa.

Lue Epassin vinkit onnistuneeseen pyörälenkkiin >

Kirjoittajasta.

Vieraskynä-sarjaamme täydentää tällä kertaa Yeply, joka on Pääkaupunkiseudulla toimiva liikkuva pyörähuolto. Asiantuntevaa ja rentoa palvelua tarjoavat mekaanikot pitävät fillarisi kisakunnossa pitempääkin, ja voit jatkaa matkaasi huolettomasti. Yeply tekee pyöräsi kausihuollon kerta- tai kuukausimaksulla, ja pyörä on noutovalmis saman päivän aikana.

Tutustu Yeply Huoleton -huoltosopimukseen täällä >

Jos olet juuri saanut käyttöösi EpassiBIKE-pyöräedun, kannattaa tutustua Yeplyn etuohjelmaan, jossa pyörätoimituksen, huollot ja korjaukset hoitavat ammattilaiset puolestasi.

Lue lisää Yeplyn etuohjelmasta EpassiBIKE-asiakkaille tästä >

Aiheet:Pyöräetu

Lisää vinkkejä Epassilta: