Pikalinkit

Käyttöpaikat
Uusi salasana
Ota yhteyttä
Ehdota käyttöpaikkaa
Materiaalipankki

Lounasetu toimii myös poikkeusoloissa

Kirjoittanut Lasse Saari

Ravintolat suljetaan suuressa osassa maata koronaepidemian pahentumisen vuoksi kolmeksi viikoksi 9. maaliskuuta alkaen. Hyvästä ravinnosta työpäivän aikana ei kuitenkaan kannata tinkiä - näin voit hyödyntää lounasetuasi myös poikkeusoloissa.

  • Ruuan ulosmyynti ravintoloista on sallittua
  • Henkilöstöravintolat, jotka eivät ole kaikille yleisesti avoimia, voivat olla auki.
  • Ravintolat suljetaan koronapandemian kiihtymis- ja leviämisalueilla. Perustason tilanteen alueilla ravintolat pysyvät auki - tällä hetkellä 8.3. näitä alueita ovat mm. Keski-Pohjanmaa, Kainuu, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala. Ajankohtaisen tilanteen voi tarkistaa täältä.

iStock-1217584541 (1)

Nouda, tilaa tai hae valmisannos ruokakaupasta

Lounasetua voi edelleen käyttää monella tavalla:

 

1. Ravintoloiden omat kuljetus- ja noutopalvelut

Tue noutoannoksia myyviä ravintoloita tilaamalla suoraan ravintolalta, ja maksa ePassilla ruokaa noudettaessa tai kotiinkuljetuksen saapuessa. Tarkista oman lähiravintolasi aukiolo- ja tilausohje ravintolan kotisivuilta tai sosiaalisen median kanavista.

Katso myös muutamat lounasedun verkkokaupat, joissa voi maksaa suoraan tilauksen ePassilla.

 

2. Tilaa kotiin tai noudettavaksi Woltista

Oman ePassi-tilin voi yhdistää helposti Wolt-palveluun ja tilata ruokaa lounasedulla Wolt-sovelluksella tai nettisivuilla. Katso ohje Woltin liittämiseen tästä. Jos Wolt ei vielä toimita alueellesi, ks. ylempi kohta.

 

3. Valmisateriat ruokakaupasta

Jo sadat ruokakaupat ympäri Suomen vastaanottavat ePassi-maksuja. Poimi valmis ateriakokonaisuus esim. salaatti-, lämminruoka- tai sushitiskiltä ja maksa hyödynnä lounasetusi ePassilla maksaen. Alla lista ruokakaupoista, joissa voit maksaa ePassilla:

Sekä lisäksi mm. ABC-asemat ympäri maan.

Pyrimme saamaan jatkuvasti enemmän kauppoja liittymään verkostoomme. Huomioithan, että kaupasta voi ostaa lounasedulla tällä hetkellä valmiita ateriakokonaisuuksia, ei siis esim. einestuotteita tai muita elintarvikkeita.

 

+ Nauti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Muista, että lounasedun käyttö ei ole aikaan rajattu – koko ePassin ravintolaverkosto, nouto- ja kuljetuspalvelut ovat käytettävissäsi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jaa uutinen:

Aikaisemmat ePassi-uutiset: