Kesäkuntoon? Fitfarmin vinkit kotitreeneissä onnistumiseen

Kirjoittanut Lasse Saari

Verkkovalmennukset ovat kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti. Esimerkiksi Fitfarmin valmennusten tilausmäärät Epassin käyttäjiltä ovat yli kaksinkertaistuneet maalis- ja huhtikuussa. Saimme haastatteluumme Eino Tuomisen Fitfarmilta kertomaan vinkit kotitreeneissä onnistumiseen.

treenaakotona1 fitfarm

Moi Eino! Miten erikoisolosuhteet ovat näkyneet Fitfarmilla?

Nyt on oikea aika pitää itsestään huolta. Meidän valmennukset ovat nyt todella suosittuja, koska kaikki pystyy toteuttamaan turvallisesti kotoa käsin. Valmennuksissamme on aina ollut mukana kattavat kotitreenimahdollisuudet, mutta olemme nyt vielä entisestään lisänneet niitä. Ruokavalioiden noudattaminen poikkeusaikoina on myös erityisen helppoa, koska monen ei tarvitse valmistaa eväitä tai syödä ulkona lounaita. Suomalaiset ovat siis sankoin joukoin mukana valmennuksissa!

Miten valmennuspakettiin käytännössä kuuluu?

Suurin osa palveluistamme sisältää valmentajan. Lisäksi mukana on pari itsenäisesti suoritettavaa kurssia. Valmentaja pitää huolen, että jokainen voi onnistua. Saat paketista riippuen kattavat ohjeet liikuntaan videoiden muodossa, sekä osassa valmennuksia myös ruokavalio-ohjeet. Lisäksi valmennukset sisältävät Facebook-ryhmän ja keskustelufoorumin, joissa voi olla helposti yhteydessä valmentajaan. 

Kaikki palvelut ostetaan verkkokaupasta. Oston jälkeen saat asiakkaanamme pääsyn valmennusjärjestelmäämme, josta kaikki tarvittava löytyy.

Mitkä palvelunne ovat olleet suosituimpia viime aikoina?

Kaikki. Erityisesti näin keväisin ja kesää silmällä pitäen korostuvat valmennukset jotka sisältävät kotitreenin, ulkotreenin sekä ruokavalion - yksi suosituimmista on Superdieetti. Lisäksi nettijoogamme FLOW on ollut kovassa nosteessa. FLOW:ssa tunnit ovat ohjattua n. 30min kestoisia tunteja, sisältäen jooga- pilates- ja rentoutumisharjoitteita. 

Tärkeimmät vinkit kotona treenaamiseen?

Kannattaa pyrkiä miettimään mihin lihakseen minkäkin liikkeen pitäisi vaikuttaa, ja pyrkiä tekemään liikkeistä lihakselle mahdollisimman haastavia. Tämä on yksi asia, miksi meidän valmennettavat ovat saaneet niin hyviä tuloksia - 80% asiakkaista kertoo päässeensä tavoittelemaansa tulokseen valmennuksillamme.

Miten valmennukset maksetaan Epassin liikuntaedulla?

Epassin mobiilisovelluksella. Haet toimipisteen valmennuksemme nimellä, esimerkiksi “Fitfarm Superdieetti”, teet maksun ja saat rekisteröintikoodin, jolla pääset lunastamaan valmennuksen verkkokaupastamme. Olemme listanneet selkeät ohjeet myös sivuillemme:
https://www.fitfarm.fi/apps/help-center#!hc-epassi-sporttipassi-1

Epassilla maksettujen valmennusten suosikkeja ovat maalis-toukokuussa olleet:

  • Fitfarm All in One - 8 viikkoa suosituimpia kotitreenejä - lihaskuntoa, HIITtiä, joogaa sekä kehonhuoltoa oman maun mukaan)
  • Fitfarm Rapakunnosta eroon 30 päivässä - nimi kertoo kaiken
  • Fitfarm Superdieetti - tehokkaat treenit, ruokavalio ja vertaistukea 

    Mukavia ja turvallisia treenejä!

    Fitfarmin verkkokauppaan
Aiheet:KäyttövinkitLiikuntaetuTyöntekijälle

Jaa uutinen:

Aikaisemmat ePassi-uutiset: