ePassi Hyvinvointi – koko työyhteisön hyvinvoinnin takuu

ePassi Hyvinvointi työnantajille

Työnantajilla on mahdollisuus tarjota laaja valikoima erilaisia työterveyshuollon ulkopuolisia hyvinvointipalveluita. Sen trendi kasvaa hurjaa vauhtia ja syynä on tietenkin entistä suurempi tietoisuus henkilöstön hyvinvoinnin merkityksestä myös yrityksen hyvinvointiin ja sen taloudellisiin tuloksiin.

ePassi on tuonut ensimmäisenä markkinoille työnantajien tarjoamien hyvinvointipalveluiden maksuvälineen. ePassi Hyvinvointi -etu kattaa kaikki työnantajan henkilöstölleen tarjoamat hyvinvointipalvelut.

Tuettavia hyvinvointipalveluita ovat muun muassa hieronta, fysikaalinen hoito, työterveyden ulkopuolelle jäävät lääkäripalvelut (esim. silmä-, hammas- ja muut erikoislääkärit), optikkopalvelut ja sairaan lapsen hoitopalvelut.

Verottomia hyvinvointietuja voi tarjota työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Työnantaja kirjaa työterveyssuunnitelmaan palvelut, joita ePassilla on mahdollista maksaa. Työnantaja pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan käyttötilastoja verkkopalvelussa, mutta ePassin käyttäjän henkilökohtaiset tiedot pysyvät varmassa turvassa. ePassin Hyvinvointi toimii samalla periaatteella kuin kaikki muutkin tuotteemme: kustannukset perustuvat aina ePassin toteutuneeseen käyttöön ja helppo hallinnointi edistää työnantajankin hyvinvointia.

Hyvinvointipalvelujen kysyntä kasvaa huimaa vauhtia ja ePassin avulla niiden tarjoaminen on helpompaa kuin koskaan.

Autamme mielellämme sinua ePassin käyttöönotossa.

Ota heti yhteyttä

Niilo Koivisto 050462 7759
Teemu Kunttu 050 516 0554
Anssi Raitio 050 464 1171
Miikka Melantie 
044 064 6363
Antti-Pekka Seikkula 044 064 6368
Mirko Melantie 
044 064 6361

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@epassi.fi

 

ePassi Hyvinvointi palveluntuottajille

Hyvinvointipalveluiden tarjonta työnantajille vaatii kovaa myyntityötä ja hyvinvointipalveluiden laskuttaminen vaatii raskasta hallinnointia. Nyt se muuttuu.

ePassi on tuonut ensimmäisenä markkinoille palvelun, joka yhdistää työnantajat ja hyvinvointipalveluiden tuottajat ilman raskasta hallinnointia. ePassi helpottaa palveluiden ostamista ja myymistä, ja sen tavoitteena on tehdä hyvinvointipalveluiden käyttämisestä työyhteisöjen arkipäivää.

Laajenna asiakaskuntaasi ePassilla ilman investointeja laitehankintoihin, ohjelmistoihin tai kiinteitä maksuja. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa: me hoidamme puolestasi rekisteröinnin järjestelmäämme ja sinun tarvitsee vain varmistaa, kuinka maksu päätetään kassaan.

Maksun vastaanottaminen on helppoa ja nopeaa. Nopea vilkaisu puhelinsovelluksen maksukuittiin kertoo kaiken oleellisen maksun oikeellisuudesta. Reaaliaikaiset raportit voidaan liittää päivän kassaan kirjanpitoa varten ja tilitykset hoituvat ilman laskuttamista automaattisesti.

Lähde mukaan palveluntuottajaksi ja ota kiinni nopeasti kasvavasta trendistä.

Ota heti yhteyttä:
Riikka Sivula     040 548 0459

Kattaa kaikki työnantajan tarjoamat hyvinvointipalvelut.
Turvallinen palvelu reaaliaikaisen seurannan ja tilastojen ansiosta.
Kokonaisvaltainen tapa edistää hyvinvointia työyhteisössä.

Ota yhteyttäPlease leave this field empty.